virga, 21 Kov 2020 - 21:32, parašė: Du kartus rasiau? Ten mano zinutes dvi, tos pacios. As jau ju netaisau. Nes tada nuotrauka issitrina. Buvau tik karta. Pas mus nera zmoniu susiburimu. Nera grusties. Visi laikosi atstumu. Parduotuveje vakar buvo 2 zmones. Apsiperku savitarnoje. Penktadieni buvau darbe. Trijose kontorose. Tai didesne rizika.
Matyt. Man irgi taip būna, kad susisuka galvoj ir jau nžn, ką sakiau, ko ne.
Virga, jei nėra žmonių gatvėse, tai ką tai reiškia? Nes jei jie namie netupėtų, jų būtų daugiau, ant stogų gi neliptų, kad tik atstumą 2m. išsaugoti.
virga, 21 Kov 2020 - 15:25, parašė: . Lauko kavineje pasedejau. Oras grazus. susitikau savo kaimynes su kaimynu. Kviecia mane eiti pasivaikscioti ir pasedeti PC kavineje. Nezinau ar eisiu. 😳
Virga, čia rašei 15:25
virga, 21 Kov 2020 - 18:37, parašė: Prie kulinarijos, isirikiavusi eilute, per metra, vienas nuo kito. I vidu ileidzia po viena. Pilnas aptarnavimas. Nusipirkau kavos ir børeka( vokiskas pavadinimas?) su spinatais, ir sedejau lauke. Viena. Neskaitau, kad vaikstau i kavines. Mano drauges nuejo i kiniecius.
O čia rašei 18:37 Ir, kad kiti jau kiniečiuose, supratau, kad tu nėjai, bet nuėjai vėl į lauko kavinę