Kiek pamenu mėsą pradėjau duot kokių 6_7mėn.
Budavo anksciau Similac misinys su gelezim, bet ne visiems tikdavo.
Kiek pamenu mėsą pradėjau duot kokių 6_7mėn.
kazkur nuo pusmecio.
Dėl bemdruomenių.gal ir egzistuoja kažkokios .Bet jei nesi praktikuojantis katalikas,nepriklausai jokiai ten draugijai.(o čia jau irgi kažin koks ten būrelis toks draugiškas)tai kokia ten bendruomenė.dauguma tai paprastų žmonių.
Bet va turi būt katalikas,reiškia jau gyvent pgl ideologiją.
sakau gi vegetarei sirupuko išrašė tokio saldaus ir susitvarkė.
Dėl bemdruomenių.gal ir egzistuoja kažkokios .Bet jei nesi praktikuojantis katalikas,nepriklausai jokiai ten draugijai.(o čia jau irgi kažin koks ten būrelis toks draugiškas)tai kokia ten bendruomenė.dauguma tai paprastų žmonių.
ne bet koks katalikas. Aktyviai praktikuojantis.
Na kai kuriems tai natūralu, religija, gyvenimas pagal idealogija. Daugiau tai nzn tokių realiai veikiančių, ne tik formalių bendruomenių. Ai dar kita draugė turi vaiką su Dauno sindromu, tai irgi priklauso ten kaxkokiai neįgaliųjų bendruomenei, kur lb glaudžiai ir intensyviai padeda vieni kitiems
Aš pati kadangi vienišė, tai kažkaip neturiu poreikio kokioms žmonių grupėms. Gal dėl to ir nzn daugiau pvz. Iš principo kas ieško, tas randa prie ko jam tinka prisibendriomenint
ne bet koks katalikas. Aktyviai praktikuojantis.
Taip, ji sekmadienį visad eina į mišias, važinėja su ta chebra į visokius atlaidus, piligrimų žygius ir pan.
Uošviai mano irgi lanko bažnyčios bendruomene, gieda chore bažnyčioj. Seniau varinėjo irgi su jais dažnai visur. Bet db jau sakė visi nuseno ir pusę numirė jau
DE tos draugijos labai populiarios, koznam kaime po kelias.
Gaile, šiaip mūsų gydytoja kaip tik jauna, pati dvinukes pasigimdžius prieš kokius 4 metus. Tikrai ne sovietinė, manau mano metų, gal pora metų vyresnė. Ir mažei jau tuoj bus 5 mėn.
Dabar gi jau siūlo pradėt primaitint nuo 4 mėn.
Dar dantį išsiroviau, niekad netino, dabar belenkaip žandas ištino. Nu kažkas užkeikė gal mane 😬🥴😵
Gaile, dabar nuo 5 men siulo primaitinima pradet, bet tik darzoves pradzioj ir po truputi tvarkingai po viena 5 d., Tads kita ir t.t.