Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 17 Lie 2020 - 10:50, parašė: Nematau nieko blogo kavos isgert zu kolega. Net jei jis is ciesins kaxka, tai nepavirsta jokiu blogiu, kol Intemora nenueina su juo kazkur dar..
Kad aš tingiu.nėr taip įdomu,jad netingėčiau.čia tau ne batų kalno nuolaidos.🤓
Atsakyti

na jei einama kavos su kazkuo ir tas nesakoma vyrui, tai jau nera nieko tokio...

Atsakyti

kristij, 17 Lie 2020 - 11:08, parašė: na jei einama kavos su kazkuo ir tas nesakoma vyrui, tai jau nera nieko tokio...
Nu jo ir sakyt kažkaip nėra noro.🤣
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 07 17, 11:10)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72683277" data-time="1594973335">kristij, 17 Lie 2020 - 11:08, parašė: na jei einama kavos su kazkuo ir tas nesakoma vyrui, tai jau nera nieko tokio...</blockquote> Nu jo ir sakyt kažkaip nėra noro.🤣

o kodėl? tai gi čia nieko blogo kavos atsigert, juk ne į pasimatymą rolleyes.gif juk ne davatka esi
Atsakyti

O butina jam viska pasakot? Manot, jums viska pasakoja? Jei mano sazine rami, tai nematau reikalo pasakotis. 

Atsakyti

Buvau kazkada sutikus buvudi meiluzi pc, nu pakviete kavos i picerija, nu pasnekejom apie tai, kaip kuriam sekasi ir tiek. Nemaciau reikalo pasakotis, o kam? 

Atsakyti
tai jei sąžinė rami, ko jau nepasakyt, juolab kad tvirtinate, kad čia nieko blogo, tai jei nieko blogo, kam slėpti ar nutylėti
Atsakyti

Nu galiu pasakyt, bet o kam? Gal susinervins, gal sunerims, gal ka.. nors maniskis tai nemanau, kad sureaguotu kazkaip blogai. 

Atsakyti

As pavyzdziui visai nenoreciau zinoti. Jeigu nieko blogo nenutiko. 

Atsakyti

o tai kam trinti, juk eina su kolega kavos, kas čia blogo? rolleyes.gif

Tada ir vyrui iš anksto lai pasisako 🤣

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 07 17, 12:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72683267" data-time="1594971186"><div><p>o tai kam trinti, juk eina su kolega kavos, kas čia blogo? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tada ir vyrui iš anksto lai pasisako 🤣</p>

o tai jei nieko blogo, ko nepasakyt? mirksiukas.gif
Atsakyti

Buvau kazkada sutikus buvudi meiluzi pc, nu pakviete kavos i picerija, nu pasnekejom apie tai, kaip kuriam sekasi ir tiek. Nemaciau reikalo pasakotis, o kam? 

Tai ne tas pats kaip slapta susitart ir specialiai susitikt. Gi pati supratai, ką čia dar kalbėt 

Atsakyti