Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ale butinai uzsiputot neissiaiskinus, ane? O bjaurumas tu bobu :D​ 

na, tai kad pasakei "mėnesiuuuuką", tai pasiutau, bet susivaldžiau. :D​ 

Atsakyti

Tai jo, reik akcijas sekt. 

Atsakyti
Selija, tu mano depresija nesirupink ,geriau pasimaudyk rytais juroje. Taip sakant savo kraujagysliu sieneliu tvirtumu rupinkis. O ir dar bobos taip lengvai nekrinta,kaip vyrai.
Atsakyti

Man pradėjo skambint vienas ,su kuriuo Paryžiuj buvom ir kviest kavutės,prisimint mūsų šaunią komandą...ko jis nori? Kavutės?🤦‍♀️

Ar ne kavutės😬?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 liepos 2020 - 14:53

Selija, tu mano depresija nesirupink ,geriau pasimaudyk rytais juroje. Taip sakant savo kraujagysliu sieneliu tvirtumu rupinkis. O ir dar bobos taip lengvai nekrinta,kaip vyrai.

Aha, lekiu tratu rytais iki juros, tu gal galvoji, kad as zvejo trobelej ant juros kranto gyvenu? 

Atsakyti

Man pradėjo skambint vienas ,su kuriuo Paryžiuj buvom ir kviest kavutės,prisimint mūsų šaunią komandą...ko jis nori? Kavutės?🤦‍♀️

Ar ne kavutės😬?

Tu daugiau tokiu graziu fotkiu i fb isimesk, tai nespesi vaiksciot tos kavutes :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Aha, lekiu tratu rytais iki juros, tu gal galvoji, kad as zvejo trobelej ant juros kranto gyvenu? 

na, tai reikia keltis valanda-dviem  anksčiau, nusimaudyt, po to važiuot į sporto klubą.   :D 

Arba pradėt bėgiot, kai ateis ruduo, rudeniškais takais. Groožis.

Atsakyti

Tu daugiau tokiu graziu fotkiu i fb isimesk, tai nespesi vaiksciot tos kavutes :rolleyes:  :D​ 

ir nepamiršk lūpų papūsti savo firminiu būdu. :D​ 

Atsakyti

bet jis nori tiesiog  kavutės?🤣

Atsakyti

na, tai reikia keltis valanda-dviem  anksčiau, nusimaudyt, po to važiuot į sporto klubą.   :D

Arba pradėt bėgiot, kai ateis ruduo, rudeniškais takais. Groožis.

Toks gyvenimas man prilygsta Sibiro katorgai :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 07 16, 20:03)
<p>bet jis nori tiesiog  kavutės?🤣</p>

O tau čia pirmą kartą? Kad taip eskaluoji ir džiaugiesi? unsure.gif hm nu gal kad mot.kolektyvas, aš kai su vyrais turiu reikalų, tai greit pastatau į vietą tuos kavininkus arbatininkus
Atsakyti

O tau čia pirmą kartą? Kad taip eskaluoji ir džiaugiesi? unsure.gifhm nu gal kad mot.kolektyvas, aš kai su vyrais turiu reikalų, tai greit pastatau į vietą tuos kavininkus arbatininkus

Jetau, as kasdien su svetimais vyrais kavą geriu 🤣. Tiesa, ne kavinėse 

Atsakyti