GAILE*, 28 Lie 2020 - 17:44, parašė: Tai turėtų keist tavo įsivaizdavima, kad provincija buvo totaliai atsilikusi ir visi is jos veržėsi tuomet į VilniųTai nieko neturi keist,mačiau tuos arklius ir autobusus ir dviračius tuose kaimuose.
cia su tais arkliais kazkoks keistas gincas gaunasi..Intemora sako mano dedukas vazinejo, kaimynai vazinejo, kazkas is gretimo kaimo atvaziuodavo. Gaile gincyjasi..nu baik, cia retenybe, niekas jau tais laikais arkliais nevazinejo.. Intemora - nu kaip nevazinejo, va mano diedukas vazinejo ir klausiau vyro diedukas vazinejo... Ir pasaka be galo..pas viena kaime vazinejo, pas kita nevazinejo.. Tipo taip buti negali? Reikia gincytis iki negaliu? Jau net nusibodo skaityt apie ta pati... Nedraudziu, nedraudziu ir neaiskinu,..darykit, ka norit...bet jau juokinga
as dar i baznycios boksta uzkylu, jei yra tokia galimybe
Pernai kopėm kartu su vienu iš Džeimsų Bondų. Abu nejauni, tai vienas kitam supratingai nusišypsojom.
Tai nebūtina užeiti, galima tyrinėti iš lauko kokius istorinius pastatus, bažnyčias, parkus, gamtą, vaizdus.
Į bažnyčias tai užeinu visada.
Į bet kokius muziejus, aš irgi neinu, išskyrus meno.
Jo, is lauko tikrai taip. Ir as uzeinu i baznycias.
Nes kitur buvo melioracija ir neliko jokiu vienkiemiu po miskus ir jokiu frelanceriu su arkliais. Visi buvo sukulturinti i kolukines gyvenvietes.Kur arklius laike entuziastai. Jus galvojat ,kad va arklys uzaugo ir jau gali vaziuot ,vezt siena ir lauka arti. Ane. pirma arkli reikia ismokyt tuos dalykus daryt,sukulturinti taip sakant.
sianakt sapnavau, kad zenijausi..su treningais Tiksliau ne su treningais, bet tom siltom slidininko kelnem
Turejom lipt i kalnus, kazkas ten buvo nesaugu, nelipom...tai sugalvojo apzendint mane
Kas keisciausia, tai sveciai buvo pasipuose..o as
Lietuvos ryte siandien paskaiciau Palmyra..sapnai is antradienio i treciadieni - pranasiski
sianakt sapnavau, kad zenijausi..su treningais
Tiksliau ne su treningais, bet tom siltom slidininko kelnem
Turejom lipt i kalnus, kazkas ten buvo nesaugu, nelipom...tai sugalvojo apzendint mane
Lietuvos ryte siandien paskaiciau Palmyra..sapnai is antradienio i treciadieni - pranasiski
![]()
Iš pradžių perskaičiau, kad jaunikis buvo .. treningo kelnės. Galvoju, kokių tik sapnų nebūna.
kristij, 28 Lie 2020 - 17:49, parašė: cia su tais arkliais kazkoks keistas gincas gaunasi..Intemora sako mano dedukas vazinejo, kaimynai vazinejo, kazkas is gretimo kaimo atvaziuodavo. Gaile gincyjasi..nu baik, cia retenybe, niekas jau tais laikais arkliais nevazinejo.. Intemora - nu kaip nevazinejo, va mano diedukas vazinejo ir klausiau vyro diedukas vazinejo... Ir pasaka be galo..pas viena kaime vazinejo, pas kita nevazinejo.. Tipo taip buti negali? Reikia gincytis iki negaliu? Jau net nusibodo skaityt apie ta pati...Aha!!!bet va ėjau mamai skambint,sakau,gal tik mūsų kaimas tiks lievas buvi.ta ką čia nusišneki,taigi pas tėvą kolūkio centras ir buvo tie arkliai ,važiuodavo su jais.,85m arklys važiuojantus kaime su vežimu retenybė🤣🤣🤣 ir Vilniuj pravažiuodavo .🙈Nedraudziu, nedraudziu ir neaiskinu,..darykit, ka norit...bet jau juokinga
ne ne..jaunikio nemaciau..as pati buvau kazkaip keistai apsirengus..dar tos kelnes buvo su atsvaitais, tai as slepiau tuos atsvaitus, kad nesviestu Nu rimtai, kokiu tik sapnu nebuna
kristij, 28 Lie 2020 - 18:00, parašė: sianakt sapnavau, kad zenijausi..su treningaisSpėkit ką aš sapnavau🙈🤣🤣🤣Tiksliau ne su treningais, bet tom siltom slidininko kelnem
![]()
Mano seneliai tai is vienkiemio netoli misko. Mama 4 kilus i mokykla baznytkaimi centre klampojo. Ir i kina ejo.
Aha!!!bet va ėjau mamai skambint,sakau,gal tik mūsų kaimas tiks lievas buvi.ta ką čia nusišneki,taigi pas tėvą kolūkio centras ir buvo tie arkliai ,važiuodavo su jais.,85m arklys važiuojantus kaime su vežimu retenybė🤣🤣🤣 ir Vilniuj pravažiuodavo .🙈
tai tikiu, kad buvo kaimu, kur patogiau buvo arkliais pavaziuot pas kaimyna, nei laukt autobuso, vaziuojancio porakart dienoj..Buvo kaimu, kur niekas tais arkliais nevazinejo, nes patogiau buvo autobusu vaziuot.. Nu, manau, visko buvo... Tai kam gincytis?