Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

virga, 21 Kov 2020 - 21:32, parašė: Du kartus rasiau? Ten mano zinutes dvi, tos pacios. As jau ju netaisau. Nes tada nuotrauka issitrina. Buvau tik karta. Pas mus nera zmoniu susiburimu. Nera grusties. Visi laikosi atstumu. Parduotuveje vakar buvo 2 zmones. Apsiperku savitarnoje. Penktadieni buvau darbe. Trijose kontorose. Tai didesne rizika.

Matyt. Man irgi taip būna, kad susisuka galvoj ir jau nžn, ką sakiau, ko ne.

Virga, jei nėra žmonių gatvėse, tai ką tai reiškia? Nes jei jie namie netupėtų, jų būtų daugiau, ant stogų gi neliptų, kad tik atstumą 2m. išsaugoti.

virga, 21 Kov 2020 - 15:25, parašė: . Lauko kavineje pasedejau. Oras grazus. susitikau savo kaimynes su kaimynu. Kviecia mane eiti pasivaikscioti ir pasedeti PC kavineje. Nezinau ar eisiu. 😳

Virga, čia rašei 15:25

virga, 21 Kov 2020 - 18:37, parašė: Prie kulinarijos, isirikiavusi eilute, per metra, vienas nuo kito. I vidu ileidzia po viena. Pilnas aptarnavimas. Nusipirkau kavos ir børeka( vokiskas pavadinimas?) su spinatais, ir sedejau lauke. Viena. Neskaitau, kad vaikstau i kavines. Mano drauges nuejo i kiniecius.

O čia rašei 18:37 Ir, kad kiti jau kiniečiuose, supratau, kad tu nėjai, bet nuėjai vėl į lauko kavinę  :D

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Atsakyti

Labas. Šitą.....man mintis šovė.Tik ką perskaičiau,kad parduotuvęj naudokite pirštines.o gal tiks tos vienkartinės,nu turiu  laką ,kurios skirtos valyti tulikus ir  virtuves.guminės?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 kovo 2020 - 08:11

Aš tai su plonom guminėm. Vienkartinėm einu. Išėjus iš PC, padėjus vežimuką, jas išmetu. 

Ant daugkartinių, tai likt tas šūdas gali  :hmm:​ 

Atsakyti

Fėja*, 22 Kov 2020 - 08:05, parašė: Aš tai su plonom guminėm. Vienkartinėm einu. Išėjus iš PC, padėjus vežimuką, jas išmetu. Ant daugkartinių, tai likt tas šūdas gali :hmm:
Tai aš irgi vienkartines turiu galvoj.nu ten 100porų.lidle pirkau.tai ok.su tom bandysiu.reiktų dar pasipirkt.bet į lidlą nenoriu eit.senai buvau,bet ten būdavo žmonių grūstis.gal dabar jau ne🙂
Atsakyti

Tik kaip jas vyrui užmaut😁

Gali priešintis.o gal ne....

Atsakyti

Intemora, 22 Kov 2020 - 08:10, parašė: Tai aš irgi vienkartines turiu galvoj.nu ten 100porų.lidle pirkau.tai ok.su tom bandysiu.reiktų dar pasipirkt.bet į lidlą nenoriu eit.senai buvau,bet ten būdavo žmonių grūstis.gal dabar jau ne🙂
Užteks tau tų pirštinių iki kito karto, kai eisi į pardą. Nebent nebūtų. Bet užsakymą internetu vaistinėj galima padaryti. Žodžiu, turi daug tų pirštinių, manau  :brunette:
Atsakyti

Maniškis tai gamina su pirštinėmis, jam oda kažkaip neatlaiko drėgmės. O gamina jis nemažai, yra panašumų tarp mūsų vyrų, nes lyg pamenu, kad taviškis gamina. Tai va, jis nusipirkęs juodų guminių. Vakar paprašiau, kad eitų su jomis. Nesipriešino. Aš tai mėlynas turiu. Jo juodų neimu.  :D​ Nes irgi nžn, ar dėtųsi jas. Bet dėtųsi. Aš jam peklą užtaisyčiau.

Atsakyti

Fėja*, 22 Kov 2020 - 08:25, parašė: Užteks tau tų pirštinių iki kito karto, kai eisi į pardą. Nebent nebūtų. Bet užsakymą internetu vaistinėj galima padaryti. Žodžiu, turi daug tų pirštinių, manau :brunette:
Bet jos yra lisde.pas mus Iki nėra.aš gi su jom plaunu tulikus ir pan.ne tiek daug ir liko.😁 Reik vyrą nusiųst į lidlą,tas nieko nebijo.😁😁
Atsakyti

Rimtai? Na, jau nežinau ką galvot. :) 

Googlas zino viska. Tokia reklama kazkada maciau. 😂😳

Tėvas dar mažiau išmanus.jis tik ant imtynių išmanus.🤣

Tevas neismanus, O tu? Taigi paima tevas ta savo TLC . Prideda prie mamos kompo, toj vietoj kur yra reklama ir paspaudziau. Ir tau issiunciau nuotrauka. Armana is jo tlf tau. Ir tu matai koks ten puslapis. Eini ir ieskau , tos elegantiska sukneles. 
Siaip is kinieciu esu siuntini rubuscir kitus daiktus, tik Kyrai. Ir tai daug rubu neatitikdavo dydziu. Suaugusiu rubai tai visai neatitinka. 
Madam gerai pastebejo. Sietka atsius. Medziagu kokybes ten ieskoti nereikia. Gavai ir ismetei is karto. Maciau per YouTube . 😏

Labas. Šitą.....man mintis šovė.Tik ką perskaičiau,kad parduotuvęj naudokite pirštines.o gal tiks tos vienkartinės,nu turiu  laką ,kurios skirtos valyti tulikus ir  virtuves.guminės?

As jas naudoju, kai einu kur. Bet pas mus prie iejimo i parduotuves yra padeta. 

Lb erotiskai susiskaite. 😎😳😂😏

Feja, as nevaikstau du kart per diena i kavine. Su Kyra buvau pries piet. Po pietu buvau namie. Ir i parkering prie baznycios, isvedziau ja pasivaikscioti. 
Zmoniu nedaug. Ne tiek, kiek sestadieniais buna. Daug kas turi hytas. Nezinau, kaip paaiskinti. Nei Sodas nei sodyba, ir tenai isvaziave. Nors valdzia rase, kad nevaziuotu, nes jei susirgs, bus sunku, medikams, dasigauti iki ju. 
Labas rytas. Saule mus prikele. 😳😏

Atsakyti

Oi žvengiu,negaLiu.rodo filmą dabar apie zombius.ten juos skaldo visaip,kapoja.o vyras sako"kur žiūri numirėlių apsaugos teisės,šitaip tyčiotis negražu"

Atsakyti

Bet jos yra lisde.pas mus Iki nėra.aš gi su jom plaunu tulikus ir pan.ne tiek daug ir liko.😁 Reik vyrą nusiųst į lidlą,tas nieko nebijo.😁😁

Ir parnes visai seimai korona? Tfu tfu tfu. O cia mane tarkavote, kad nebijau. As, jei parnesiu, tai tiems, kuriems, pagal jai kuriu teorija kodel tas virusas sukurtos, laikas mirti. Ps Skaityti su humoru. 😂😳😏

Atsakyti