GAILE*, 28 Lie 2020 - 21:32, parašė: Bet visi norėjo į vln ir tau pavydėjo?Ne visi,o buvo tendencija,norėt į didesnius miestus.tu kaip suprantu nenorėjai. Bet diedukas su arkliu čia iš kitos operos.
Nu gerai, pastebėjau, kad kai apie vaiką parašau, sm užtyla kuriam laikui 😅🤣
Vaikas užmigdytas, tai va fb užmačiau. Ar šventę vaikui surengė, ar sau, kažin? Kažkaip man atrodo, kad labiau sau 🤭
Maniskiai nuo lovu nenukrito, bet uztat staciais mediniais laiptais dukra nusirideno. Klyke, daugiau nieko, nei guzo. Sunus toks veplys mazas buvo, kur padesi, ten ir rasi, tai neteko.
Ne visi,o buvo tendencija,norėt į didesnius miestus.tu kaip suprantu nenorėjai. Bet diedukas su arkliu čia iš kitos operos.
Zalias jaunimelis tai aisku nenorejo dirbt kaume, leke i miesta, jei galejo. Bet kai jau subresdavo, toli grazu ne visi ten benorejo.
Maniskiai nuo lovu nenukrito, bet uztat staciais mediniais laiptais dukra nusirideno. Klyke, daugiau nieko, nei guzo. Sunus toks veplys mazas buvo, kur padesi, ten ir rasi, tai neteko.
Ojėj, dar baisiau skamba...na bet jie kol maži sako krenta atsipalaidavę, kaip ir girti, todėl dažniausiai gan sėkmingai baigiasi tie kritimai bet aišku baimės, streso tai nafik.
Vaikas užmigdytas, tai va fb užmačiau. Ar šventę vaikui surengė, ar sau, kažin? Kažkaip man atrodo, kad labiau sau 🤭
Na 8 m vaikai tai jau nori savo gimtadienį švęst. Man juokinga kai pompastiškai švenčia 1 m ar kokiu 3 m. Nes tokiems lėliukams tai tikrai dzin tie baliai
*** Sėlija, 28 Lie 2020 - 22:10, parašė: Zalias jaunimelis tai aisku nenorejo dirbt kaume, leke i miesta, jei galejo. Bet kai jau subresdavo, toli grazu ne visi ten benorejo.Bet kaip tema nuo arklio iki kažkomių paniekų ,kurių niejam niekada nereiškiau išsivystė,va kur klausimas vertas Šekspyro plunksnos🤣
Na 8 m vaikai tai jau nori savo gimtadienį švęst. Man juokinga kai pompastiškai švenčia 1 m ar kokiu 3 m. Nes tokiems lėliukams tai tikrai dzin tie baliai
Dėl gimtadienio tai taip, tiesiog tą rėmelį barbės foto tai atrodo, kad sau pasifotkint pasidarė
Nu, aštuonių metų mergaitė jau didelė, jau ir pati išsako norus. Bet, kad uždirba iš visko ji, tai gal. Influencina gi 😊
GAILE*, 28 Lie 2020 - 22:17, parašė: Na tikrai kad nereiškei 🤣Ne.nasajiau,kad jie ženesnės rasės ar klasės ar jie prastesni ar kvailesni ar dar ką nors. Bet diedukas su arkliu čia iš vis ne prie ko.kodėl negalima šnekėt apie arklį ,juk kalbam apie arklį,tai ir kalbėkim apie arklį.