Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

is smalsumo paragauciau :D

Atsakyti

Patikek, kojos drebejo ir  vyrukams. Kai kyla begiai i kalna, du dviraciai tempia dar du keleivius ir metalu apkaustyta transporta. 

begiai eina i kalna? Maniau begiai visada turi buti tiesiai..jokiu kalnu...

Atsakyti

is smalsumo paragauciau :D

kažin kokia prasme ten tas fucking. Irgi pasmalsaučiau, nenunuodys gi. :D​ 

Atsakyti

begiai eina i kalna? Maniau begiai visada turi buti tiesiai..jokiu kalnu...

nu pavarei. GalVoji, kas su gulSciuku begius daro? ir kalnas, ir pakalne, akis tai vos pastebi, bet kojos tai iskart atskiria, kada gali isvis nemint, kada mini akim issprogusiom ir vos 3 begiu pasivelki..

Vyrai buvo nusiteike mus paveziot, bet pamatem, kad reik gelbet, nes galim namo nebeparvaziuot.. 

Atsakyti

apie gulsciuka negalvojau, bet taip..maniau, kad tik tiesiai daromi..todel begiai buna paprastai kokioj nors iduboj su aukstais slaitais arba eina kiaurai kalna, o ne ant jo :)

Atsakyti

su tokiu gargaru minimali ikalne smarkiai duoda apie save zinot. Cia ne siaip dviratukas. 

Tuoj atvaziuosim i nakvyne Lodzej. Gumine ta Lenkija... 

Atsakyti

Va,dienos darbas.

Čia surūgėlės,dar drakoniuko laukia tokia pati,bet ryt bus lengviau,nes jau atkalta sistema.🤣.Tikiuosi🙈

Atsakyti

O tai vegetarei? 

Atsakyti

*** Sėlija, 01 Rug 2020 - 23:42, parašė: O tai vegetarei?
Vegetarei kitokią.iš baldų rojaus.Reik laukt mėnesį. Kuo man patinka ikėja,kad atėjai_pamatei_pasiėmei.🤣
Atsakyti

Pinotija, 01 Rug 2020 - 17:54, parašė: Taip ir perskaičiau. Galima pagalvoti, kad jau turi vyrą. Gal "su tėvu". Vyras tai tau. Visada dingstu iš akiračio, kai vyksta baldų surinkimas. Negaliu klausytis. Ar yra nors vienas vyras, kuris tiesiog surinktų nesikeikdamas? :)
Nėra!🤣 Nebent Selijos🤣
Atsakyti

Maniskis nesikeikia kazkaip, jam neblogai sekasi, as visad padedu, nes man patinka, daznai pastebiu tai, ka jis prazioplina. 

Paedem, tuoj kilsim namoooo :clap:​ 

Atsakyti

Man nepatinka.aš noriu matyt stovinčią spintą ir visada džiaugiuosi,jei pvz iš ekspozicijos pasiseka nupirkt.

Ir visada stebiuosi iš kur tiek lentų ,lentučių,varžtų ,jei stovi, va keturkampis paprastas daiktas.🤣

Atsakyti