Mb ***** pasinėrė visa galva į žvejybą, galo nėra, namie nuolat žuvys, žvynų randu net ant užuolaidų. Atsivertėliai visada tampa iš pradžių maniakais. Apie nieką daugiau nekalba, kankynė. Laukiu, kol ruduo ateis.
Nieko aš neverdu,versalį 1000 kart įdomiau žiūrėt.
Nuo bado gint nereikia.Picos pavalgys,kol aš su Liudviku flirtuosiu.😁😁😁
No no no.
Iš principo prieš gaminimą, ar kaip? nenori būti šeimininke? Bet agurkus tai augini.
Man šitas dalykas labai malonus, nuostabus kvapas, stiklainiukai rikiuojasi vienas po kito, geeera.
Pinotija, 22 Rug 2020 - 22:13, parašė: Iš principo prieš gaminimą, ar kaip? nenori būti šeimininke? Bet agurkus tai augini. Man šitas dalykas labai malonus, nuostabus kvapas, stiklainiukai rikiuojasi vienas po kito, geeera.Yra ,100 malonesnių dalykų.skaityti,maudytis,glostyt katę,kalbėtis su vaikais,eit į svečius,gert kavą kieme,arba vyną vakare,kepti šašlą,juokauti,žaist stalo žaidimus,keliauti,matuotis naujus batelius ar suknelę,pirkt ką nors vaikams ar užsakyt picą😁 Tai malonumai,bet kadangi negyvenu pasakoj tai tenka dirbt,keltis anksti,pavargti,kepti kotletus,kovoti su niekaip nemažėjančia skalbinių krūva ir dar begale dalykų. Ir tikrai visam šitam man netrūksta obuolienės virimo,kai net valgyt nėra jam,bet kažkam.va gera.😁
Yra ,100 malonesnių dalykų.skaityti,maudytis,glostyt katę,kalbėtis su vaikais,eit į svečius,gert kavą kieme,arba vyną vakare,kepti šašlą,juokauti,žaist stalo žaidimus,keliauti,matuotis naujus batelius ar suknelę,pirkt ką nors vaikams ar užsakyt picą😁 Tai malonumai,bet kadangi negyvenu pasakoj tai tenka dirbt,keltis anksti,pavargti,kepti kotletus,kovoti su niekaip nemažėjančia skalbinių krūva ir dar begale dalykų. Ir tikrai visam šitam man netrūksta obuolienės virimo,kai net valgyt nėra jam,bet kažkam.va gera.😁
Ko čia šerius statai? Tegul tau būna malonu kas tik nori, kas man darbo. Parašiau, kas man malonu iš virtuvės reikalų. o šiaip nesu kažinkokia šeimininkė nei virtuvės mylėtoja. Apsisomyk.
Yra ,100 malonesnių dalykų.skaityti,maudytis,glostyt katę,kalbėtis su vaikais,eit į svečius,gert kavą kieme,arba vyną vakare,kepti šašlą,juokauti,žaist stalo žaidimus,keliauti,matuotis naujus batelius ar suknelę,pirkt ką nors vaikams ar užsakyt picą😁 Tai malonumai,bet kadangi negyvenu pasakoj tai tenka dirbt,keltis anksti,pavargti,kepti kotletus,kovoti su niekaip nemažėjančia skalbinių krūva ir dar begale dalykų. Ir tikrai visam šitam man netrūksta obuolienės virimo,kai net valgyt nėra jam,bet kažkam.va gera.😁
Bet tai kaip nepatingėjai išvardint, stebiuosi. Šiaip tai tingi net porą sakinių suregzt rišliai, o čia visa tirada, nu pagalvok tiktai.
Tai ko čia priskabinai,kad mano vaikai prie picų pripratinti,nei daugiau nei mažiau kaip eiliniai vaikai.
Pinotija, 22 Rug 2020 - 22:53, parašė: Bet tai kaip nepatingėjai išvardint, stebiuosi. Šiaip tai tingi net porą sakinių suregzt rišliai, o čia visa tirada, nu pagalvok tiktai.Hmm..o aš galvojau,kad mane pakankamai lengva suprast😁
Tai ko čia priskabinai,kad mano vaikai prie picų pripratinti,nei daugiau nei mažiau kaip eiliniai vaikai.
Ką aš kalta, kad tuoj pristaikei mintį, jog kažkas priekaištauja, kad esi bloga mama. Pica nėra blogos mamos požymis. Gal kiti vaikai išvis nieko negauna. Kažkokią silpną vietą tu turi, tuoj šoki ant ražienų, jei tik tokią mintį įžiūri.
Hmm..o aš galvojau,kad mane pakankamai lengva suprast😁
Na taip, kai galvoji, kur čia sakinio pradžia, kur pabaiga, kur daugtaškis ar šiaip iš lempos pora taškų.
Pinotija, 22 Rug 2020 - 22:56, parašė: Ką aš kalta, kad tuoj pristaikei mintį, jog kažkas priekaištauja, kad esi bloga mama. Pica nėra blogos mamos požymis.Nu gerai jau getai,susitaikom,tu mano vistiek viena mylimiausių čia.♥️🙊.Gal kiti vaikai išvis nieko negauna. Kažkokią silpną vietą tu turi, tuoj šoki ant ražienų, jei tik tokią mintį įžiūri.
Kažkaip miela atsidarius sm,pamatyt,kad tavo paskutinis postas.🙂
Pinotija, 22 Rug 2020 - 22:57, parašė: Na taip, kai galvoji, kur čia sakinio pradžia, kur pabaiga, kur daugtaškis ar šiaip iš lempos pora taškų.Nu toks jau mano stilius čia,nerašau oficialių raštų,tai negalvoju,tiksliau ką galvoju tuo momentu ,tą ir pilu.