Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu ka ka, namus,baznycias, upe, zmones, saule, dangu. Diedas laivo muziejuj buvo. Silta buvo, su trumpom rankovem visi, tuk ryte vesu buvo. Labai geras oras, silta, bet nekarsta. 

i karo muzieju nueikit..ziauriai geras. As ne itin megstu muziejus, bet ir man patiko..labai labai.

Atsakyti

Nu jo, net patikrinau kalendoriu, ar ne pilnatis 🤣

As irgi :D

Atsakyti

Mano mazius užsikabino savarankiškai mokytis programuoti. Neina atplėšti. Džiaugiuosi kad nusibodo geimint pagaliau. Kaži ar ilgam

Zinok cia lb.daznas posukis kas itin megsta geiminti :)

Reik tiketis ilgam!

Atsakyti

Ėjau į žygį paskutinių žydinčių gauromečių skinti. Apsiekipiravus visais atributais, nes auga šabakštynuose, dilgėlynuose. Su pirštinėm ir sekatorium. Ir kad pakliuvau. Kelnės buvo per plonos, kažkokios gervuogės man blauzdas sudraskė. Supykau ant mb, nes tas atsisakė, atseit jau parnešė glėbį prie savaitę. Mano tas pirštas niekaip nepraeina, išbandžiau visus tepalus, pirštas ištinęs, nors mažiau, bet vistiek neramu. O jokie chirurgai manęs nepriima, sako jūs, juokaujate.
Mirkei kalio permanganate su druska? Jeigu ne, tai mirkyt daznai ir daug kiek iseina. Ir ne tepalus tepk, o aprisk su tuo skystu betadine suvilgius tamponeli. Taip gydomi tokie dalykai ligoniniu mediku. Tepalai, saje, netinka jokie. Su mazo puliuojanciu pirstu tusinomes 3 men iki visai pasveiko :) realiai tik kai nagas nuaugo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 liepos 2020 - 21:53

Nusvilau snuki čystai. 

Atsakyti
As tai suprantu ,kad provokuoju isiuti,bet siais laikais nebereikia sui nupuvusiom galunem po tris mens sedet. Ir gydytojai yra,ir vetai ir extrasensai. Tik neaisku ,kodel jie jusu taip vengia.
Atsakyti

Gi minejo Pinot, kad drauge gydytoja turi. 

Atsakyti

Taigi rašo,kad per tą coroną nieks nieko nepriima.pilna straipsnių,nusiskundimų.mano mamos kaimynas numirė,nes atidėjo planinę širdies operaciją prieš pora mėnesių.

O ypatingai gali padėt ekstrasensas šitoj situacijoj,be abejo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 liepos 2020 - 08:43

*** Sėlija, 22 Lie 2020 - 00:17, parašė: Nusvilau snuki čystai.
Pas mus kasdien šalčiau.šian išleidom vandenį iš baseinon ir liko ant dugno,tai sėmiau su bidonėliu,rankas nušalau.tai mečiau.
Atsakyti

As tai suprantu ,kad provokuoju isiuti,bet siais laikais nebereikia sui nupuvusiom galunem po tris mens sedet. Ir gydytojai yra,ir vetai ir extrasensai. Tik neaisku ,kodel jie jusu taip vengia.

Tai seniau tiesiog nulupdavo naga ir viskas pasibaigdavo :D

Nes kai infekcija isimeta po nagu, tai ir trunka belen kiek. Aisku nebuvo ten lb.blogai, bet absoliuciai ok patapo tik kai nuaugo pazeistas nagas.

Atsakyti

Siand. kaip sulauzyta. Vakar skalbenke sveiciau. Kazkokiu s prisirinke buvo uz gumu ir pan. Ir dar zemuogiavau. 5 val.-3 ltr, bet jau paaaaskutines visiskai.

[URL=https://www.part.lt/perziura/136fab28ff060ab38059e30d5ad6bae0186.jpg]136fab28ff060ab38059e30d5ad6bae0186.jpg[/URL]

Reik dar kurnors avieciu rast. Mazas lb.megsta :)

Atsakyti

O tai pas jus toje degančioj nuo coronos Bulgarijoj va taip imi ir nueini pas gydytoją? be niekur nieko? ir jis tau padaro procedūrą? Tikrai svajonių šalis.

Nėra kontaktinio bendravimo LT su gydytojais. Tik ypač rimtais atvejais. Matau, kad skaitai LT žinias, tai neišsidirbinėk.

Galūnės nenupuvusios, piršte pūlinys, kuris neišsitraukia, ir ne 3 mėn., o antra savaitė.

Atsakyti