Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai zmones jau susiorganizavo alternatyvia medicina, uz sistemos ribu, kas cia liko mokyma susiorganizuot. Pagaliau gal prisimins ,kad jie zmones, o ne another brick in the wall biggrin.gif https://www.youtube....h?v=BN5Z28Dfl7o
selija ,neziurek jutubas primityvams,rodzeris watersas irgi neaiskus tipas biggrin.gif
Atsakyti

Tai kad egzai bus ne alternatyvūs, įtariu 

Atsakyti

GAILE*, 28 Lie 2020 - 14:34, parašė: Mano vaiko auklėtoja teigia, kad didelė tikimybė jog bus nuotolinis mokymas vėl. Kaži ar prireiks ką tik nupirktos uniformos ir kuprinės
Aš irgi nupirkau šiandien drakoniukui su iatyte,ergonomišką,gao būčiau ir nepirkus,bet buvau su ja.tai kažkaip į mokyklą ,į mokyklą.nu galvojau,nu reik į mokyklą,juolab sena du metus atitampyta,jau ne kažką ,paplyšo ir tt. Apie karantiną nieko nežinau,mums viskas pasakoma paskutinę minutę.kai bus nutarimas. Ikėjoj buvau.tai visokių daikčiukų virtuvėn papirkau. Viskas ,nusikaliau,dabar ant gulto ,po obelim,su maistu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 liepos 2020 - 14:10
Na tai samdysit mokytojus, anokia cia naujiena.
Atsakyti

Nu va, kaip visada, praejo savaite, ir as jau namo noriu :unsure:​ 

Atsakyti

Taip gerai įsitaisiau, guliu,bet lyt pradeda,galvojau popietinio  miegelio eisiu.

Atsakyti

gavau žinutę iš gintarinės vaistinės, kad e-sveikata jau veikia, priima el. receptus.

man tai aktualu el. siuntimas, ketvirtadienį tėvui numatytas kardiostimuliatoriaus patikrinimas Santarose, laukėm iš gydytojos popierinio, kažin kaip čia bus.

Atsakyti

Nu va, kaip visada, praejo savaite, ir as jau namo noriu :unsure:​ 

O man būna, kad kuo ilgiau prabūnu, tuo labiau namo nesiveržiu. Liūdna būna, kai reikia grįžinėti.

Atsakyti

Planuojam kilt namo sestadieni ryte. Tai dar 3 dienos. Galeciau jau ryt poryt. 

Atsakyti

Pinotija, 28 Lie 2020 - 15:17, parašė: O man būna, kad kuo ilgiau prabūnu, tuo labiau namo nesiveržiu. Liūdna būna, kai reikia grįžinėti.
Buvau Palangoj ,pirmas dvi dienas ok,ten kažkaip senai buvau.kavinės,muzika,jūra.po dviejų dienų pabodo,nu atrodo jau buvau ,pamačiau,nu užtenka,po to įvyksta persilaužimas🤣 Įpratau,jokių pareigų,darbų,ner maistą atneša ir pakiša po nosim,įsisuji į tą ritmą,tai jau nebesinori ir namo.🙈
Atsakyti

Buvau Palangoj ,pirmas dvi dienas ok,ten kažkaip senai buvau.kavinės,muzika,jūra.po dviejų dienų pabodo,nu atrodo jau buvau ,pamačiau,nu užtenka,po to įvyksta persilaužimas🤣 Įpratau,jokių pareigų,darbų,ner maistą atneša ir pakiša po nosim,įsisuji į tą ritmą,tai jau nebesinori ir namo.🙈

Aš jau taip nebenorėčiau. Taip poilsiavau daug metų.  Nebent būčiau fiziškai ar dvasiškai išsekus  ir negalėčiau daugiau nieko. Neįdomu. Net gulėti prieš saulę neturiu kantrybės.

Man   reikia apžiūrinėti kažkokius objektus, žiūrėti, matyti, pažinti. Pasikraunu kažkokios jėgos, nors fiziškai nuvargstu. 

Atsakyti

Pinotija, 28 Lie 2020 - 16:18, parašė: Aš jau taip nebenorėčiau. Taip poilsiavau daug metų. Nebent būčiau fiziškai ar dvasiškai išsekus ir negalėčiau daugiau nieko. Neįdomu. Net gulėti prieš saulę neturiu kantrybės. Man reikia apžiūrinėti kažkokius objektus, žiūrėti, matyti, pažinti. Pasikraunu kažkokios jėgos, nors fiziškai nuvargstu.
Tai ir man panašiai,bet t šiemet tokie durni metai,va taip paatostogavau.
Atsakyti