Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Intemora @ 2020 07 16, 22:06)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72683147" data-time="1594921353">Nainai, 16 Lie 2020 - 20:42, parašė: O tau čia pirmą kartą? Kad taip eskaluoji ir džiaugiesi? vartotojo įkelta nuotraukahm nu gal kad mot.kolektyvas, aš kai su vyrais turiu reikalų, tai greit pastatau į vietą tuos kavininkus arbatininkus</blockquote> O ko čia verkt.biški man juokinga iš tikrųjų ir šiek tiek nepatogu.nei aš eisiu,nei aš ją.bet atsifutbolint tai reik kažkaip.

Ignorą jungiu, nu kartą esu paklausiusi, ar su vyru galiu ateit tos kavos mirksiukas.gif
Paklausk mirksiukas.gif
Atsakyti

Nainai, 16 Lie 2020 - 22:11, parašė: Ignorą jungiu, nu kartą esu paklausiusi, ar su vyru galiu ateit tos kavos mirksiukas.gif Paklausk mirksiukas.gif
O jei tik kavos,tai kuo čia dėtas vyras.🤣 Kaip durnelė pasirodysiu,o jis ne prašalietis,o kolega.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 07 16, 22:15)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72683188" data-time="1594926705">Nainai, 16 Lie 2020 - 22:11, parašė: Ignorą jungiu, nu kartą esu paklausiusi, ar su vyru galiu ateit tos kavos vartotojo įkelta nuotrauka Paklausk vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> O jei tik kavos,tai kuo čia dėtas vyras.🤣 Kaip durnelė pasirodysiu,o jis ne prašalietis,o kolega.

Nu tai jei tik kavos, a ko vyras pamaišys? Ir pietus galit pavalgyt bigsmile.gif gi draugiškai, kolegiškai, nu
Atsakyti

Ignorą jungiu, nu kartą esu paklausiusi, ar su vyru galiu ateit tos kavos mirksiukas.gif
Paklausk mirksiukas.gif

Na ir kam taip? 

Lyg ji iš  vienuolyno  ir vyrų dėmesio nemačiusi.

O tas kolega tarytum jai serenadas dainuotų po langais.

Viskas čia normaliai, ir dėmesys normalu  gražiai moteriai. Ir pasisakė ji čia juokais, o ne kažkokią didelę problemą spręsdama.

Atsakyti

Oh, neturiu šalia ofiso kito mirksiukas.gifbet darbo reikalais visada, o šiaip tai prasideda tralilialia traliampampam ax.gif

Tai jei flirtuoji, aišku gali prasidėti. Čia gi valdoma tokie reikalai. Jei flirtuotu pvz tas kaimynas, negericiau su juo tos kavos. Elementaru. Man atrodo tik naivios gali pasimaut ir nesuprast kada vyras ribas peržengia draugiško bendravimo

Tik mane.dar paklausiau.😊

Nu tau viskas aišku. Pasakai, sory, as ištekėjusi ir negaliu su tavim eit. Trumpai ir konkrečiai, be jokių atsifutbolinimu ir atmazu 

Atsakyti

Nainai, 16 Lie 2020 - 22:17, parašė: Nu tai jei tik kavos, a ko vyras pamaišys? Ir pietus galit pavalgyt bigsmile.gifgi draugiškai, kolegiškai, nu
Mane kvietė ir vyro neminėjo.kuo čia vyras dėtas?
Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 07 16, 22:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72683188" data-time="1594926705"><div><p>Ignorą jungiu, nu kartą esu paklausiusi, ar su vyru galiu ateit tos kavos vartotojo įkelta nuotrauka
Paklausk vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na ir kam taip? </p><p>Lyg ji iš  vienuolyno  ir vyrų dėmesio nemačiusi.</p><p>O tas kolega tarytum jai serenadas dainuotų po langais.</p><p>Viskas čia normaliai, ir dėmesys normalu  gražiai moteriai. Ir pasisakė ji čia juokais, o ne kažkokią didelę problemą spręsdama.</p>

Tai ir aš juokais pasakiau, ar dar daugiau mirksiukų šypsenėlių pridėti mirksiukas.gif kiekvienas renkasi ko reikia
Atsakyti

Na ir kam taip? 

Lyg ji iš  vienuolyno  ir vyrų dėmesio nemačiusi.

O tas kolega tarytum jai serenadas dainuotų po langais.

Viskas čia normaliai, ir dėmesys normalu  gražiai moteriai. Ir pasisakė ji čia juokais, o ne kažkokią didelę problemą spręsdama.

Nu bet kai kolega per atostogas kviečia gert kavinėj kavą, ir dar žinutėmis. Ir dar primindamas kaip faina buvo Paryžiuje, tai čia ir arkliui aišku kad tokia jo serenada 😀

Atsakyti

Mane kvietė ir vyro neminėjo.kuo čia vyras dėtas?

Prie to kad ne į temą kviečia. Tai reik žmogui pasakyt kad tu ištekėjusi 

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 07 16, 22:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72683167" data-time="1594923644"><div><p>Oh, neturiu šalia ofiso kito vartotojo įkelta nuotraukabet darbo reikalais visada, o šiaip tai prasideda tralilialia traliampampam vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Tai jei flirtuoji, aišku gali prasidėti. Čia gi valdoma tokie reikalai. Jei flirtuotu pvz tas kaimynas, negericiau su juo tos kavos. Elementaru. Man atrodo tik naivios gali pasimaut ir nesuprast kada vyras ribas peržengia draugiško bendravimo</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72683182" data-time="1594925889"><div><p>Tik mane.dar paklausiau.😊</p></div></blockquote><p>Nu tau viskas aišku. Pasakai, sory, as ištekėjusi ir negaliu su tavim eit. Trumpai ir konkrečiai, be jokių atsifutbolinimu ir atmazu </p>

Nu bet matai, neaišku rolleyes.gif o šiaip , tai čia ne problema tikrai
Atsakyti

GAILE*, 16 Lie 2020 - 22:30, parašė: Prie to kad ne į temą kviečia. Tai reik žmogui pasakyt kad tu ištekėjusi
Tai jis žino.ir pasakyčiau,jei būčiau 100 proc tikra,kad taip,o gal šiaip jam nėr kas veikt🤣 o gal ir nesakyeiua,durnai skamba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 liepos 2020 - 21:47

Uoj, man tai taip juokingai davatkiskai skamba tas AS ISTEKEJUS.. lyg jau istekejus negali kavos atsigert. As tai gal ir nueiciau tos kavos, paklausyt, ka ciulbes...  :D​ 

Atsakyti