apturėjau chirurgą. Humoreska. Į registratūrą prisiskambinau iš pirmo (!) karto. pasakiau, ko man reikia, viskam pasiruošus. Sako, yra, po valandos. Šokau viską metus pro duris.
Žodžiu. Sako, kad pūlių nėra, pjauti nereikia, nes atseit, žvirblį iš patrankos, ar kažkas panašaus. Sakau, buvau pradūrus, buvo pūliai, jis man sako, ten buvo ne pūliai. Nu *****. Sako, galiu papjaustyt, jeigu norit. Sakau, noriu. Ne, sako, neverta. Žodžiu, sako, tepkit kad ir batų tepalu ar lašiniais, efektas bus tas pats. Na, susakė, ką daryt. tą ranką reikia vis dėlto gerai pasūdyt prie naktį, po to ištroškint su tikra degtine, tik ne samogonu ar spiritu. Sako, bus blogiau, arba geriau. Jei geriau, tai geriau, jei blogiau, dvi dienas dar jūsų lauksim.
Nežinau, kažkaip keista, prie jo kabineto nebuvo nei vieno žmogaus, matyt tik pradėjo dirbti. nes dar užvakar nieko nebuvo. Aš truputį jį pažįstu. Pričiuožęs.
Dar sako, būtų pūlinys, skaudėtų labai, o dabar jums tik skaudena. Sakau, skauda. Sako, aš matau, kad neskauda.