Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mona, jus jauni, galit net nepajust kad ta virusa turejot, maziuke isvis susirgtu tik per stebukla, bukit kartu, nevaziuok pas mama, jau greiciau jus ja apkrestumet, nei patys susirgsit. Kartu isgyventi isbandymai stiprina santykius.

Atsakyti

Sutinku su Pomelo. As tai niekur nevaziuociau. O dieda po darbo gerai dezinfekuociau, dar neiejus i buta. 

Atsakyti

aaaa, **** ir vibratorius? Oficialiai rasau, kad turiu viena stalciuj, tai gal nebesiulys :D​ 

man tikrai buvo pradėjęs aliexpress siūlyt , nors aš ten jų neieškojau. ką intymiausio esu ten žiūrėjus, tai apatinį trikotažą. Nu ir po to pradėjo, visokius ten įvairiausius... Tik su tuo sieju, gal kažkokia formulė ten yra. Bet įdomiai kažkaip.

Na garsiai  nepasakiau gūglui niekada. :) 

Pas mane darbe sudėti visi įmanomiausi antivirusiniai barjerai. Ir kažkaip iššoka staiga  puslapis, aš nustebus spaudžiu uždaryt, paspaudus tą kryžiuką, iššoka didžiausia subinė su priedu. bl, gerai kad žmonių aplink nebuvo. Ir kuo labiau norėjau uždaryt, tuo labiau jis man neužsidarė. Tai iš tos panikos laidą roviau iš sienos. Taip ir nesupratau, kokiu būdu prasibraunama. Imu tikėt, kad kažkas kažką seka.

Atsakyti

Oi, man yra buve, kad atsidarius multimedia darbe kazko ieskau, o ant sienos viskas matosi. Ziuriu, zvengia pro atdaras duris zmones.. pasiziuriu, o ten, kad ciulpia sone, as net nepastebejau :oh:​ 

Atsakyti

Pas mane dabar kelias dienas Wish meta dirbtinius vyriškus atributus, nors nei ieškojau, nei pirkau kada.

Ai, tegul seka, jau dzin nūdienos akivaizdoj.

Atsakyti

Oi, man yra buve, kad atsidarius multimedia darbe kazko ieskau, o ant sienos viskas matosi. Ziuriu, zvengia pro atdaras duris zmones.. pasiziuriu, o ten, kad ciulpia sone, as net nepastebejau :oh:​ 

:)​ O iš kur ten tas... atsirado?

Atsakyti

Pas mane dabar kelias dienas Wish meta dirbtinius vyriškus atributus, nors nei ieškojau, nei pirkau kada.

Ai, tegul seka, jau dzin nūdienos akivaizdoj.

Ai, jo, galvoja turbūt, kad  karantinas, išeiti nelabai kažkur galima, barai uždaryti, pažinčių nevyksta, pirkit, gal kam vienatvę praskaidrins. :)  Kas ten supaisys tas jų formules.

Aš tai  gaunu srautą  kosmetikos ir drabužių naujienlaiškių. Iš visur, kur lankiausi. Vis gundausi, bet susilaikau, iškyla klausimas, o kam, gal vasarą bus dar blogiau, ir neperku.

Atsakyti

Ką man mamai sakyt🤧🤧🤧

Atsakyti

Ką man mamai sakyt🤧🤧🤧

Sakyk, kinai, neišeina siųst. Brangus siuntimas, išmuitinimas, dar kažkas. 

Arba iš Kinijos prekių nebesiunčia, laikinai. Nu, melas, bet ką padarysi.

Atsakyti

:)​ O iš kur ten tas... atsirado?

ismete tokia reklama, o buvo kazkas normalaus googlej atidaryta

Atsakyti

Ką man mamai sakyt🤧🤧🤧

sakyk, baisu is kinu siust, dar su virusu atsius

Atsakyti

Kaip yra, taip ir sakyk, o jei per daug problemu, tai sakyk kaip Pinotija parase. 

Atsakyti