Man nuobodu!...negaliu aš be darbo.
q
Tai dirbk. Tvarkyk ką nors, žolę ravek, sienas spakliuok, krūmus genek, grindis plauk. Kiba darbo nėra namie 😀
Nu.... nu blin blin...
Šūdas čia ne darbas .dantis sukandus. Mokyklon noriu.
Myliu žmones,veiklą,nuovargį,poilsį,reik adrenalino.galų gale pasipuošt,pasidažyt.
Arba kažkur keliau,bet tai nežinau kur.su ta corona nieks neaišku ir atostogų vyras kol kas neturi.
Arba kažkur keliau,bet tai nežinau kur.su ta corona nieks neaišku ir atostogų vyras kol kas neturi.
i Gdanska..ilgam savaitgaliui...
Šūdas čia ne darbas .dantis sukandus. Mokyklon noriu.
Myliu žmones,veiklą,nuovargį,poilsį,reik adrenalino.galų gale pasipuošt,pasidažyt.
Tuoj tuoj,,verksi cia su dviem klasem...tada mes tau priminsim
Man sitam ore dingo chroniska pulinga angina. Kankinusi mane metu metais kitur.
Tikiu. Tuo tikslu mane vasarą visada gabendavo prie jūros pagyventi, kai buvau vaikas. Bet nuolat gyventi, aišku, kas kita.
Tuoj tuoj,,verksi cia su dviem klasem...tada mes tau priminsim
Tai tikrai nepamiršim.
Svajos dar apie gerus laikus, kai nereikėjo dirbti.
Neimsiu aš tos klasės.
Aišku man labiau patinka keliaut ar pramogaut nei dirbt.
Bet jei rinktis tarp dviejų ar sedėt namie su visais grindų plovimais ar darbe,tai jau geriau turbūt darbe.🤣
Neimsiu aš tos klasės.
Bet jei rinktis tarp dviejų ar sedėt namie su visais grindų plovimais ar darbe,tai jau geriau turbūt darbe.🤣
Ne taip yra . Tave pradejo uzknisti sedejimas tam uzmiesty. Anksciau butum valkiojusis po visokius batu kalnus, po Akropoli, o dabar tam, kad ten atsidurti, reik autiku ilgai trenktis. Nepaimsi va taip ir nenueisi. Uztat ir atsirado tau nuobodulys.
Ne...man kasmet ta būklė. šiemet ypač,nes jokių konkrečių planų,nėr ko laukt,ko tikėtis.o tas miestas tai pusvalandis.vienu sutiku iki to akro.buvau.bet kiek ten galima būt.
Ir dar tas remontas namie užknisa,ką čia tvarkyt ,ar iš vis prasmė tvarkyt yra,man neaišku.
Neimsiu aš tos klasės.
Aš kad ir kaip dirbti nemėgstu, irgi buvau pavargus nuo to karantininio sėdėjimo namie. Iš pradžių buvo gerai namie, paskui vis blogiau, po to siust pradėjau, o paskui sėsdavau į mašiną spontaniškai ir išvažiuodavau į darbą užsirakinti viena. Nes buitis buvo užknisus.
Tau dažniau išeiti reikia, pavaikščiot ar kažkur, nes rutina užknisa.