Mano močiutės kablai visi buvo milžiniški. Ji lb maža, tik 150 cm. Tai matyt kompleksas buvo, lygių padu ne nešiojo nieko niekad. Man vaikystėj atrakcija būdavo su jos batais kieme oriai vaikščiot. Nes mažas dydis, koks 35 gal, tiko kai buvau kokių 9 m 🤣
Mano mociutes nesiojo zemus kulniukus.
Mama dabar ismoko ant zemu, kedukus nusipirko, nesioja, nu ir nesutrumpejo jai joks Achilas per gyvenima.
Jau uz save tai sugebu jausti, ir tikrai tikiu, kaip mano asmenine mama jauciasi su zemais batais. O va tu tai niekuo netiki.
Esu daug vaikščiojus ir su aukštakulniais, nesudarė didelių problemų, įpratimo reikalas. Po tie tie kulnai vis mažėjo, dabar didžiausi, kurie liko, yra 4,5 cm.
Iš visai žemakulnių pereiti į tuos 4,5 man nėra jokių problemų. Kaip ir atvirkščiai. Bet patogiau tai su žemakulniais, tiesa, turi būti pakilimas nors 1 cm.
O mano anyta, kurios aukščiausi kulnai visą gyvenimą 3-4 cm, su visai žemakulniais niekaip negali. Padovanojau labai minkštus zomšinius loferius, tai netiko. Sakė, atgal verčia. Na, aš to neįsivaizduoju, kas per jausmas.
O rimtai ,tai raumenynas ir raisciai,netgi stuburas jau turi savo brezini ir be kulnu neveikia.Todel butina nesiot visokius batus,keisti juos,kad stuburas neapsikrautu ir raumenu grupes nesiatrofuotu.Taigi yra sukurti batai net kupriams,su jais neimanoma kuprintis,****** skauda.

Jau kaip aš šiandien pati sau pasirodžiau, tai nežinau... O kaip kitiems..
Po darbo važinėjau tvarkydama reikalus, šei bei ten. Paskutinis punktas buvo degalinė. Įsipyliau degalų ir nuvariau į degalinę. kažkaip visi labai laikėsi atstumo nuo manęs, o vienas vyriškis, kai aš atsisukau, šoko į šalį labai akivaizdžiai. O aš pagalvojau, žmonės pradėjo bijoti koronos, kokie drausmingi. Ir visi kažko į mane akis išvertę. Išėjau, sėdau į auto, ir automatinis judesys, siekiant dezinfekcinio purškaliuko. Tada supratau, kad buvau be kaukės. Didelėje degalinėje su kavine, kur pilna žmonių, įvarė "kovotoja" už kaukes pati be kaukės. Ir niekas nei žodžio nepasakė, nei pardavėjos, nei joks žmogus.
bliamba alzeimeris.
Aš pastoviai viduj susigaudau,tada išsigąstu ir puolu raustis rankinuke.
Haha, kovotoja
O mes su suneliu grybaut buvom. Nu parinkom voverusku, tvirtu umedziu, machavyku, pora baravyku. Ant sviesto iskepiau, pilna keptuve gavosi, visi paedem.
Aš pastoviai viduj susigaudau,tada išsigąstu ir puolu raustis rankinuke.
Aš niekada nesu pamiršusi, iš anksto išsitraukiu iš rankinės.
Bet kodėl niekas nesakė, nesuprantu, ir stovėjau priešais pardavėją, kuri už pertvaros ir su skydeliu, nei žodžio. Tikrai aš ten buvau kaip balta varna, durnė.
Aš niekada nesu pamiršusi, iš anksto išsitraukiu iš rankinės.
Bet kodėl niekas nesakė, nesuprantu, ir stovėjau priešais pardavėją, kuri už pertvaros ir su skydeliu, nei žodžio. Tikrai aš ten buvau kaip balta varna, durnė.
Pas mane į ofisą daug tokių užmiršusiu ateina. Duodu aš jiems tas kaukes, nes kam man tos problemos. Bet jaučiu reiks pradėt imt po kokių 50 ct. Už tai. Nes nepigios jos dabar, visiems nepadalinsi. O išvaryt žmonių irgi nesinori