Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Su tuo darbu tai bėda, kad daug kas negali dirbti nuotoliniu būdu...kartais galvoju, gal dar išvažiuot pas mamą galėtumėm ir sėdėt ten, vis saugiau, nei bute su mb, kuris dirba prekybcentriuose, gamyklose ir pan. 

Bet gi viskas gali čia trukt ne vieną mėnesį, tai negi dabar tokiam laikui išvažiuot su vaiku, atskirt nuo tėčio. Ir šiaip čia būtų santykių galas turbūt. Aišku gyvybė svarbiau už bet ką. 

Baisu, bet kažkaip nėra tinkamo sprendimo :(

Nieko tiems tavo santykiams per pora mėnesių nenutiks, pasiilgsi tiesiog viens kito

O mes tos rizikos nežinom, žinai tik tu viena? priklausai kažkokiai kastai, kur daugiau žino?

Nesusireikšmink.

Susireiksminsiu. Ir ką?

Na ji dar ne vaikas, tik kūdikis, toks gležnas, bejėgis. Sunku įsivaizduot, kad virusas, žudantis suaugusius, gali būt nepavojingas tokiems mažiems... stengiuosi tiesiog negalvoti apie tai.

Ją saugos tavo pieno antikūnai 

būtinai dabar turi mp maitint, nenutrauk bent kol pandemija 

Atsakyti

Nu kad googlas klauso tai šitą girdėjau per tv, tik va gyvai praktikoj su tuo pirmą kart susidūriau...

Klauso tikrai. Ir net paieškas is to pačio IP fiksuoja. Pvz MB ko nors paieško is savo kompo Google pirkt, o man paskui reklamas meta tu dalykų. Mano telefui.,nes WiFi tas pats

Atsakyti

Na ji dar ne vaikas, tik kūdikis, toks gležnas, bejėgis. Sunku įsivaizduot, kad virusas, žudantis suaugusius, gali būt nepavojingas tokiems mažiems... stengiuosi tiesiog negalvoti apie tai.

vava motiniski jausmai.. man irgi atrodydavo, kad nuo bile ko numirti gali.. tikrai ne.  :D 

Atsakyti

paieskas fiksuoja, bet kad klauso... 

Atsakyti

Nieko tiems tavo santykiams per pora mėnesių nenutiks, pasiilgsi tiesiog viens kito

Susireiksminsiu. Ir ką?

Ją saugos tavo pieno antikūnai 

būtinai dabar turi mp maitint, nenutrauk bent kol pandemija 

Tai žinok tik dėl to dar ir nepasiduodu su tuo maitinimu, nes girdėjau apie tuos antikūnus...kitu atveju jau eičiau prie mišinukų...

Atsakyti

Beje, nustebau, bet atrodo, tai tiesa, kad googlas klausosi, kas vyksta pas mus, kai internetas įjungtas. Pradėjo man kažkokius puslapius siūlyt apie serialus du, kuriuos per tv žiūriu, o nieko niekad tikrai telefone apie juos neieškojau...išeina, kad telefonas nuklausė, kokie serialai pas mane fone nuolat eina ir pradėjo siūlyt puslapius apie juos. Bent aš taip galvoju...

Sunku patikėti, bet ko tik nebūna.

Kai pas mane totaliai visos reklamos išjungtos, man niekas nieko nesiūlo. tai ir nematau.

Išeitų, reikia išjungti TV, kai naudojiesi internetu?  :hmm:​ 

Atsakyti

paieskas fiksuoja, bet kad klauso... 

O kodėl ne...juk yra dabar ta funkcija, kad gali pasakyt kažką ir google ieško. Nežinau kaip vadinasi. Tai kaip ir yra tokia galimybė...

Atsakyti

Sunku patikėti, bet ko tik nebūna.

Kai pas mane totaliai visos reklamos išjungtos, man niekas nieko nesiūlo. tai ir nematau.

Išeitų, reikia išjungti TV, kai naudojiesi internetu?  :hmm:​ 

Nu koks skirtumas, ką girdi iš tv tas google..bet tai reiškia, kad girdi ir ką kalbi darbe, namuose ir t.t., kai tik įjungtas internetas. O tai jau ne taip malonu..

Atsakyti

Ai, man dzin, perversmo neorganizuoju, tai lai klausosi... 

Atsakyti

Pas mus siandien jau virs 5000 nustatytu atveju, uzdare restoranus, sporto klubus, kinoteatrus. Buvom maisto nusipirkt, tuscios lentynos, nesmagu labai, mesos beveik jokios nebuvo, paemem 4 jautienos kepsnius, po viena supakuoti, vieno kaina 5£, prie kasos liepe 2 atiduot, nes galima imt tik 2 vienos rusies prekes, atidavem visus, negi dalinsimes kepsni per puse. 
Rytoj pas mus Motinos diena, vaikai negales aplankyt savo mamu 😥

Atsakyti

Mona, del to covid19 yra daug priestaringos info, bet kas del vaiku mazu, tai ji visur vienoda: jiems absoliuciai nepavojinga. Tyrima skaiciau kinijoj. Tirta ten virs 300 seimu, kur sirgo zmones, tai vaiku iki 15 m susirgo tik 3 su trupuciu proc.ir absoliuciai visi be simptomu arba lb lengvai, bet ju irganizmai ilgokai isskyre viruso du ismatom. Kiti net neuzsikrete!

Atsakyti

Vienos med.darbuotojos šeštadienio ryto protrūkis FB komentaruose, pasako daugiau, nei "galvos" iš televizoriaus....

Žmonės, ar jums viskas gerai su galvom?

“ Aš šiandien po budėjimo prijomnike su visais skafandrais, testais etc pakeliui namo užsukau į pardę + vaistinę. Žinok, grįžus į mašiną atsisėdau ir apsižliumbiau. Realiai buvau pabadyta nosimi į situacijos beviltiškumą ir fatališkumą... Pilna pardė net lūžta, kaip prieš kokias Kalėdas ar " jamam", senoliai turbūt visi sutartinai iššliaužė pasižmonėt, stovi būriais, jaunimas irgi nestabdo. Visi grūdasi visur, aikštelėj nėr vietų... Ir tik vienas jaunas vyriškis Lukšio "Iki" su bais krūtu respiratorium ( net užpavydėjau), akiniais ir pirštinėm (GERBIU!) Turgelis šalia irgi įkaršty. Karantinas visiems dzin, visiems smagu... *****, jei dar naktį su kolegėm diskutavom, kad va, pas mus biški anksčiau susisgribi, gal taip labai blogai ir nebus (su minimum 2 mėnesiais visiško pragaro darbe mes jau seniai visi susiraikėm)... O vat tada supratau, kad bus... Kai visi atsitokės, bus post factum. Vyšnaitė ant torto, mano pažįstamas dar fb pakomentavo, kad mol susirgę gydytojai galėtų toliau su infekuotais ligoniais dirbti. Nu turbūt kol kris negyvi darbo vietoj.... Vat taip ir pasijutau ano meto plantacijos negru. "Jūs dirbkit ir sirgdami, o mums, ***, namie kelias savaites pasėdėt persunku"... 😢

Atsakyti