O man patinka lentutes deliot ir is ju grazia spinta gaut
*** Sėlija, 02 Rug 2020 - 12:12, parašė: O man patinka lentutes deliot ir is ju grazia spinta gautBet rezultatas spinta.tai man ir reik spintos,aš noriu ją matyt ir įvertint ir jau tada galvot ,kurioj pusėj atrodys gražiau,ką į ją ir ką ant jos.čia jau malonioji dalis.
Mums irgi spintos reiks naujos i miegamaji. Rudeni po miegamojo remonto reiks uzsakyt.
Ismiret ar iskepet?
Laukiam lietuvisko maisto, jau kai desiu per cepelinus ir barscius dabar
Labai rekomenduoju Ametista, pakeliui is Lenkijos, ji netoli Kauno, visada ten valgom, kai griztam is atostogu.
Kavinė "Ametista" Pievu g. 1 Juragiai
Kavinė "Ametista" Pievu g. 1 Juragiai
Greit pralėkė tos atostogos, ane? 😊 nors ir norėjai namo, bet vis tiek.
Mes savaitgalį kaime, miške, vėl kaime, žodžiu judam. Tik nebuvo kur iškept, šiandien tai ir ilgų rankovių norėjosi. Karšta gal nebent mieste ant asfalto galėjo būti
Greit pralėkė tos atostogos, ane? 😊 nors ir norėjai namo, bet vis tiek.
Mes savaitgalį kaime, miške, vėl kaime, žodžiu judam. Tik nebuvo kur iškept, šiandien tai ir ilgų rankovių norėjosi. Karšta gal nebent mieste ant asfalto galėjo būti
Nu ka zinau, nei labai greit, nei prailgo, pats tas, jau norejom namo. Bet gerai isnaudojom visas dienas, esam patenkinti, viskas ciki.
Kaip mazoji, jau leidzia biski atsitraukt?
Kelmej buvo 30 siand.
Nenoriu net is lovos keltis, nu kaip as savo lova myliu
Nu ka zinau, nei labai greit, nei prailgo, pats tas, jau norejom namo. Bet gerai isnaudojom visas dienas, esam patenkinti, viskas ciki.
Kaip mazoji, jau leidzia biski atsitraukt?
Nelabai, vis dar piktas šeškiukas, viena visai nenori pabūt, turi būt šalia, žaist, o geriausia aišku nešiot. Viena šiek tiek gultuke pabūna, vežime nebent geros nuotaikos ir pastatai priešais medį judantį, nu tai tada šiek tiek užsižiūri, bet ne ilgiau 10 min, čia tiek jau retai ir skaitosi daug. Tai laisvas laikas tik kai miega. O taip vis su ja.
Nusipirkau teleloto bilieta pries kelione, daba patikrinu, ogi nieko... koks netiketumas...