Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O čia jau kreipi temą. Visaip bandai išsivartyt. Puikiai suvoki,kad dabr jau ne esmė kas kam pavydėjojo ar ne.su amdėja aš vaikystėj nedraugavau. Dabar va,tai galėjo būt ,kad su arkliais  kur pavažiudavo tais metais ar ne.ar tai buvo keista,ar ne ,jei koks kaimietis  mišku su maišu vežime važiavo pas švogerį ar uošvį  į kitą kaimą ,nes autobusai tarp tų kaimų nekursavo. Tu dirbtinai bandai išvartyt.

Aš puikiai suvokiu kad tai pasitaikydavo. Ir db pasitaiko. Bet puikiai žinau kad tai nebuvo įprastas kasdienis provincijos vaizdelis. 

Atsakyti

Jokia ten retenybė nebuvo sovietmečiu važiuojantis vežimimas su dieduku ar net bobute kaime.nieks tikrai nesigrežiojo ir pirštais nerodė ir nekalbėjo,kad ooo koks senovinis diedas,tai pakankamai natūralu atrodė..dar prieš gerą dešimtmetį tikrai mačiau.
Nu tu vln gyvenus aišku geriau žinai, kas buvo natūralu provincijoj

Tik vat kol kas dar čia neatsirado nei 1 vilnietėms pavydejusi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 31 liepos 2020 - 07:25

Niekada nepavydejau, nes as isvis kaime norejau gyventi. O realiai nuo kokiu 4 m.ten tik vasaras leisdavau ir absoliuciai visus pavasario ir rudens savaitgalius. 

Veliau mokyklos laikais buvo ekskursiju i Vln, vasara vaziuodavom aplankyt mociutes, bet as ne tai, kad nepavydedavau, o nesuprasdavau kaip imanoma gyvent tarp to betono, kur vasara ner kuo kvepuot :D

Bet gyvenai ne kaime, o provincijos mieste? Ten irgi arkliais varinėjo?

Atsakyti

GAILE*, 31 Lie 2020 - 08:21, parašė: Nu tu vln gyvenus aišku geriau žinai, kas buvo natūralu provincijoj Tik vat kol kas dar čia neatsirado nei 1 vilnietėms pavydejusi
Tu dirbtinai bandai sukeltitas aistras,kam kas kur pavydėjo. Bet tai buvo sena tema ir dabar kita. Aš daug laiko praleisdavau kaime,tai prisimenu viską.nes visos vasaros ir savaitgaliai jr atostogos visos dažniausiai kaime.
Atsakyti

GAILE*, 31 Lie 2020 - 08:20, parašė: Aš puikiai suvokiu kad tai pasitaikydavo. Ir db pasitaiko. Bet puikiai žinau kad tai nebuvo įprastas kasdienis provincijos vaizdelis.
Nu amdėja sako,kad įprastas.pakankami,ir diedukas nebuvo kažkoks kitoks,net sakyčiau pažangesnis už kitus. Nes gi aiškinau ir aiškinau,kad iš durnumo nevažinėjo,tik kai patogiau ir greičiau su arkliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 31 liepos 2020 - 07:35

Tu dirbtinai bandai sukeltitas aistras,kam kas kur pavydėjo. Bet tai buvo sena tema ir dabar kita. Aš daug laiko praleisdavau kaime,tai prisimenu viską.nes visos vasaros ir savaitgaliai jr atostogos visos dažniausiai kaime.

Savo kaime leidai atostogas. Ne visoj provincijoj

Atsakyti

GAILE*, 31 Lie 2020 - 08:36, parašė: Savo kaime leidai atostogas. Ne visoj provincijoj
Tai ir kitur gi taip buvo.ar ir Amdėja nieko neišmano ir prisigalvoja?
Atsakyti

Kur kitur? Mano 30 klasiokų arklio neturėjo. Kitos 2 paralelines klasės  60 klasiokų irgi neturėjo. Kaimynai nieks neturėjo. Giminės ir jokie artimi bei pažįstami irgi ne

Atsakyti

Taigi rašom tau.Labanoro ,Panevėžio,Elektrėnų apskritys.

Atsakyti

Aš puikiai suvokiu kad tai pasitaikydavo. Ir db pasitaiko. Bet puikiai žinau kad tai nebuvo įprastas kasdienis provincijos vaizdelis. 

Tikrai buvo iprastas ir kasdieninis vaizdas. 

As apie vaziavima vezimu apskritai nesigilinsnt labai i tikslus. 

Tiek, kad labiau iprasta buvo iki 90m. Veliau mazejo, daugejo automobiliu.

Atsakyti

Taigi rašom tau.Labanoro ,Panevėžio,Elektrėnų apskritys.

Mano močiutė gyvena Panevėžio apskrityje. Ir visi giminės. Ne, arkliais ten gatvėm nevažinėjo. Apskritis yra didelė, ne 1 Labanoro kaimas

Atsakyti

Bet gyvenai ne kaime, o provincijos mieste? Ten irgi arkliais varinėjo?

Utenoje? Ne. As apie kaima.

Ir pakeliui i Utena tikrai sutikdavome vezimu.

Dabar irgi vezimais vezioja pas mus kaime zmones koki siena. Tik skirtumas, kad vezimas prie automoilio prikabintas :D

Atsakyti