Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man rods Madam tik kaina parode, kazkaip batai ne jos stiliaus..is pado :D

Jo, ne mano. Aš dabar, kaip galiu pagal dress kodą, visur einu su sportbačiais.

Atsakyti

O tai ko čia gaila parodyt? Nu nepatis tai nepatiks,skoniai skirtingi.mano batai irgi kažkam nepatinka.bet man tai patinka.

Atsakyti

Tikrai nesiruošiu rodyt, man reikėjo tapkių, kadangi junioras per pusantros savaitės tris poras suėdė. Nusipirkau ir tapkes, ir batus. Aš pirkau visiškai odinius, su kuriais avėsiu ofisuose.

Jei tu nesiruoši pirkt, tai ir nepirk.

Aš labai pykstu ant batų kalno. Iki šiol stovi nenešiojamos kelios poros batų. Kokie 5 metai. Viena pora skirtingų atspalvių, matyt, kažkur vienas batas metus buvo vitrinoje, nubluko, o aš nepastebėjau pirkdama, nes juk patiko dėl kainos. Kita pora- vienas batas šiek tiek didesnis, nors dydis parašytas tas pats.  Ne batų kalnas, o šlamšto kalnas. Mano asmeninė nuomonė.

Tai tapkes tikrai galima ten pirkti. :D​ 

Atsakyti
Sakyciau net virgos pasiilgau ,visai su temu topikais nieko nebera,nuo arklio laiku.
Atsakyti

Taip,ten reik įdėmiai ir atidžiai.na aš į batų kalną kaip į žaidimą žiūriu.gal rasi,o gal ir ne. Mane pats veiksmas veža,įsijauti ir viskas išnyksta aplink🤣 Bet daug kartų esu išėjus nieko nepešus.Toks gyvenimas😖

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 rugpjūčio 2020 - 11:41

Taip,ten reik įdėmiai ir atidžiai.na aš į batų kalną kaip į žaidimą žiūriu.gal rasi,o gal ir ne. Mane pats veiksmas veža,įsijauti ir viskas išnyksta aplink🤣 Bet daug kartų esu išėjus nieko nepešus.Toks gyvenimas😖

vajej, koks blogas, tas gyvenimas. :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 01 Rug 2020 - 13:16, parašė: vajej, koks blogas, tas gyvenimas. :D
Aha,ne visada gauni ko tikiesi.🤣
Atsakyti

nu bet oras koks..lyja nelyja lyja nelyja..per valanda 5 kartus pasikeicia..Kaip kazkur iseit...

Atsakyti

Koks kaimynas mano😛Toks su barzda, vyras kalbasi, einu ir aš pašnekėc😎

Atsakyti

O mes pro Berlyna varom namo. Vakar dar 34 km. bėgių dviračiais numynem, grizom 22 val. vos gyvi, puszentis dar puole bowits grybu gaminti. Ikalem po 50 Suktinio ir gatavi :D​ 

Atsakyti

Atsakyti

cia tu sedi koja ant kojos susikelus ir tai reiskia grizom vos gyvi? :D

Atsakyti