Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai ir nenustatineju. Tik pastebėjau. O tu net ir į pastebėjima agresyviai sureagavai. 

Tu  esi labai priekabi moteriškė, ir kaip jau atsisėdi ant savo žirgo, tai gali ginčytis ir priekabiauti nenustodama per keliasdešimt puslapių. Ką ir dabar darai. Tą pastebėjau jau seniai, o kai neturi argumentų, tai atsakai "ką noriu, tą ir kalbu". Ot pavyzdys kitiems nurodinėti ir lygius matuoti. TD jau nebenori būti?

Atsakyti

Tai tu nori pasakyt,kad vienintelis mano diedukas kažkur važiavo arkliu? Visoj Lieruvoj?

Nenoriu taip pasakyt. Galiu tik altai paantrint, kad tokie žmonės neatspindėjo visos to meto provincijos. 

Exo diedukas pėsčiomis į Vilnių ir atgal iš žemaičių Kalvarijos ėjo kažkada pokariu. Bet aš tikrai netvirtinciau', kad tai buvo norma ir visi taip vaikštinėjo tuo metu reikalus tvarkydami

Atsakyti
O ,pinot ,tu vsiex rumianej i belej ,na ko tu cia vel pradedi varinet kur kam eit?
Atsakyti

GAILE*, 27 Lie 2020 - 18:53, parašė: Nenoriu taip pasakyt. Galiu tik altai paantrint, kad tokie žmonės neatspindėjo visos to meto provincijos. Exo diedukas pėsčiomis į Vilnių ir atgal iš žemaičių Kalvarijos ėjo kažkada pokariu. Bet aš tikrai netvirtinciau', kad tai buvo norma ir visi taip vaikštinėjo tuo metu reikalus tvarkydami
Nesugalvočiau tvirtinint,kad tokia norma,bet tais laikais kelis km arkliu labai norma.
Atsakyti

Pinotija, 27 Lie 2020 - 18:51, parašė: Tu esi labai priekabi moteriškė, ir kaip jau atsisėdi ant savo žirgo, tai gali ginčytis ir priekabiauti nenustodama per keliasdešimt puslapių. Ką ir dabar darai. Tą pastebėjau jau seniai, o kai neturi argumentų, tai atsakai "ką noriu, tą ir kalbu". Ot pavyzdys kitiems nurodinėti ir lygius matuoti. TD jau nebenori būti?
O ten dar kas nori būt?
Atsakyti

O ,pinot ,tu vsiex rumianej i belej ,na ko tu cia vel pradedi varinet kur kam eit?

Oi, pamiršau tavo patirtį, pšeprašam pani. :)​ 

Nevarinėju, tik klausimą uždaviau, o ką, negalima?

Atsakyti

Tu  esi labai priekabi moteriškė, ir kaip jau atsisėdi ant savo žirgo, tai gali ginčytis ir priekabiauti nenustodama per keliasdešimt puslapių. Ką ir dabar darai. Tą pastebėjau jau seniai, o kai neturi argumentų, tai atsakai "ką noriu, tą ir kalbu". Ot pavyzdys kitiems nurodinėti ir lygius matuoti. TD jau nebenori būti?

Aš tau jokių lygių nei matuoju nei nurodineju. Dar kart kartoju - tik pastebėjimą parašiau, kad pasikeitė tavo tonas ir rodai agresija. Pastebėjimą. Neapsimesk slanga čia 

O aš esu kokia esu. Ir aš ne euras kad visiems patikciau. Ir man netgi tai nerūpi žinok 

Atsakyti

O ten dar kas nori būt?

Na, ten yra gerai susibendravusių ir bendraujančių.

Atsakyti

Nesugalvočiau tvirtinint,kad tokia norma,bet tais laikais kelis km arkliu labai norma.

Nu vat ne, arklį balnot yra reikalų ir trunka laiko. O greitis su juo kaip pėsčiom. Tai žinok nėra logikos kad tai būtų norma. Dviračiai buvo norma. Ir autobusai 

Atsakyti

Aš tau jokių lygių nei matuoju nei nurodineju. Dar kart kartoju - tik pastebėjimą parašiau, kad pasikeitė tavo tonas ir rodai agresija. Pastebėjimą. Neapsimesk slanga čia 

O aš esu kokia esu. Ir aš ne euras kad visiems patikciau. Ir man netgi tai nerūpi žinok 

Vai, koks pyktis išlindo. :D Ir  šlangomis prasivardžiuoji.

Va, tokia tu ir esi. Visa esmė išlenda, kai pyktis užvaldo.

Atsakyti

Aš tai einu visur kur diskusijos man įdomios. Ir jokia Pinot man nepaaiškins  :P
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 27 liepos 2020 - 18:00

Vai, koks pyktis išlindo. :D Ir  šlangomis prasivardžiuoji.

Va, tokia tu ir esi. Visa esmė išlenda, kai pyktis užvaldo.

Juokas o ne pyktis 🤣. Rimtai esi juokinga. Nedek į mane savo emocijų, nes pro šali varai visai

Atsakyti