Toks gyvenimas man prilygsta Sibiro katorgai
![]()
Nu jau aš kad ir kaip mėgstu sportuot, ryte anksčiau valandą dėl to nesikelciau. Tada tikrai katorga bus.
o as o as...emmm...einu dabar kasdien po 10tukst zingsniu...miske turiu jau toki savo ratuka, kuris man tiek ir gaunasi... Ir ka gi..siandien varau pasivaiksciot ir sugalvojau grizinet ne misku o pamiske...buvau su sijonu, sakau kojas biski padeginsiu Einu einu..ziuriu stovi nuogas diedas pamiskej ir drocina
Sekundes dali galvojau, ka man db daryt..begt, rekt ar ka,..Tada ikisau nosi i telefona, apsimeciau, kad kazka idomiai skaitau ir ejau ir praejau lyg nepastebejau
Dar su ausinuku buvau, tai net nzn, sake jis man kazka ar ne... Dar kazkada drauge klause, o tu nebijai viena vaiksciot, sako ten iskrypeliai visokie bastosi..sako man karta issoko pries dvirati nuogas diedas, sako net braskes ismeciau... NU ne, sakau, jau kiek vaikscioju, dar nemaciau nieko panasaus.. Tai va..jau maciau
O vakar i pazintis kazkoks bernas pimpala atsiunte, dar ziurejau, ar ne pilnatis..bo tokie kazkaip per pilnati ima itin reikstis
Tai ne..delcia..bet matyt siaip kazkoks pimpalu menulis...
Nainai, 16 Lie 2020 - 20:42, parašė: O tau čia pirmą kartą? Kad taip eskaluoji ir džiaugiesi?O ko čia verkt.biški man juokinga iš tikrųjų ir šiek tiek nepatogu.nei aš eisiu,nei aš ką.bet atsifutbolint tai reik kažkaip.o dėl dažnai nedažnai.nu oasitaiko visko,bet nutariau šįtą palasakoti.hm nu gal kad mot.kolektyvas, aš kai su vyrais turiu reikalų, tai greit pastatau į vietą tuos kavininkus arbatininkus