Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Toks gyvenimas man prilygsta Sibiro katorgai :D 

Nu jau aš kad ir kaip mėgstu sportuot, ryte anksčiau valandą dėl to nesikelciau. Tada tikrai katorga bus. 

Atsakyti

bet jis nori tiesiog  kavutės?🤣

O jis tik tave kviečia, ar visus toje kelionėje buvusius?

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 07 16, 20:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72683147" data-time="1594921353"><div><p>O tau čia pirmą kartą? Kad taip eskaluoji ir džiaugiesi? vartotojo įkelta nuotraukahm nu gal kad mot.kolektyvas, aš kai su vyrais turiu reikalų, tai greit pastatau į vietą tuos kavininkus arbatininkus</p></div></blockquote><p>Jetau, as kasdien su svetimais vyrais kavą geriu 🤣. Tiesa, ne kavinėse </p>

Darbinių susitikimų metų, be abejo, čia kalba apie kitką mirksiukas.gif
Atsakyti

Darbinių susitikimų metų, be abejo, čia kalba apie kitką mirksiukas.gif

O pvz su kaimynu iš gretimo ofiso? Praktiškai kasdien jis man kavą verda 🤣

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 07 16, 21:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72683160" data-time="1594922278"><div><p>Darbinių susitikimų metų, be abejo, čia kalba apie kitką vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O pvz su kaimynu iš gretimo ofiso? Praktiškai kasdien jis man kavą verda 🤣</p>

Oh, neturiu šalia ofiso kito mirksiukas.gif bet darbo reikalais visada, o šiaip tai prasideda tralilialia traliampampam ax.gif
Atsakyti

o as o as...emmm...einu dabar kasdien po 10tukst zingsniu...miske turiu jau toki savo ratuka, kuris man tiek ir gaunasi... Ir ka gi..siandien varau pasivaiksciot ir sugalvojau grizinet ne misku o pamiske...buvau su sijonu, sakau kojas biski padeginsiu :) Einu einu..ziuriu stovi nuogas diedas pamiskej ir drocina :D :D :D Sekundes dali galvojau, ka man db daryt..begt, rekt ar ka,..Tada ikisau nosi i telefona, apsimeciau, kad kazka idomiai skaitau ir ejau ir praejau lyg nepastebejau :D Dar su ausinuku buvau, tai net nzn, sake jis man kazka ar ne... Dar kazkada drauge klause, o tu nebijai viena vaiksciot, sako ten iskrypeliai visokie bastosi..sako man karta issoko pries dvirati nuogas diedas, sako net braskes ismeciau... NU ne, sakau, jau kiek vaikscioju, dar nemaciau nieko panasaus.. Tai va..jau maciau :D O vakar i pazintis kazkoks bernas pimpala atsiunte, dar ziurejau, ar ne pilnatis..bo tokie kazkaip per pilnati ima itin reikstis :D Tai ne..delcia..bet matyt siaip kazkoks pimpalu menulis... :D

Atsakyti

Tu drocylu bijot nereik, ju visai kitoks tikslas. 

Atsakyti

Tu drocylu bijot nereik, ju visai kitoks tikslas. 

tai nieks ju ir nebijo...tik jei va, kaiip drauge pasakojo, kad issoko pries dvirati..tai cia toks netiketumo isgastis buna...

Atsakyti

GAILE*, 16 Lie 2020 - 20:56, parašė: O jis tik tave kviečia, ar visus toje kelionėje buvusius?
Tik mane.dar paklausiau.😊
Atsakyti

Tai ne..delcia..bet matyt siaip kazkoks pimpalu menulis... :D

Istorija kaip istorija, bet jau paskutinis sakinys  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Toks gyvenimas man prilygsta Sibiro katorgai :D​ 

tai aš ir norėjau tau pasakyti. :D​ 

Atsakyti

Nainai, 16 Lie 2020 - 20:42, parašė: O tau čia pirmą kartą? Kad taip eskaluoji ir džiaugiesi? unsure.gifhm nu gal kad mot.kolektyvas, aš kai su vyrais turiu reikalų, tai greit pastatau į vietą tuos kavininkus arbatininkus
O ko čia verkt.biški man juokinga iš tikrųjų ir šiek tiek nepatogu.nei aš eisiu,nei aš ką.bet atsifutbolint tai reik kažkaip.o dėl dažnai nedažnai.nu oasitaiko visko,bet nutariau šįtą palasakoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 liepos 2020 - 21:13