Nu tai ką, būtų Lt tipo geriau? Man tai ne. Būčiau dirbus iki praeito penktadienio (ligoninėse, priėmime) irmb irgi. Ir jau gal infekuoti butume
neiaiskiname, kaip geriau, nes nezinom. Bet tuomet, isvykdami, rizikavote.
Karantino tada nebubo niekur. I pirkom maisto grizimui jeigu ką.
buvo kovo 1. Lanzarotej buvo 0 infekuotu (grįžtant 2)
Visoj UK kur persėdimas, gal 20. Jauti skirtumą?
Pasirūpinom respiratorisis pirštinėm, dezinfekantais. Viską naudojom
saloj nuėjom į jokias viešas vietas tik į parde ir lauko barą 2 kartus pradžioj. Gyvenom atskiram namely, ne viešbutyje. Nuoma pm masina, viešuoju nesinaudojom. Karantina paskelbė penktadienį, mes grįžom sekmadieni.
grįžę izoliavomes, net šuns nevažiuojam pasiimt pas mama, net vaiko neimu iš tėvo.
sakai neatsakingi mes? Nu nemanau zinok
Darban jei būčiau ejus, būtų gal dar didesnė tikimybė apsikrėst.
Visi oro uostai yra rizikos zonos. grįžtant jau sėdėjot su kaukėm.
Viską pasiruošėt todėl, kad žinojot, jog rizikuojat.
O rizika- tai kaip bus, taip bus. Tik tiek, kad viską iš anksto pasiruošėt. O paskui jau tapot atsakingi. Nes kitaip ir negalima ir negalite.
Mano nuomone, neatsakingai darėte. kai jau viskas krupo į tą pusę ir buvo aišku kas bus.
Neužsipuolu tavęs, tik išsakau savo nuomonę.
Nemanyčiau, kad gali protint Virgą, kai pati kažką tokio nuveikei.
Aš turiu problemą.mama nori nusipirjt suknelę iš kažkokios "newchic "parduotuvės.skambina ir aiškina,kad pilnas delfis reklamuoja tas sukneles ir ,kad aš užsakyčiau jai tą "iki pusės blauzdų,elegantišką,žalsvą".nu nėra mano delfy tos parduotuvės😁
Po raidę diktavo pavadibimą.nerandu ir nete būtent suknelių tokių suknelių dar lt kalba.kažkokie atsiliepimai ir angliškai kažką rašo ir bendri rūbai,o ne tik suknios.gal kas pagelbėt gali,nes tuoj susipyksim 😁😁😁
Visi oro uostai yra rizikos zonos. grįžtant jau sėdėjot su kaukėm. Viską pasiruošėt todėl, kad žinojot, jog rizikuojat. O rizika- tai kaip bus, taip bus. Tik tiek, kad viską iš anksto pasiruošėt. O paskui jau tapot atsakingi. Nes kitaip ir negalima ir negalite. Mano nuomone, neatsakingai darėte. kai jau viskas krupo į tą pusę ir buvo aišku kas bus. Neužsipuolu tavęs, tik išsakau savo nuomonę. Nemanyčiau, kad gali protint Virgą, kai pati kažką tokio nuveikei.Manyčiau kad galiu protint. Nes ten serga dabar šimtai. Ne 2 ir ne 20. Tad nelygintina rizika.
Ir protinsiu žinok.
Ir jums tą daryt siūlau
Nu nebent norit kad ji susirgtu. Ir kitus užkrėstų. Tada tylėkit aišku
Pinotija, 21 Kov 2020 - 19:31, parašė: Intemora, šita. [url="https://www.newchic.com/pc-fashion-collection/11898.html?utmid=10811&utm_source=cj&utm_medium=aff&utm_content=9109164&aff_key=b4e07a1f6b9911ea801b02410a180510"]https://www.newchic.com/pc-fashion-collection/11898.html?utmid=10811&utm_source=cj&utm_medium=aff&utm_content=9109164&aff_key=b4e07a1f6b9911ea801b02410a180510[/url]Nu ir kaip man tą elegantišką surast?
nemanau, kad gimines meluoja.
Manyčiau kad galiu protint. Nes ten serga dabar šimtai. Ne 2 ir ne 20. Tad nelygintina rizika.
Ir protinsiu žinok.
Ir jums tą daryt siūlau
Nu nebent norit kad ji susirgtu. Ir kitus užkrėstų. Tada tylėkit aišku
Kad šalyje buvo tam tikri skaičiai, jums važiuojant ir išvykstant, nieko nereiškia. Visi žino, kad vaikšto dešimtimis kartų daugiau.
Turėdama tokią pavojingą ligą, drebėjai ten su kauke, rašei pati. Dar Latvijos pasieny pasitrynei. Tai ar tau atrodo, kad gali kažką protint?
turiu galvoje, kam kalbėti, bet ne tau..