Man apkepinti dar skanesni, visai kitas patiekalas gaunadi. Nu treciai dienai ir as jau ne. Bet mes viska dviem dienom gaminam.
Aš irgi mėgstu apkeptus cepelinus, mmmm
Mano mazas megsta, dickis irgi jau 1 suvalgo, mb laaabai megsta, o man irgi patinka, tevai megsta ir brolis su zmona, tai verda kai atvaziuojam visi arba mes ir diiidelio kibiro bulviu ir kilo mesos
*** Sėlija, 22 Lie 2020 - 21:55, parašė: Asmeniskai nepazistu, nevalganciu cepaku. Bet jei tavo vyras ir dvi dukros nevalgo, kas labai keista, tai aisku, kad neapsimoka.Beje, prie Elko toj karciamoj irgi buvo cepelinu.Mes apskritai visi skirtingų skonių ir retai valgom dvi dienas tą patį.nevalgo surūgėlė.jai šlykštu cepelinai šaltibarščiai šlykštu.vegetarė yra vegetarė,ką jau čia kalbėt,vyras gali valgyt ,bet nėra gerbėjas.jam grynas mėsos koks gabalas ar lašiniai iš šaldytuvo. Mes sušius labai mėgstam.bet nedarysiu.
Amadėja*, 22 Lie 2020 - 22:27, parašė: Mano mazas megsta, dickis irgi jau 1 suvalgo, mb laaabai megsta, o man irgi patinka, tevai megsta ir brolis su zmona, tai verda kai atvaziuojam visi arba mes ir diiidelio kibiro bulviu ir kilo mesosNu tai čia toks giminės pasisedėjimas.nieko lrieš cepelinus neturiu,galiu net bulves padėt skust,bet visą procesą kalnui žmonių.ne...
As nemylu, bet megstu kartais. Mama itin skanius gamina
QUOTE(Amadėja* @ 2020 07 23, 09:33)
Kiek rasei apie savo mama, tai begciau kiek ikabindama. Nebeturiu jau gazo seimininkutes terorizuot.
Kiek rasei apie savo mama, tai begciau kiek ikabindama. Nebeturiu jau gazo seimininkutes terorizuot.As atlaidi zmonems

Plius dar ir broli nuo pjedestalo nukele
Amadėja*, 23 Lie 2020 - 10:55, parašė: As atlaidi zmonemsO kodėl nukėlė?kas čia atsitiko?O ir, sakyciau, lb.atmosfera pagerejo kai abu nebedirba darbuose. Kazkokie nebepervarge... Plius dar ir broli nuo pjedestalo nukele
![]()