Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

o tai jei nieko blogo, ko nepasakyt? mirksiukas.gif

Nu 😆

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 07 17, 12:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72683267" data-time="1594971186"><div><p>o tai kam trinti, juk eina su kolega kavos, kas čia blogo? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tada ir vyrui iš anksto lai pasisako 🤣</p>

o ko jau nepasakyt jei nieko blogo, aš vat nesuprantu, tvirtinimu, kad nieko blogo, bet vyrui bijo sakyt, sms trina, ko čia bijot, jei nieko blogo? tai ir sakykit vyrui, aš ne davatka, einu su Juozu pasedėsim, paplepėsim draugiškai, kavos atsigersim ax.gif
Atsakyti

*** Sėlija, 17 Lie 2020 - 12:07, parašė: Nu galiu pasakyt, bet o kam? Gal susinervins, gal sunerims, gal ka.. nors maniskis tai nemanau, kad sureaguotu kazkaip blogai.
Aš dėl savęs rami,bet dėl vyro nesu tikra,nu vistiek kokia mintis gali perbėgt,susinervuot ir galvot.kam to reikia.nuotaiką ir man sugadins.
Atsakyti

Nainai, 17 Lie 2020 - 12:20, parašė: o ko jau nepasakyt jei nieko blogo, aš vat nesuprantu, tvirtinimu, kad nieko blogo, bet vyrui bijo sakyt, sms trina, ko čia bijot, jei nieko blogo? tai ir sakykit vyrui, aš ne davatka, einu su Juozu pasedėsim, paplepėsim draugiškai, kavos atsigersim ax.gif
Vyras ir aš esam skirtingi asmenys.vienam taip atrodo ,kitam kitaip.parodykit man vyra ,kuriam pofig būtų,net jei ir to neparodys.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 07 17, 12:27)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72683297" data-time="1594976830">*** Sėlija, 17 Lie 2020 - 12:07, parašė: Nu galiu pasakyt, bet o kam? Gal susinervins, gal sunerims, gal ka.. nors maniskis tai nemanau, kad sureaguotu kazkaip blogai. </blockquote> Aš dėl savęs rami,bet dėl vyro nesu tikra,nu vistiek kokia mintis gali perbėgt,susinervuot ir galvot.kam to reikia.nuotaiką ir man sugadins.

bet jei tu neduodi tam pagrindo, ir kiek gyvenote jis tavim pasitikėjo, tai nėra ko jam nervintis
Atsakyti

Nainai, 17 Lie 2020 - 12:29, parašė: bet jei tu neduodi tam pagrindo, ir kiek gyvenote jis tavim pasitikėjo, tai nėra ko jam nervintis
Dar kartą sakau,vyrai reaguoja kitaip.man to nereikia.jo nervinimosi negaliu jam ištraukt iš galvos,jam tai greičiausiai nepatiktų,todėl nieko aš nesakysiu. Prieš kelis metus.ėjau žiemą tamsiai iš darbo, prie ulės ir kažkoks marozas išlindo ir pradėjo pažindintis,man buvo baisoka,prie pat upė,ledai plaukia,tamsu,tas kažkoks lyg pagėręs,pradėjo tel reiklaut,aš daviau,nes iš kart supratau,kad patikrins(taip ir buvo).tai po to pradėjo skambinėt,rašinėt,vyrui papasakojau,bet mačiau,kad nepatiko ,kad daviau tel ,raukėsi. Tai aš esu aš,o jam kitaip atrodo,ir čia jokie kažkieno kėslai nepakeis mano vyro ,kaip ir manęs.

Pasitikėt tai reiškia eit kažkur,važiuot kažkur,bet kol tai netampa kaip čia išsireiškus,asistavimu 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 liepos 2020 - 11:40

Nu tai juolab jam nepatiks jei atsitiktinai sužinos kad geri kavą su tuo diedu 

Atsakyti

GAILE*, 17 Lie 2020 - 12:43, parašė: Nu tai juolab jam nepatiks jei atsitiktinai sužinos kad geri kavą su tuo diedu
Nesužinos.bet aš niekur neisiu,gi sakiau,kad tingiu,būtų kitaip.,eičiau.tiesiog nėra noro.o kadangi aš esu aš.(ne gailėė,ne nainai ir ne kristi)tai tiesiog nekelsiu ragelio ir tiek.atsikabins,visada atsikabina,patikrintas būdas,maniako sutikt neteko.
Atsakyti

Dzieve dzieve, kiek ismatymu del sudo nieko. Jau tokios visis cystai sventos, net atsigerima kavos diedui raportuoja :D Nuobodus gyvenimas be jokios intrigos :D​ 

Atsakyti

O tu, Nainai, kai kazkada su kazkokiu diedu susirasinejai ir beveik isimylejus buvai, irgi saviskiui papasakojai apie tuos susirasinejimus? 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 07 17, 12:01)
<p>O tu, Nainai, kai kazkada su kazkokiu diedu susirasinejai ir beveik isimylejus buvai, irgi saviskiui papasakojai apie tuos susirasinejimus? </p>

O koks velnias buvo nai nai apsedes ,kai visa sita selijai pasakojai? Va cia tai uztemimas konkretus.
Atsakyti
kodėl taip kategoriškai, nesužinos, tai ne rusy tą kavą gertumėt, eis koks pažįstaamas ir leptelės, net ir blogo nenorėdamas smile.gif
aš pvz, prieš daug metų, nieko blogo negalvodama smile.gif net už miesto kavinukėje kavą gėriau, nu ir ką , pamatė kažkas smile.gif ir paskundė smile.gif
Atsakyti