Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man apkepinti dar skanesni, visai kitas patiekalas gaunadi. Nu treciai dienai ir as jau ne. Bet mes viska dviem dienom gaminam. 

Atsakyti

Aš irgi mėgstu apkeptus cepelinus, mmmm  :wub:​ 

Atsakyti

Mano mazas megsta, dickis  irgi jau 1 suvalgo, mb laaabai megsta, o man irgi patinka, tevai megsta ir brolis su zmona,  tai verda kai atvaziuojam visi arba mes ir diiidelio kibiro bulviu ir kilo mesos :) 

Atsakyti

*** Sėlija, 22 Lie 2020 - 21:55, parašė: Asmeniskai nepazistu, nevalganciu cepaku. Bet jei tavo vyras ir dvi dukros nevalgo, kas labai keista, tai aisku, kad neapsimoka.Beje, prie Elko toj karciamoj irgi buvo cepelinu.
Mes apskritai visi skirtingų skonių ir retai valgom dvi dienas tą patį.nevalgo surūgėlė.jai šlykštu cepelinai šaltibarščiai šlykštu.vegetarė yra vegetarė,ką jau čia kalbėt,vyras gali valgyt ,bet nėra gerbėjas.jam grynas mėsos koks gabalas ar lašiniai iš šaldytuvo. Mes sušius labai mėgstam.bet nedarysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 liepos 2020 - 23:09

Amadėja*, 22 Lie 2020 - 22:27, parašė: Mano mazas megsta, dickis irgi jau 1 suvalgo, mb laaabai megsta, o man irgi patinka, tevai megsta ir brolis su zmona, tai verda kai atvaziuojam visi arba mes ir diiidelio kibiro bulviu ir kilo mesos :)
Nu tai čia toks giminės pasisedėjimas.nieko lrieš cepelinus neturiu,galiu net bulves padėt skust,bet visą procesą kalnui žmonių.ne...
Atsakyti
O cia kas dabar? Lietuvisko judejisko patriotizmo koks demonstravimas? Kaip as myliu cepelinus?
Atsakyti

As nemylu, bet megstu kartais. Mama itin skanius gamina :)

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 07 23, 09:33)
<p>As nemylu, bet megstu kartais. Mama itin skanius gamina smile.gif</p>

Kiek rasei apie savo mama, tai begciau kiek ikabindama. Nebeturiu jau gazo seimininkutes terorizuot.
Atsakyti

Kiek rasei apie savo mama, tai begciau kiek ikabindama. Nebeturiu jau gazo seimininkutes terorizuot.
As atlaidi zmonems :)  O ir, sakyciau, lb.atmosfera pagerejo kai abu nebedirba darbuose. Kazkokie nebepervarge... 

Plius dar ir broli nuo pjedestalo nukele :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 liepos 2020 - 09:56
Tai kad as nebeatspari pasidariau ,mane galima su lietuvisku tarybiniu meniu uzdubasint. Ir tom tavo sadomazo idarytom cukinijom. Siandien ratatuli dariau ir galvojau ,ko taip su tom cukinijom kankintis.
Atsakyti

Amadėja*, 23 Lie 2020 - 10:55, parašė: As atlaidi zmonems :) O ir, sakyciau, lb.atmosfera pagerejo kai abu nebedirba darbuose. Kazkokie nebepervarge... Plius dar ir broli nuo pjedestalo nukele :D
O kodėl nukėlė?kas čia atsitiko?
Atsakyti
Geriau pasakyk ,ko tu su tom cukinijom tiek vargsti?
Atsakyti