Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu tai ką, būtų Lt tipo geriau? Man tai ne. Būčiau dirbus iki praeito penktadienio (ligoninėse, priėmime) irmb irgi. Ir jau gal infekuoti butume

neiaiskiname, kaip geriau, nes nezinom. Bet tuomet, isvykdami, rizikavote. 

Atsakyti

Pinotija, 21 Kov 2020 - 19:29, parašė: Šita parduotuvė yra Honkonge, kinų. Galioja tos pačios taisyklė kaip ir aliexprees, rodos. Jokių reklamų delfy nėra, tiesiog jai mėto, nes buvo "pakabinta".
Jai kasdien rodo,o aš durnė irnematau.🤣
Atsakyti

Aš su nieko iš vis nenoriu kontektuot iki kol nepraeis pandemija. Taigi aš mirt galiu, žmonės, pas mane sunkiai kontroliuojama plaučių liga jau 25 m. Tikrai kas nors mano kad noriu kontaktuot?🤣

va tas ir keista, kai isvykai. 

Atsakyti

Karantino tada nebubo niekur. I pirkom maisto grizimui jeigu ką. 

buvo kovo 1. Lanzarotej  buvo 0 infekuotu (grįžtant 2)

Visoj UK kur persėdimas, gal 20. Jauti skirtumą? 

Pasirūpinom respiratorisis pirštinėm, dezinfekantais. Viską naudojom

saloj nuėjom į jokias viešas vietas tik į parde ir lauko barą 2 kartus pradžioj. Gyvenom atskiram namely, ne viešbutyje. Nuoma pm masina, viešuoju nesinaudojom. Karantina paskelbė penktadienį, mes grįžom sekmadieni.

grįžę izoliavomes, net šuns nevažiuojam pasiimt pas mama, net vaiko neimu iš tėvo.

sakai neatsakingi mes? Nu nemanau zinok

Darban jei būčiau ejus, būtų gal dar didesnė tikimybė apsikrėst.

Visi oro uostai yra rizikos zonos. grįžtant  jau sėdėjot su kaukėm.

Viską pasiruošėt todėl, kad žinojot, jog rizikuojat.

O rizika- tai kaip bus, taip bus. Tik tiek, kad viską iš anksto pasiruošėt. O paskui jau tapot atsakingi. Nes kitaip ir negalima ir negalite.

Mano nuomone, neatsakingai darėte. kai jau viskas krupo į tą pusę ir buvo aišku kas bus.

Neužsipuolu tavęs, tik išsakau savo nuomonę.

Nemanyčiau, kad gali protint Virgą, kai pati kažką tokio nuveikei.

Atsakyti

Bet tai koks melas, rase, kad mirusioji buvo isleista is ligonines pasveikusi, o anuke dabar raso, kad ja paleido silpna ir labai kostincia. Visi gina savo kaili ir prestiza. 

Nepaleistu nepatikrintosmanau. Šeimos nariai dažnai irgi meluoja žinok 

Atsakyti

Aš turiu problemą.mama nori nusipirjt suknelę iš kažkokios "newchic "parduotuvės.skambina ir aiškina,kad pilnas delfis reklamuoja tas sukneles ir ,kad aš užsakyčiau jai tą "iki pusės blauzdų,elegantišką,žalsvą".nu nėra mano delfy tos parduotuvės😁

Po raidę diktavo pavadibimą.nerandu ir nete būtent suknelių tokių suknelių dar lt kalba.kažkokie atsiliepimai ir angliškai kažką rašo ir bendri rūbai,o ne tik suknios.gal kas pagelbėt gali,nes tuoj susipyksim 😁😁😁

https://m.newchic.co...AEALw_wcB&tab=2

Atsakyti

Visi oro uostai yra rizikos zonos. grįžtant  jau sėdėjot su kaukėm. Viską pasiruošėt todėl, kad žinojot, jog rizikuojat. O rizika- tai kaip bus, taip bus. Tik tiek, kad viską iš anksto pasiruošėt. O paskui jau tapot atsakingi. Nes kitaip ir negalima ir negalite. Mano nuomone, neatsakingai darėte. kai jau viskas krupo į tą pusę ir buvo aišku kas bus. Neužsipuolu tavęs, tik išsakau savo nuomonę. Nemanyčiau, kad gali protint Virgą, kai pati kažką tokio nuveikei.
Manyčiau kad galiu protint. Nes ten serga dabar šimtai. Ne 2 ir ne 20.  Tad nelygintina rizika.

Ir protinsiu žinok.

Ir jums tą daryt siūlau 

Nu nebent norit kad ji susirgtu. Ir kitus užkrėstų. Tada tylėkit aišku 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 21 kovo 2020 - 19:54

*** Sėlija, 21 Kov 2020 - 19:31, parašė: as noreciau, kad taip butu.
Ir aš.nes kitaip niekaip nedašus.
Atsakyti

Pinotija, 21 Kov 2020 - 19:31, parašė: Intemora, šita. [url="https://www.newchic.com/pc-fashion-collection/11898.html?utmid=10811&utm_source=cj&utm_medium=aff&utm_content=9109164&aff_key=b4e07a1f6b9911ea801b02410a180510"]https://www.newchic.com/pc-fashion-collection/11898.html?utmid=10811&utm_source=cj&utm_medium=aff&utm_content=9109164&aff_key=b4e07a1f6b9911ea801b02410a180510[/url]
Nu ir kaip man tą elegantišką surast?
Atsakyti

nemanau, kad gimines meluoja. 

https://m.delfi.lt/l...php?id=83840961

Atsakyti

Manyčiau kad galiu protint. Nes ten serga dabar šimtai. Ne 2 ir ne 20.  Tad nelygintina rizika.

Ir protinsiu žinok.

Ir jums tą daryt siūlau 

Nu nebent norit kad ji susirgtu. Ir kitus užkrėstų. Tada tylėkit aišku 

Kad šalyje buvo tam tikri skaičiai, jums važiuojant ir išvykstant, nieko nereiškia. Visi žino, kad vaikšto dešimtimis kartų daugiau.

Turėdama tokią pavojingą ligą, drebėjai ten su kauke, rašei pati. Dar Latvijos pasieny pasitrynei. Tai ar tau atrodo, kad gali kažką protint? 

turiu galvoje, kam kalbėti, bet ne tau..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 21 kovo 2020 - 20:01

Nu ir kaip man tą elegantišką surast?

Intemora, turėk galvoje, kad čia kinai. Limitas apsipirkimo kainos, siuntimas.

Atsakyti