Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

.Ir dar kazka iteigti suvalkieciams tai irgi misija ,verta sventuju.
Jie gi neisivaizduoja ,kad lasiniai ir skilandis valgomi ne kilogramais ir ne kasdien.

alta, skilandzio keli metai nevalgius, lasinius irgi labai seniai. Tiesa sakant, nelabai isivaizduoju to cholesterolio kilmes. Nu nebent nuo saldumynu.

Atsakyti

1.bent jau drakoniuką 2kartus skiepijo.o antras kartas lengvesnis būna.

Monos mazoji gaus 3, nes toks planas kudikiui

Atsakyti

Amadėja*, 02 Lie 2020 - 17:13, parašė: Monos mazoji gaus 3, nes toks planas kudikiui
Tris tai tai tris ir vis tiek geriau skiepyt.po to turėtų būt lengviau.drakoniukyi buvo kokie 5 metai,bet vistiek pakilo temperatūra pirmą kartą,antrą ne.

Vegetarės mokykloj vienas paauglys numirė nuo šito praeitą žiemą.tai kažkaip neramu buvo.dabar jau užsimiršo..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 02 liepos 2020 - 16:17

Ačiū už patarimus. Tik prieš pradedant su mėsa reiktų priprast prie daržovių. Na čia bent kai viskas gerai. Negi man dabar viską prašokt ir tiesiai prie mėsos? Aš dar tik du kart virtos bulvės daviau. Eina sau kaip sudėtinga. 

Geriau duok brokoli... Nereik prasokt

Atsakyti

O gal čia antras skiepas? Nes rašo,kad pirmas 2mėn,antras 4.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 02 liepos 2020 - 16:21

Aciu, mergos uz konsultacijas, bet tu, Pinot, dar pasakyk, kur tos arbatos nusipirkt. 

Atsakyti

alta, skilandzio keli metai nevalgius, lasinius irgi labai seniai. Tiesa sakant, nelabai isivaizduoju to cholesterolio kilmes. Nu nebent nuo saldumynu.

Nuo hidrintu riebalu, kuriu apstu visuose saldumynuose.

Atsakyti

O gal čia antras skiepas? Nes rašo,kad pirmas 2mėn,antras 4.
Nu taigi nusikele del karantino turbut
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 liepos 2020 - 16:23
Vo brokoliai su savo siera ir selijai gerai. Dar elagine rugstis. O tavo isitikinimai selija yra biski nesveiki. Salotu dresingas is acto ,aliejaus ir garstyciu yra puikus sveikatos prasme,visokie padazai irgi joks blogis. Tesiog reikia koki turkisku patiekalu saita susirast ir valgyt pagal ji.
Atsakyti

O actas yra sveika? 

Atsakyti

Aciu, mergos uz konsultacijas, bet tu, Pinot, dar pasakyk, kur tos arbatos nusipirkt. 

Aš pirkau arbatos parduotuvėje, kur arbata ir visokie žolelių mišiniai. Ta Vasiliauskienė internetu neparduoda. Žiūrėk kokiam prekybcentry tų arbatų parduotuvėlių.

Galima pastudijuot Balvočiūtės  puslapį ir atrasti kažką panašaus.

Dar vaistinėse yra Karvelio arbata nuo chol., bet nieko negaliu pasakyt, ar padeda.

Man gydytoja sakė, kad tik 20 proc. priklauso nuo mitybos . Kepenys kažkaip jį generuoja. 

Atsakyti

Nuo hidrintu riebalu, kuriu apstu visuose saldumynuose.

Tikrai taip. 

Atsakyti