Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mona, del to covid19 yra daug priestaringos info, bet kas del vaiku mazu, tai ji visur vienoda: jiems absoliuciai nepavojinga. Tyrima skaiciau kinijoj. Tirta ten virs 300 seimu, kur sirgo zmones, tai vaiku iki 15 m susirgo tik 3 su trupuciu proc.ir absoliuciai visi be simptomu arba lb lengvai, bet ju irganizmai ilgokai isskyre viruso du ismatom. Kiti net neuzsikrete!

Ir tu visai rami dėl savo vaikų? Gi visada būna išimčių. Nežinau, aišku guodžia ta statistika, tikrai, bet vis tiek yra nerimas. 

Atsakyti

Ir tu visai rami dėl savo vaikų? Gi visada būna išimčių. Nežinau, aišku guodžia ta statistika, tikrai, bet vis tiek yra nerimas. 

Aš tai ne. Mano mazius serga BA, o vyresnelis dirbs pekloj kai bus įvesta kariuomenė į gatves 

Atsakyti

Sunku patikėti, bet ko tik nebūna.

Kai pas mane totaliai visos reklamos išjungtos, man niekas nieko nesiūlo. tai ir nematau.

Išeitų, reikia išjungti TV, kai naudojiesi internetu?  :hmm:​ 

Reiškia, kad tau nieko nereikia  :D​  ...ir tai irgi rodo, kad google žino viską  :B 

Atsakyti

Aš tai ne. Mano mazius serga BA, o vyresnelis dirbs pekloj kai bus įvesta kariuomenė į gatves 

Gal neprireiks kariuomenes, labai jau ziauriai skamba.

Atsakyti

Ai, man dzin, perversmo neorganizuoju, tai lai klausosi... 

O gal girdėjo ką sūnui šiandien pasakei ...tai ką tau siūlyt pradės 😂

Atsakyti

mona.mona, 21 Kov 2020 - 21:16, parašė: Ir tu visai rami dėl savo vaikų? Gi visada būna išimčių. Nežinau, aišku guodžia ta statistika, tikrai, bet vis tiek yra nerimas.
Aš kažkaip visiškai rami dėl vaikų.
Atsakyti

O gal girdėjo ką sūnui šiandien pasakei ...tai ką tau siūlyt pradės 😂

:D :D :D

Atsakyti

Virga, rašei, kad buvai, dabar vėl rašai, kad buvai, tai du kartai. Jei tu apie tą patį du kartus parašei, tai ok.  Panikos nėra, aišku. Niekam ji nenaudinga. Bet nereiškia, kad nereikia saugotis.

Du kartus rasiau? Ten mano zinutes dvi, tos  pacios. As jau ju netaisau. Nes tada nuotrauka issitrina. Buvau tik karta. Pas mus  nera zmoniu susiburimu. Nera grusties. Visi laikosi atstumu. Parduotuveje vakar buvo 2 zmones. Apsiperku savitarnoje.  Penktadieni buvau darbe. Trijose kontorose.  Tai didesne rizika. 

Ai, man dzin, perversmo neorganizuoju, tai lai klausosi... 

Viena pazistama ruse, bijo kalbeti su manimi tlf. Sake, norvegai klauso pokalbiu. Budavo tildo mane, jei/kai uzklausiau apie pensija ar dar ka. Dabar jau nekalbu ir neskambinau. Niekaip jai negalejau irodyti, kad kokios jau cia mes asabos, kad klausyti musu. ?  Praplove jai smegenis rusu propoganda. Nekalbu su ja. Nebendrauju. Bijau kvailu zmoniu. 😳😂 Intemora, paprasyk mamos, kad nufotkinu ta puslapi Delfi ir tau atsiustu. 😂😏

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 21 kovo 2020 - 21:36

Man prezikus siulys dabar :D​ 

Atsakyti

Man prezikus siulys dabar :D 

Manau kad kai ka kito 😬😂

Atsakyti

Gal neprireiks kariuomenes, labai jau ziauriai skamba.

o kas ziauraus? Mano sunus tarnavo, tai zinau, kad nieko ten baisaus. 

Atsakyti

Manau kad kai ka kito 😬😂

ka?  :hmm:​ 

Atsakyti