Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Be nuostolių tie kraustymai niekad neapsiena.nerandu suknelės dirželio ir batas prapuolė.

ne tik kraustymai, bet ir lygioje vietoje būna. nepriskiriu savęs prie labai netvarkingų, bet šiais metais dingo vienas batas, basutė. Kadangi aš nuolat vienoje vietoje jų nelaikau, ne sezono metu dėžės keliauja į garažo lentynas arba palėpę.

Viską išverčiau, neradau, gaila, pirkau naujas. Kurios mažiau patinka.

Atsakyti

Dar vakar ryte radau į užpakalį įsisegusią erkę. Užvakar buvom miške, buvau labai taisyklingai pasiruošus, grįžus apsižiūrėjau, prausiausi. Ryte po dušu besiprausdama pajutau kažką, ogi..

Nesu skiepyta. Kažkada perėjau skiepų etapą, bet seniai, jau nesiskaito.

Atsakyti

http://kasuvalgyti.l...sriuba-moqueca/

Snd isviriau šitą. Nerealiai skanu, rekomenduoju. O ir lb paprasta 

Atsakyti

Pinotija, 25 Lie 2020 - 12:47, parašė: ne tik kraustymai, bet ir lygioje vietoje būna. nepriskiriu savęs prie labai netvarkingų, bet šiais metais dingo vienas batas, basutė. Kadangi aš nuolat vienoje vietoje jų nelaikau, ne sezono metu dėžės keliauja į garažo lentynas arba palėpę. Viską išverčiau, neradau, gaila, pirkau naujas. Kurios mažiau patinka.
Ir kail tyčia pačios naujausios,prieš pat karantiną pirktos.nu ne vasarinė naujausia.ir batas tas zomšinis virš kelių,pasisekė akciją rast gerą,jau gal vasarį,kai išpardavimai prasidėjo.nu vat, būtinai šitie daiktai.
Atsakyti

Dar vakar ryte radau į užpakalį įsisegusią erkę. Užvakar buvom miške, buvau labai taisyklingai pasiruošus, grįžus apsižiūrėjau, prausiausi. Ryte po dušu besiprausdama pajutau kažką, ogi.. Nesu skiepyta. Kažkada perėjau skiepų etapą, bet seniai, jau nesiskaito.
Gal maikes nesukišai į kelnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 25 liepos 2020 - 11:54

Gal maikes nesukišai į kelnes

Sukišau, bet paskui išsitraukiau, taip.

Bet ir drabužiai buvo apipurkšti tuo medžiotojų naudojamu preparatu. Mb nei karto erkės neparsinešė.

Dabar belieka laukti.

Atsakyti

Sukišau, bet paskui išsitraukiau, taip.

Bet ir drabužiai buvo apipurkšti tuo medžiotojų naudojamu preparatu. Mb nei karto erkės neparsinešė.

Dabar belieka laukti.

O kodėl tu nesiskuepiji?

Atsakyti

Maike I kelnes ir kelnės į kojinės po mišką landžiojant privaloma

Atsakyti

O kodėl tu nesiskuepiji?

Nes nebūnu miškuose ar panašiai, maniau, kad ir nebereikės. Šiais metais daugiau tos gamtos gyvenime. Šiaip apie namus nesiskaito, terasoj ar vejoj nėra tų erkių.

Atsakyti

Kur dingot, ką veikiate, ciocės?

Atsakyti

Žiūrim kažkokį filmą per tv, kokteilis. Eisim tuoj miegot. Diena neblogai praėjo, aplankėm sesę, kaip išsigražinusi kiemą, kiek gėlių visokių. Po to nuvažiavom į Sereikiškių parką, gražu ten, tik žmonių tai be proto daug 🙄 valgėm šašlyką, gėriau vyną, žodžiu šiandien man poilsio nuo vaiko diena 🤗 vaikas nors ir šalia, bet juo rūpinosi tėtis ir šiek tiek teta 😁 

Atsakyti
Pinot , tu tik verygos algoritmus pripazisti ,ar esi platesniu paziuru?
Atsakyti