cia pradzioj buvo. Paskui keitemes nuolat vietom. I prieki buvo nieko, bet atgal tai visu koju raumenys drebejo
cia pradzioj buvo. Paskui keitemes nuolat vietom. I prieki buvo nieko, bet atgal tai visu koju raumenys drebejo
nu 22km pasikeiciant nera labai sudetinga...bet kaip "sofutes mergaitei"..tikiu tikiu
Ai, 34km...
Patikek, kojos drebejo ir vyrukams. Kai kyla begiai i kalna, du dviraciai tempia dar du keleivius ir metalu apkaustyta transporta.
Beje, nei vienas nesportuojantis.
Nu aš sutikčiau iš laaaabai didelio mandagumo🙈
Nu aš sutikčiau iš laaaabai didelio mandagumo🙈
Nesutikčiau nei už ką.
Pinotija, 01 Rug 2020 - 16:48, parašė: Nesutikčiau nei už ką.Iš laaabai didelio.Tokio dar nepajaučiau.🤣
Iš laaabai didelio.Tokio dar nepajaučiau.🤣
Ne, geriau apsimesčiau neįgalia kokia nors, sugalvočiau.
Bet Sėlija atrodo sportiškai, nesugebėtų 'atsimazint".
Kaip šiandien nieko daryti nesinori, visiška apatija. Ai, dar piršto sąnarys sutinęs ir tebeskauda, tai kaip ir negaliu kažko veikt.
Surūgėlė su vyru renka spintą iš ikėjos,tai aš tyliai sėdžiu,kad manęs nepastebėtų.nemėgstu tokių darbų,ten amžinai "brokas",pamesti varžtai arba jų"trūksta"ir visi kiti dalykai,fui.
Surūgėlė su vyru renka spintą iš ikėjos,tai aš tyliai sėdžiu,kad manęs nepastebėtų.nemėgstu tokių darbų,ten amžinai "brokas",pamesti varžtai arba jų"trūksta"ir visi kiti dalykai,fui.
Taip ir perskaičiau.
Galima pagalvoti, kad jau turi vyrą. Gal "su tėvu". Vyras tai tau.
Visada dingstu iš akiračio, kai vyksta baldų surinkimas. Negaliu klausytis.
Ar yra nors vienas vyras, kuris tiesiog surinktų nesikeikdamas?