Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gaile, gal as toki laika renkuosi. Pas mus nesigruda ir su kaukem dalis. Tik paaugliai nesilaiko atstumu.

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 03 21, 19:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pomelo" data-cid="72633332" data-time="1584819355"><div><p>Manau kad kai ka kito 😬😂</p></div></blockquote><p>ka?  hmm.gif </p>

Dirbtinius b...s 😀
Atsakyti

Ir tu visai rami dėl savo vaikų? Gi visada būna išimčių. Nežinau, aišku guodžia ta statistika, tikrai, bet vis tiek yra nerimas. 

As rami del vaiku. Panasu, kad gripas maziems pavojingiau tikrai.

Atsakyti

Dirbtinius b...s 😀

aaaa, **** ir vibratorius? Oficialiai rasau, kad turiu viena stalciuj, tai gal nebesiulys :D​ 

Atsakyti

o kas ziauraus? Mano sunus tarnavo, tai zinau, kad nieko ten baisaus. 

Man labai nesmagu kariuomene gatveje, aisku as nemaciau gyvai to, bet pvz kai vaziuojam is Prancuzijos atgal i Anglija, tai ten stovi su automatais kariai, man visada taip baisu, tas vaizdas toks nemalonus akiai.

Atsakyti

As rami del vaiku. Panasu, kad gripas maziems pavojingiau tikrai.

Nesu girdejus, kad kada nuo gripo vaikas, ar kudikis but numires. 

Atsakyti

Man labai nesmagu kariuomene gatveje, aisku as nemaciau gyvai to, bet pvz kai vaziuojam is Prancuzijos atgal i Anglija, tai ten stovi su automatais kariai, man visada taip baisu, tas vaizdas toks nemalonus akiai.

Eik jau, man tai grazu ir saugu. Gi cia tavo salies kariuomene, tavo gyneja. 

Atsakyti

Mona, pasikalbėkit abu susėdę ir priimkite sprendimą kartu. Atsiklausk jo nuomonės, pasakyk savąją, išdėstyk savo motyvus, padiskutuokit ir matysi kaip ir ką geriausiai padaryti ...važiuoti tam pavojingiausiam laikui su dukriuku pas mamą ar pasilikti su juo Kaune...

Atsakyti

Eik jau, man tai grazu ir saugu. Gi cia tavo salies kariuomene, tavo gyneja. 

As gal bijau ginklu 🙄

Atsakyti

Taigi mama irgi i darba eina, ar nebe? 

Atsakyti

Taigi mama irgi i darba eina, ar nebe? 

Mama tai iš namų jau nuo antradienio dirba, bet jei viskas tęsis mėnesius, tai vis tiek nebus taip, kad niekur neišlįsi, su niekuo nepabendrausi. O ir į darbą tikiu ko nors reikės nueiti kartais, ar dar kur nors. 

Žodžiu, turbūt reikia tikėtis geriausio ir tiek, nieko nepakeisi, bus kaip turi būti.

Atsakyti

Lt +30 siand ir tarp ju keletas mediku :(

Liudna

Atsakyti