O actas yra sveika?
Obuolių sidro actas.
O ką man daryt. Gavau viberiu žinutę, impulsyviai supykau, parašiau atsakymą, piktą. Na truputį per piktą. Praėjo pusdienis, matau žmogus dar neperskaitė, galvoju ištrinsiu. Ne tik kad neištryniau, tiksliau sau ištryniau, bet išsiunčiau dar kartą. Vėl tryniau, vėl tik savo. Dabar bliac neturiu ką trint, nežinau kada perskaitys. Nesuskaičiavau iki nors 20.
Monw, mesa po kokiu 4 sav nuo darzoviu pradzios. Geriausiai versiena, bet nemalta durnai trinasi, tai geriau virt galkute ir blenderint.
Is darzoviu tai visose zaliose yra daugiau gelezies. Ir tarp darzoviu du gelezim ir misinio daryk 2 val.pertrauka, nes ta ne mp...
Butu gerai dilgeliu mazu lapeliu i darzoviu kose, bet kai jau prie darzoves ipras.
O ką man daryt. Gavau viberiu žinutę, impulsyviai supykau, parašiau atsakymą, piktą. Na truputį per piktą. Praėjo pusdienis, matau žmogus dar neperskaitė, galvoju ištrinsiu. Ne tik kad neištryniau, tiksliau sau ištryniau, bet išsiunčiau dar kartą. Vėl tryniau, vėl tik savo. Dabar bliac neturiu ką trint, nežinau kada perskaitys. Nesuskaičiavau iki nors 20.
Rasyk kita, kad pasikarsciavai.
Siaubas kaip nekrenta ta temperatūra, vaikas išvargęs, klykia arba miega, bet miega tik supama ant rankų. Vaistai numuša kažkiek temperatūra bet labai trumpam ir vėl šoka.
Man panika, jaučiu šianakt jau išvažiuosim su greituke, dieną iki 39 staiga buvo pašokę, gerai, kad ką tik buvau paracetamolio įdėjus, tai greit numušė...
Žodžiu vargstam, o aš kai tokia panikuotoja tai man visai šakutės
Mėsa 4 mėn kūdikiui tikrai nereikalinga. Kaip ir daržovės. Gi virškinimo traktas dar nesubrendęs. Nzn kokia čia sovietine daktarė taip rekomenduoja. Pilnai užtenka mp. O jei jau mišiniu maitini, tai ieškok su padidintu geležies kiekiu. Arba spec papildų kūdikiams. Bent seniau tokių būdavo
Cholesterolis labiausiai kyla nuo streso, ypač ilgalaikio, besitęsiančio. Mityba daug įtakos neturi.
Religinių pagrindu bendruomenės egzistuoha Lietuvoj tikrai. Net katalikų. Draugė yra lb praktikuojanti, tai kas sekmadienį po mišių jų bendruomenė renkasi ir kažką veikia. Ir padeda vieni kitiems, visame kame