Juokas o ne pyktis 🤣. Rimtai esi juokinga. Nedek į mane savo emocijų, nes pro šali varai visai
Brangute, nu niapyk, ką?
Gimiau ir augau kaime, gimiau 80-aisiais, nu tikrai į svečius arkliu kinkytu vežimu nevažiuodavom....šieną močiutė veždavo tokiu būdu, bet tik dėl to, kad traktorių sunku būdavo gauti. dar bulves sodindavo ir kasdavom su arkliuku, atrakcija mums būdavo. bet į svečius, net ir kitą kaimuką, tai su auto arba autobusu
Jėzau, nuo ko čia pyktis gali užvaldyti 🤣🤣🤣. Nuo tokių lempiniu komentarų, Pinot? Nu nesusireiksmink tu tiek. Nesupratai bajerio skirto intermorai ir tiek susinervinai. Relax, išgerk kokio vyno, jau visai tau blogai žiūriu
Tai tau blogai, matau, nervai ima, darkytis pradedi, nu paprašyk vyro lašinę pastatyt.
GAILE*, 27 Lie 2020 - 18:58, parašė: Nu vat ne, arklį balnot yra reikalų ir trunka laiko. O greitis su juo kaip pėsčiom. Tai žinok nėra logikos kad tai būtų norma. Dviračiai buvo norma. Ir autobusaiNekasdien.bet nieko nestebino kas nors važiuojantis pas švogerį arkliu.taip tinka?
Nu raip būdavo.pas mus.kas tie 5_ 8km pas gimines?dar kažką paimt,nuvežt.gal ne visuose kaimuose taio buvo.mano kartais važiuodavo. Kaip galima tvirtint,kad ne j,ei aš sakau,kad taip.mano kaime,ne tavo.ar dar kažkieno.
Gimiau ir augau kaime, gimiau 80-aisiais, nu tikrai į svečius arkliu kinkytu vežimu nevažiuodavom....šieną močiutė veždavo tokiu būdu, bet tik dėl to, kad traktorių sunku būdavo gauti. dar bulves sodindavo ir kasdavom su arkliuku, atrakcija mums būdavo. bet į svečius, net ir kitą kaimuką, tai su auto arba autobusu
Tai savo reikmėm ir būdavo tie arkliukai. ir dabar kažkas dar laiko, bet jau retai, jau visi, kam reikia, turi traktorius.
Tiesa, mačiau neseniai pro mišką važiuodama, vienoj sodyboj arklį, bet ką su juo dabar daro, nesuprantu. Šalia dar stovėjo traktoriukas.
dar, prieš kokius 10 metų visai šalia mūsų ganydavosi arkliai. Fotkindavau, buvo ten ir labai gražių. Vienas buvo kažkaip atsilaisvinęs ir atėjo ėsti mano rožių. Tvoros dar nebuvo. Buvau išsigandus, kažkaip surado kaimynai šeimininką. Nusivedė tą arkliuką. Tada ir sužinojau, kur jie keliauja, ogi į Italiją. Maistui.