Gi minejo Pinot, kad drauge gydytoja turi.
Žinok, draugė dėl manęs nerizikuos. Priimti į ligoninę nors ir savo motiną, kad paskui kiltų kažkokia ekstremali situacija? Net nesiprašau, nes nenoriu statyt į keistą padėtį.
Visi tie permanganatu ,drusku ir kiti mirkymai yra tik antiseptiniai ir sviezioms zaizdoms. Paskui jau kazko priesuzdegiminio reikia.Ir dar ,vit c injekcijos buvo rekomenduotos. Jau susileidai?
Injekcijų konkrečiai niekas nerekomendavo. Tik vit c, šiaip.
Cinką aš ir taip beveik nuolat vartoju. Ir žaizdos pas mane linkusios žaibiškai gyti, tik šį kartą kažkas keisto.
Nezinau, mamai tyrimus padare, rugpjuti akiu lesiu keitimo oper. ruosia, seimiste visada priima.
Mane profilaktikai prieme irgi.
Nekontaktuoja pas mus. Tėvo receptų knygelę šiandien mb paliko registratūroje, net iki kabineto neleido nunešti. Nes el. sistema dar neveikia.
Nežinau, kame reikalas.
Pinotija, nu vistiek bandyk mirkyt, galu gale paprastu jodu tept. Dar gali bandyt aprisinet su stipresne degtine. Esme, kad turi prasimust i pavirsiu tie puliai.
Man tai keista, aš su sterilia adata buvau sau atlikus "operaciją". buvo pūliai, kitą dieną vėl užsitraukė, vėl gumbelis.
--
Viskas, ačiū visoms. Per daug dėmesio mano "nupuvusiam" pirštui.
Pinot ,gi pas jus registru centro serveriai nuskendo.
Jodas,kalio permanganatas ,spiritai,druska,yra pavirsiniai antiseptikai. Vandenilio peroksidas dar siek tiek mirusius audinius tirpdo.
Kai prasideda uzdegiminis procesas jau reikia kitokiu vaistu. Zinau viena ,bet jis gaminamas ir gaut ingridientu bei gamintoja turbut misija neimanoma,jei vit c su receptu.
Žinau, kad nuskendo. Kokie žiopliai nenumato tokios tikimybės, ir nesiima profilaktikos, kad taip nenutiktų.