Oi žvengiu,negaLiu.rodo filmą dabar apie zombius.ten juos skaldo visaip,kapoja.o vyras sako"kur žiūri numirėlių apsaugos teisės,šitaip tyčiotis negražu"
Jis is dalies, teisus. 😳😏
Bet jos yra lisde.pas mus Iki nėra.aš gi su jom plaunu tulikus ir pan.ne tiek daug ir liko.😁 Reik vyrą nusiųst į lidlą,tas nieko nebijo.😁😁
Ai, tai nedaug turi. Aš irgi su jom tūliką plaunu, bet neplaunu jo kasdien. Yra dėžutėj trečdalis tų pirštinių, manau, dar ilgam užteks
Yra ir pardose tų pirštinių celofaninių. Mačiau žmonės dedasi.
B95FA110-7D8D-45C1-BC90-0BD73BC83244.jpeg 240,87KB
0 Parsiųsta kartų
Va ka radau, tiksliau atejo i viena puslapi, kuri as perziuriu, nes daug idomiu dalyku yra. Jis norvegiskas. Parduoda visokias prekes, gerom kainom. Puodai darzovemis. Nereikia kasti. Atsidarai langeli ir prisirenki.
Siaip is kinieciu esu siuntini rubuscir kitus daiktus, tik Kyrai. Ir tai daug rubu neatitikdavo dydziu. Suaugusiu rubai tai visai neatitinka.
Madam gerai pastebejo. Sietka atsius. Medziagu kokybes ten ieskoti nereikia. Gavai ir ismetei is karto. Maciau per YouTube . 😏Feja, as nevaikstau du kart per diena i kavine. Su Kyra buvau pries piet. Po pietu buvau namie. Ir i parkering prie baznycios, isvedziau ja pasivaikscioti.
Aha, su tom sukniom tai.... aš esu atsisiuntus. Permatoma, skysta, vien žo. Daugiau niekada.
Aha aha, šaunu. Mažinam dar daugiau mažinam
Apie hytas žinau - tai kalnų nameliai tokie, ane?
Šiandien jau rašo, kad ne mažiau pavojinga ir jauniems, ir net kūdikiams..
Žodžiu, gal tikrai reikia geriau nebeskaityt, nes galima išprotėt. Saugotis kiek įmanoma ir viskas.
Ir parnes visai seimai korona? Tfu tfu tfu. O cia mane tarkavote, kad nebijau. As, jei parnesiu, tai tiems, kuriems, pagal jai kuriu teorija kodel tas virusas sukurtos, laikas mirti. Ps Skaityti su humoru. 😂😳😏Jei eitų tik dėl pirštinių, tai tikrai nesąmonė. Bet jei eitų, nes reikia į pardą - tai ten gi einam, kad ir kaip nesinori to daryti.
virga, 22 Kov 2020 - 08:39, parašė: Ir parnes visai seimai korona? Tfu tfu tfu. O cia mane tarkavote, kad nebijau. As, jei parnesiu, tai tiems, kuriems, pagal jai kuriu teorija kodel tas virusas sukurtos, laikas mirti. Ps Skaityti su humoru. 😂😳😏Virga.gi aš juokauju.
Bet fėja teisingai paatebėjo.Vitiek reikia.šiandien jau nepratemsim.tuščia.tik būtent į lidlą nesinori.