Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pas mane į ofisą daug tokių užmiršusiu ateina. Duodu aš jiems tas kaukes, nes kam man tos problemos. Bet jaučiu reiks pradėt imt po kokių 50 ct. Už tai. Nes nepigios jos dabar, visiems nepadalinsi. O išvaryt žmonių irgi nesinori 

Aš irgi duodu, bet retai pasitaiko be kaukių. Pradžioje- tai taip, daugelis užmiršdavo. Dabar beveik nebūna.

Atsakyti

Pinotija, 11 Rug 2020 - 19:10, parašė: Aš niekada nesu pamiršusi, iš anksto išsitraukiu iš rankinės. Bet kodėl niekas nesakė, nesuprantu, ir stovėjau priešais pardavėją, kuri už pertvaros ir su skydeliu, nei žodžio. Tikrai aš ten buvau kaip balta varna, durnė.
Nu užsigalvojus būnu,perržengiu tą draudžiamą ribą .Lauke tai nereikia,tai kažkur drožiu ir nudrožiu.nėr dar tai tokiu įpročiu tapę.man drakoniukas primena.vaikai greit prisitaiko prie aplinkybių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 11 rugpjūčio 2020 - 18:49

Bet tai jaučiat koks vargas arabems kas kartą  eit kur nors 😀

Atsakyti

Kodel, jos nuo mazens pripratusios. Smaukst burka ant galvos ir varo. 

Atsakyti

*** Sėlija, 11 Rug 2020 - 19:48, parašė: Kodel, jos nuo mazens pripratusios. Smaukst burka ant galvos ir varo.
Naujai atsivertusioms🤣
Atsakyti

Kodel, jos nuo mazens pripratusios. Smaukst burka ant galvos ir varo. 

Nu vat visada po ranka turi būt ta cadra. Jei pvz įeina svetimas vyras. Kažkur kur tu esi tuomet, pvz pas draugę svetainėj. Jei į kiemą eini, šiukšles neši, nu bet kur. Negali tiesiog numest tos cadros į lentyną, prie savęs visada. Ir tave už žiopluma gali nubausti ne tik bauda. O dar karštus baisus

Apie atsivertusias ar ten nutekėjusias jau net nekalbu. Nesuvokiu, kaip ten jos dar neįvykdė revoliucijos 🤣

Atsakyti

Pasakojo man seimininkai, pas kuriuos gyvenau seminaro Bremene metu. Jie nuolat priima tos istaigos svecius nuomai.

Buvo pas juos tokia apie 30 metu musulmone, nepamenu is kur.

Karsciai didziausi buvo, sedi, arbata geria vakare seimininke, ta muslime ir jos kambarioke europiete. Ieina seimininkas, diedukas beveik 80 metu. Ta tik smaukst ant galvos.

Nu tos sako, ko tu kankiniesi tokiam karsty, gi nesuzinos tavo vyras.

Tai ji sako, as jam vistiek pati pasakysiu, negaliu kitaip... 

Atsakyti

Nu žodžiu, durnos  😂

Atsakyti

Nu vat visada po ranka turi būt ta cadra. Jei pvz įeina svetimas vyras. Kažkur kur tu esi tuomet, pvz pas draugę svetainėj. Jei į kiemą eini, šiukšles neši, nu bet kur. Negali tiesiog numest tos cadros į lentyną, prie savęs visada. Ir tave už žiopluma gali nubausti ne tik bauda. O dar karštus baisus

Apie atsivertusias ar ten nutekėjusias jau net nekalbu. Nesuvokiu, kaip ten jos dar neįvykdė revoliucijos 🤣

Tai vyrai visada turi garsiai pranešti, kad grįžo, kad spėtų jos tas palas užsimaukšlinti.

O tos nutekėjusios tai dar didesnės vargetos, nei vietinės, neturi šeimos ir giminių, kurie užsistotų ar padėtų. Dar labiau užguitos. Jei kas  darytų revoliuciją, tai mokslus įgyjusios  užsienyje, išlaisvėjusių pažiūrų, bet taip niekada nebus.

Prisimenu, pažinau vieną  merginą ten nutekėjusią.. Tai grįžus čia, elgdavosi kaip kokia vergvaldė, visus šokdindavo, tiesiog atsigriebdavo už viską. Bet jei kas paliesdavo moterų temą ten, tai kaip tigrė puldavo ginti, kad ten geriau moterims, negu čia.

Bet baigėsi jai liūdnai, vaikams paaugus, vyras panoro skirtis, vaikai automatiškai atiteko jam.

Atsakyti

Mano puske istekejusi uz turko, Turkijoj gyvena, bet gyvena europietiskai, jos vestuvine dukne ten su toookia iskirpte buvo. Dvynukus pagimdzius uzpernai. 

Atsakyti

Mano puske istekejusi uz turko, Turkijoj gyvena, bet gyvena europietiskai, jos vestuvine dukne ten su toookia iskirpte buvo. Dvynukus pagimdzius uzpernai. 

Tai Turkijoje tokia lengvesnė tos religijos rūšis, dar nuo regiono priklauso. Jeigu nesuradikalės ten jie visi ateityje. Bet  prigimtis gali išlįsti bet kuriuo amžiaus tarpsniu. Slidus čia reikalas.

Atsakyti

Tai Turkijoje tokia lengvesnė tos religijos rūšis, dar nuo regiono priklauso. Jeigu nesuradikalės ten jie visi ateityje. Bet  prigimtis gali išlįsti bet kuriuo amžiaus tarpsniu. Slidus čia reikalas.
Turėtų laisvet, taip istoriškai žiūrint. Gi ir kitose religijose moterys dangstesi pvz galvas. Aš atsimenu kaip mano staroviere babuska ( prosenele)uzsirisdavo skarele vyrams atejus. Ir į gatvę niekad nėjo be skaros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 11 rugpjūčio 2020 - 21:10