Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na tai ir galima pasakyti, kad nenori, prie ko cia tas AS ISTEKEJUS? 

Tai galima aišku. Tik intermora to kažkodėl nedaro. Sako reik sugalvot kaip atsifutbolinti 😀. Panašu kad visai norisi jai biski tų nuotykių 😅

Atsakyti

[quote name="GAILE*" post="72683219" timestamp="1594933084"]GAILE*, 16 Lie 2020 - 23:58, parašė: Tai galima aišku. Tik intermora to kažkodėl nedaro. Sako reik sugalvot kaip atsifutbolinti 😀. Panašu kad [size=4][background=rgb(255, 255, 255)]

man gėda,nepatogu ir iš vis gal jis nori tiesiog išgert kavos.bet pasakysiu,jei dar skambins.bet,kad "aš ištekėjusi "niekad nepasakysiu. nuotykius mėgstu,bet ne tokius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 liepos 2020 - 06:02

Pinotija, 16 Lie 2020 - 23:51, parašė: Jie apskritai yra patys sau labai faini. Mano draugei vienas įkyruolis pareiškė, ar ji nežino, kad čia jos gal paskutinis šansas, ir kad iš akių mato, kad jai jo reikia, nežiūrint, kad ji ištekėjusi. :D
Kokia nesąmonė.jei lašelis noro būtų ,bet po tokio pareiškimo tai iš kart praeitų🤣
Atsakyti

Čia jam reik gėdytis, o ne tau. Sakyk ačiū nenoriu ir vsio. Bus smūgis jam savimeilei 😀

Atsakyti

GAILE*, 17 Lie 2020 - 08:38, parašė: Čia jam reik gėdytis, o ne tau. Sakyk ačiū nenoriu ir vsio. Bus smūgis jam savimeilei 😀
O gal aš jam tik šiaip faina kaip žmogus,tai ko nepagert tos kavos🤣🤣🤣
Atsakyti

O kokia nuomone apie ji tu esi siaip susidarius, kiek ji pazisti? 

Atsakyti

Galvoju, reik vaziuot i Girulius grybu paziuret... 

Atsakyti

*** Sėlija, 17 Lie 2020 - 10:12, parašė: O kokia nuomone apie ji tu esi siaip susidarius, kiek ji pazisti?
Jokios.diedas ir tiek .nu normalus,toks gerietis.galantiškas,ten paneš,palaikys,kėdę atstums,pritrauks,paltą palaikys.nu gal nieko toks .😁
Atsakyti

Tai jis tavo kolega? 

Atsakyti

O gal aš jam tik šiaip faina kaip žmogus,tai ko nepagert tos kavos🤣🤣🤣

Tai gerk jei taip nori, tik istrink SMS ir skambučius is telefono 😀

Ir nebūk naivi

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 07 17, 10:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72683253" data-time="1594967897"><div><p>O gal aš jam tik šiaip faina kaip žmogus,tai ko nepagert tos kavos🤣🤣🤣</p></div></blockquote><p>Tai gerk jei taip nori, tik istrink SMS ir skambučius is telefono 😀</p><p>Ir nebūk naivi</p>

o tai kam trinti, juk eina su kolega kavos, kas čia blogo? rolleyes.gif
Atsakyti

Nematau nieko blogo kavos isgert zu kolega. Net jei jis is ciesins kaxka, tai nepavirsta jokiu blogiu, kol Intemora nenueina su juo kazkur dar.. 

Atsakyti