Ką ten jos delfis anr mano galvos rodo... Chic sakai.
nesinervink, mano mamka ir linkusi prifantazuot, o aš lakstau paskui kol paaiškėja, kad kažką ne taip nuskaitė
Intemora, šita.
Nu, Gaile. Patys dabar drebat dėl savo kelionės ir nežinot, kuo baigsis. Kai jūs važiavot, aš irgi galvojau, kad neatsakingai elgiatės. Nors dar nebuvo karantino. Bet, kaip matot, dabar ant klaustuko kol kas.
Karantino tada nebubo niekur. I pirkom maisto grizimui jeigu ką.
buvo kovo 1. Lanzarotej buvo 0 infekuotu (grįžtant 2)
Visoj UK kur persėdimas, gal 20. Jauti skirtumą?
Pasirūpinom respiratorisis pirštinėm, dezinfekantais. Viską naudojom
saloj nuėjom į jokias viešas vietas tik į parde ir lauko barą 2 kartus pradžioj. Gyvenom atskiram namely, ne viešbutyje. Nuoma pm masina, viešuoju nesinaudojom. Karantina paskelbė penktadienį, mes grįžom sekmadieni.
grįžę izoliavomes, net šuns nevažiuojam pasiimt pas mama, net vaiko neimu iš tėvo.
sakai neatsakingi mes? Nu nemanau zinok
Darban jei būčiau ejus, būtų gal dar didesnė tikimybė apsikrėst.
Taip, Gailes vietoj buciau nevaziavus. Jie ir patys metesi, manau.
Taip metemes, lb apgalvojom. Bet nutarėm kad rizika vienoda likt ir dirbt
Kai pekla prasidėko, galvojom ten likt iki vasaros. Net sudereje buvom normalią kaina nuomos namuko
tai būtų mums saugiausia buvę.
bet MB sudvejojo, pareiga dirbt turbūt pajautė. Ir vat db sėdžiu ir žinau kad jis man iš darbo parneš zaraza, jei dar neužsikrėtem
na nzn galit galvot kad neatsakinga, px man
Merginos, buvo kaip buvo. Jeigu jie sugebės išbūti nekontaktavę TIKRAI su niekuo, tai nėra ko piktintis.
Aš su nieko iš vis nenoriu kontektuot iki kol nepraeis pandemija. Taigi aš mirt galiu, žmonės, pas mane sunkiai kontroliuojama plaučių liga jau 25 m. Tikrai kas nors mano kad noriu kontaktuot?🤣