o tai esi nauja, ar anksčiau buvai, o dabar pasikeitusi niką?
Nikas senas, niekada nekeistas. o cia -tik suoliukui kompanija palaikiau. Buvo noras kelis kartus jungtis bet kazkaip sutapdavo su arsiom diskusijom/ pestynem, tai..
Nikas senas, niekada nekeistas. o cia -tik suoliukui kompanija palaikiau. Buvo noras kelis kartus jungtis bet kazkaip sutapdavo su arsiom diskusijom/ pestynem, tai..
Dela, tikrai puiku, kad nusprendei jungtis prie diskusijų. Kiek gali sėdėti ant nepatogaus suoliuko ...o bendraujančios žinok sėdi ant fotelių .
Tik aktyviau mes dabar bendraujame tėvų daržely, o čia tik retkarčiais parašom. Gal ateisi ir tu?
Kristij,o laikotės laikotės atstumo?
Vakar vyras pasikvietė tą dizainerę.
Ji iš Peterburgo.sakė,kad Lt geriau sekasi uždirbti.Bet juk Peterburgas toka didelis.Gerą įspūdį paliko.sakė laiptus kažkokius darys metalinius ir po to apsiųs,nu nelabai supratau kaip ten apsiųs😁
Ir dar sakė,kad galima.i kažkokią itališką virtuvę užsisakyt ji rekomenduos.nu gal vėliau su tuo tais italais.bet sakė labai gera kokybė.
na dar dirbam..kas gali dirbt is namu, sake dirbt is namu...Bet dauguma cia dirba su spec programom..nelabai namo issinesi
Iš vienos pusės kai daug kas aplinkui nebeina į darbą - tai abydna keltis ir eiti, bet iš kitos pusės saugi esi finansine prasme. Neprarandi pajamų ir nereikia laukti kiek ir kada už prarastas pajamas kompensuos valstybė.
Kristij,o laikotės laikotės atstumo?
Vakar vyras pasikvietė tą dizainerę.
Ji iš Peterburgo.sakė,kad Lt geriau sekasi uždirbti.Bet juk Peterburgas toka didelis.Gerą įspūdį paliko.sakė laiptus kažkokius darys metalinius ir po to apsiųs,nu nelabai supratau kaip ten apsiųs😁
Na tai ant metalinio karkaso dės medines pakopas. Gi nebarškėsit laipiodami aukštyn žemyn per metalą 😅
«Aš noriu ne būti gyva, bet gyventi". Autorius nezinomas, bet tai apie mane. 🏝
Pasukau vakar savo šeimistei, tai užregistravo mane telefoniniam vizitui. Po pietų pati paskambino, aptarėm mano pūslę, išrašė Uwamin retard ir nošpos elektroninį receptą, tai grįždama iš darbo užšokau ir nusipirkau, šiandien jau akyse šviesiau.
Furadoninas tas senas vaistas, dabar jis receptinis arba rusų vaistinėse yra be recepto. Reiks nusipirkti ateičiai, kai viskas stabilizuosis. Bet šlykštus jis koks...
Va, apsiūti medinėm pakopom metaliniai laiptai.
metaliniai-laiptai-kaunas-280.jpg 216,39KB
0 Parsiųsta kartų