O as galiu puikiai dirbt is namu.
Pinotija, 11 Lie 2020 - 23:31, parašė: Aš kad ir kaip dirbti nemėgstu, irgi buvau pavargus nuo to karantininio sėdėjimo namie. Iš pradžių buvo gerai namie, paskui vis blogiau, po to siust pradėjau, o paskui sėsdavau į mašiną spontaniškai ir išvažiuodavau į darbą užsirakinti viena. Nes buitis buvo užknisus. Tau dažniau išeiti reikia, pavaikščiot ar kažkur, nes rutina užknisa.Vaikštau vaikštau ar dviračiu kasdien .bet tai irgi jau rutina.šian.nebuvau,užbarikadavo mane viršuj su savo pastoliais,tai užmigau,atbudau gal 8 vakare ,tai jau ir eit tingėjau.
O as galiu puikiai dirbt is namu.
Aš tai nelabai. Namai yra namai, juose aš ir jaučiuosi kaip namuose. Nors kai reikia, ir dirbu, kur dėsies.
Ai tai kažkaip iš namų,tai lyg dar veikla,reikalai,tai kažkaip va ,savaitgalio sulaukt ar bent jau vakaro,kad atsipūst,tai dar dar.visai gal ir nieko,nekasdien tas karantinas.😁
Šiaip nėra labai nuotaikos iki liepos 14.
Šeši metai bus nuo mamos išėjimo... Šiuo laiku aš būnu lyg ir depresijoje. O sakė, kad bent po 5 metų praeis, nieko nepraeina.
Tu labai jautri.ai,bet ir aš tokia.
Gal taip ir neatrodo čia,nežinau.
Tu labai jautri.ai,bet ir aš tokia.
Gal taip ir neatrodo čia,nežinau.
Aš jautri, žinau.
O tu neatrodai. Visada atrodė, kad tau viskas kaip nuo žąsies vanduo. Man tai žiauriai patinka.
Net pavydėdavau kartais.
As tai bandziau skaiciuoti kiek surinkau zemuogiu siemet. Jauciu daugiau, negu per visa gyvenima
Kokiu 30 ltr
Pinotija, 11 Lie 2020 - 23:52, parašė: Aš jautri, žinau. O tu neatrodai. Visada atrodė, kad tau viskas kaip nuo žąsies vanduo. Man tai žiauriai patinka. Net pavydėdavau kartais.Aš įvaizdžio meistrė.🤣
Amadėja*, 11 Lie 2020 - 23:57, parašė: As tai bandziau skaiciuoti kiek surinkau zemuogiu siemet. Jauciu daugiau, negu per visa gyvenimaTai kiek uždirbai?Kokiu 30 ltr
300
Kazkaip mane seno zmogaus isejimas nesukrecia. Nes taip ir turi buti.