*** Sėlija, 21 Kov 2020 - 18:52, parašė: Akropolis yra energijos siurbykla.Aha...bet man kartais užplaukia,taip išsiurbia gerai..taip išleidi visą energiją ir griūni šviežios pasikraut.😁😁
Aš turiu problemą.mama nori nusipirjt suknelę iš kažkokios "newchic "parduotuvės.skambina ir aiškina,kad pilnas delfis reklamuoja tas sukneles ir ,kad aš užsakyčiau jai tą "iki pusės blauzdų,elegantišką,žalsvą".nu nėra mano delfy tos parduotuvės😁
Po raidę diktavo pavadibimą.nerandu ir nete būtent suknelių tokių suknelių dar lt kalba.kažkokie atsiliepimai ir angliškai kažką rašo ir bendri rūbai,o ne tik suknios.gal kas pagelbėt gali,nes tuoj susipyksim 😁😁😁
a suknelė be rankovių?
virga, 21 Kov 2020 - 15:25, parašė: Laiko kavineje pasedejau. Oras grazus. Panikos nera. Grizome su Kyra namo, susitikau savo kaimynes su kaimynu. Kviecia mane eiti pasivaikscioti ir pasedeti PC kavineje. Nezinau ar eisiu. 😳Virga, rašei, kad buvai, dabar vėl rašai, kad buvai, tai du kartai. Jei tu apie tą patį du kartus parašei, tai ok.
Panikos nėra, aišku. Niekam ji nenaudinga. Bet nereiškia, kad nereikia saugotis.
marco'polo, 21 Kov 2020 - 19:14, parašė: a suknelė be rankovių?Nežinau.bijau ir sjambint.vėl aprėks,kad žiopla nematau🤣.kas čia per pardė?
Nežinau.bijau ir sjambint.vėl aprėks,kad žiopla nematau🤣.kas čia per pardė?
chic, bet jie tik fb ir fizinėse pardėse
yra ten žalsvų, midi ilgio
arba jai iš wish.com reklamą meta
Virginija ir pažiūrėk, ar bulkutė ant maišelio.
Kad išdezinfekavo stalą, tai dar nereiškia, kad 100% saugu.
Na, baigiau.
marco'polo, 21 Kov 2020 - 19:19, parašė: chic, bet jie tik fb ir fizinėse pardėseKą ten jos delfis anr mano galvos rodo... Chic sakai.![]()
![]()
yra ten žalsvų, midi ilgio arba jai iš wish.com reklamą meta
Pas jus irgi yra? Prisimenu, kai buvome Kaune ir nusivedziau MB i Akropoli. Jis po puses val pasiule iseiti is jo. Tada nesupratau. Dabar, kai tu Pasakei, suprantu ji. Daugiau nesivesiu jo ten. 😂😏😳
aisku, yra. Simtas metu. Per ji is centro nieko neliko.
Aš turiu problemą.mama nori nusipirjt suknelę iš kažkokios "newchic "parduotuvės.skambina ir aiškina,kad pilnas delfis reklamuoja tas sukneles ir ,kad aš užsakyčiau jai tą "iki pusės blauzdų,elegantišką,žalsvą".nu nėra mano delfy tos parduotuvės😁
Po raidę diktavo pavadibimą.nerandu ir nete būtent suknelių tokių suknelių dar lt kalba.kažkokie atsiliepimai ir angliškai kažką rašo ir bendri rūbai,o ne tik suknios.gal kas pagelbėt gali,nes tuoj susipyksim 😁😁😁
Šita parduotuvė yra Honkonge, kinų. Galioja tos pačios taisyklė kaip ir aliexprees, rodos. Jokių reklamų delfy nėra, tiesiog jai mėto, nes buvo "pakabinta".
Mano mamai kažkada padarė tyrimus dėl širdies ritmo. Uždėjo jai ten aparatą ir ji visą parą buvo. Paaiškėjo, kad naktim širdis suplaka 29 kartus į minutę. Jai pasiųlė dėti stimuliatorių. Nu ir ką - ji nesutiko. Nes toks jos organizmas. Nes ji taip pratusi, nes ji nejaučia, kad kažkas blogai. Ji taip gyveno, gyvena ir gyvens. Išklausiau aš ją, sutikau su viskuo. O po kelių dienų, apgalvojus, aš pas ją nuvažiavau ir pasakiau, kad ji mums labai brangi, kad mums labai būtų liūdna, jei ji užmigtų ir nepabustų. Ji mane išklausė. Po kiek laiko ji paskambino ir pasakė, kada operacija. Jai ekstra ją padarė. Net eilės nelaukė.
Virga, tu MAMA. Tave labai labai myli.
Tikrai neatsakingai elgiesi Virga. Be kavinių ir bulkuciu apsieiti lb paprasta. Kaip ir be kaimynų susibūrimu. Ir ne esmė tie atstumai patalpoje.
Va toks žmonių nesąmoningas ir Italijoj buvo.
Matyt kol kariuomenės į gatves nepaleis, tol žmonės į protą niekur neateis
as noreciau, kad taip butu.