Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aj cia seniau. Jau buvau beveik pamirsus :D

Nu va, tiesiog tai žmogiška, jog pagauti streso ar pykčio kartaus elgiamės neadekvačiai. Tokie jau netobuli esam visi daugiau ar mažiau 

Atsakyti

As tai kaifuoju nuo gaivaus oro, geriu visa oda.. 

Atsakyti

Tai zmogiska... Bet prisiziuri ir pats isterikuoja. Arba sutapimas.

Atsakyti

As tai kaifuoju nuo gaivaus oro, geriu visa oda.. 

Kaip tik galvojau siand. Kuo gi tas lietus taip patinka tau :D

Sulijo, brrrr

Atsakyti

Tai zmogiska... Bet prisiziuri ir pats isterikuoja. Arba sutapimas.

Tai va ko neišmokai su exu, išmoksi su jo vaiku. Vaikai visada yra tėvų veidrodžiai. 

Atsakyti

Jau ko negaliu pakęst ,kai ant manęs rėkia.todėl ir nerėkia nieks namie,nes žino,kad nepernešu.🙈

Tik aš galiu ...nu labai kartais.🤣

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 08 25, 18:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72697631" data-time="1598369515"><div><p>As tai kaifuoju nuo gaivaus oro, geriu visa oda.. </p></div></blockquote><p>Kaip tik galvojau siand. Kuo gi tas lietus taip patinka tau biggrin.gif</p><p>Sulijo, brrrr</p>

Čia tas pats kaip galvoti man patinka viršuje, kaip jai gali patkti apačioje, arba, man patinka nudistų pleže, o jai ne. Visi mes skirtingi.
Atsakyti

Jau ko negaliu pakęst ,kai ant manęs rėkia.todėl ir nerėkia nieks namie,nes žino,kad nepernešu.🙈

Tik aš galiu ...nu labai kartais.🤣

As irgi galiu...kartais, bet pradeciau maista i siuksline metyt, tai tikrai gydutis issiustu :D

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 08 25, 19:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72697641" data-time="1598371328"><div><p>Jau ko negaliu pakęst ,kai ant manęs rėkia.todėl ir nerėkia nieks namie,nes žino,kad nepernešu.🙈</p><p>Tik aš galiu ...nu labai kartais.🤣</p></div></blockquote><p>As irgi galiu...kartais, bet pradeciau maista i siuksline metyt, tai tikrai gydutis issiustu biggrin.gif</p>

O tavo ex išsiuntė antroji? Ne. Tai ir tavęs niekas neišsiųstu, nuo to negydo.
Atsakyti

Tik jau nereikia fantazuoti  kad  niekad niekaip nepratrūkstat 😀

Aš irgi rekimo nepernešu. Bet dar labiau nevirskinu kai kažkas demonstratyviai tyli užsitraukes. 

Atsakyti

O tavo ex išsiuntė antroji? Ne. Tai ir tavęs niekas neišsiųstu, nuo to negydo.

Ne ant galvos gi tą jogurtą supylė, nematau ką čia gydyt

Atsakyti

Amadėja*, 25 Rug 2020 - 19:07, parašė: As irgi galiu...kartais, bet pradeciau maista i siuksline metyt, tai tikrai gydutis issiustu :D
Ne ne,maisto ne🤣 Pati galiu suvalgyt,nebent ten supuvę agurkai🙈🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 rugpjūčio 2020 - 18:21