Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Acqua Alta, 25 Lie 2020 - 10:59, parašė: O kas nutiks? Mordemortas (tas kurio vardo tarti negalima) aktyvizuosis ,ar kaip? O pati virga zino ,kad ji tas?
Ak tu provokatore🤣🤣🤣
Atsakyti
Tai jus tipo pasvestosios ? O virga gi kovodavo pries masonu loze ir nelygybe temoje. Is esmes tai pries kita kauno chebra biggrin.gif
Atsakyti

🤣

Sugalvojau pasitvarkyt darbužius,nes  biški atokvėpis nuo meistrų,reik perinkt,nes langų matuot šian atvažiuos,tai pavargau jau,paltai visi griūna.jau susipainiojai,reik pailsėt.🙈

Atsakyti

O kas nutiks? Mordemortas (tas kurio vardo tarti negalima) aktyvizuosis ,ar kaip? O pati virga zino ,kad ji tas?

Jo, manau bijo jos aktyvizacijos 🤣

Atsakyti
O kodel negaletu aktyvizuotis?Ir kas tos aktyvizacijos bijo? Ko cia bijoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 liepos 2020 - 10:46

Ak tu provokatore🤣🤣🤣

Labai ji šiandien stengiasi.  :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 25 Lie 2020 - 11:43, parašė: Labai ji šiandien stengiasi. :D
Ai,tegul .Pas mane.meistras atėjo,plytelę pataisyt,nes nulaužė ir kažko jis ten šniurkščioja nosim apačioj,man paranoja.🙄😬
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 liepos 2020 - 10:45

O kodel negaletu aktyvizuotis?Ir kas tos aktyvizacijos bijo? Ko cia bijoti?

Nes turbūt yra atskleidę daug asmeninio gyvenimo detalių privačiuose pokalbiuose. O patirtis rodo, jog jos yra be skrupulų istransliuojamos supykus

Atsakyti

GAILE*, 25 Lie 2020 - 11:51, parašė: Nes turbūt yra atskleidę daug asmeninio gyvenimo detalių privačiuose pokalbiuose. O patirtis rodo, jog jos yra be skrupulų istransliuojamos supykus
Dar viena.hipotezės hipotezės.aš tai nieko niekam.netransliuoju.
Atsakyti

Be nuostolių tie kraustymai niekad neapsiena.nerandu suknelės dirželio ir batas prapuolė.

Atsakyti

Dar viena.hipotezės hipotezės.aš tai nieko niekam.netransliuoju.

Taip, tu netransliuoji

Atsakyti

Tai va.

Sėdžiu antram aukšte,nu lyg nebešniurkščioja🙄

Atsakyti