selija ,neziurek jutubas primityvams,rodzeris watersas irgi neaiskus tipas

GAILE*, 28 Lie 2020 - 14:34, parašė: Mano vaiko auklėtoja teigia, kad didelė tikimybė jog bus nuotolinis mokymas vėl. Kaži ar prireiks ką tik nupirktos uniformos ir kuprinėsAš irgi nupirkau šiandien drakoniukui su iatyte,ergonomišką,gao būčiau ir nepirkus,bet buvau su ja.tai kažkaip į mokyklą ,į mokyklą.nu galvojau,nu reik į mokyklą,juolab sena du metus atitampyta,jau ne kažką ,paplyšo ir tt. Apie karantiną nieko nežinau,mums viskas pasakoma paskutinę minutę.kai bus nutarimas. Ikėjoj buvau.tai visokių daikčiukų virtuvėn papirkau. Viskas ,nusikaliau,dabar ant gulto ,po obelim,su maistu.
Pinotija, 28 Lie 2020 - 15:17, parašė: O man būna, kad kuo ilgiau prabūnu, tuo labiau namo nesiveržiu. Liūdna būna, kai reikia grįžinėti.Buvau Palangoj ,pirmas dvi dienas ok,ten kažkaip senai buvau.kavinės,muzika,jūra.po dviejų dienų pabodo,nu atrodo jau buvau ,pamačiau,nu užtenka,po to įvyksta persilaužimas🤣 Įpratau,jokių pareigų,darbų,ner maistą atneša ir pakiša po nosim,įsisuji į tą ritmą,tai jau nebesinori ir namo.🙈
Buvau Palangoj ,pirmas dvi dienas ok,ten kažkaip senai buvau.kavinės,muzika,jūra.po dviejų dienų pabodo,nu atrodo jau buvau ,pamačiau,nu užtenka,po to įvyksta persilaužimas🤣 Įpratau,jokių pareigų,darbų,ner maistą atneša ir pakiša po nosim,įsisuji į tą ritmą,tai jau nebesinori ir namo.🙈
Aš jau taip nebenorėčiau. Taip poilsiavau daug metų. Nebent būčiau fiziškai ar dvasiškai išsekus ir negalėčiau daugiau nieko. Neįdomu. Net gulėti prieš saulę neturiu kantrybės.
Man reikia apžiūrinėti kažkokius objektus, žiūrėti, matyti, pažinti. Pasikraunu kažkokios jėgos, nors fiziškai nuvargstu.
Pinotija, 28 Lie 2020 - 16:18, parašė: Aš jau taip nebenorėčiau. Taip poilsiavau daug metų. Nebent būčiau fiziškai ar dvasiškai išsekus ir negalėčiau daugiau nieko. Neįdomu. Net gulėti prieš saulę neturiu kantrybės. Man reikia apžiūrinėti kažkokius objektus, žiūrėti, matyti, pažinti. Pasikraunu kažkokios jėgos, nors fiziškai nuvargstu.Tai ir man panašiai,bet t šiemet tokie durni metai,va taip paatostogavau.