Tu tiesiog nesugebi atsiriboti nuo tos šeimos. Gal tau vaikas daug pasakojasi, dėl to. Mano kai nieko nepasakoja, tai aš nei žinau nei galvoju, nei man rūpi ką jie ten daro
Nu tai vaiko elgesys lb.pakito i blogaja puse. Tas erzina
O kam tą maistą mest? Ką jau čia nubausi? Nenori, neėsk.
Kad kai užsinorės, nebebūtų ką ėst 😁
Iš tikro tai exas su vyresneliu man nervus istampydavo su savo pretenzijomis - to nenoriu, tas neskanu, bee, mee. Tai čia iš piktumo taip padarydavau 🤣.
Db jau nedarau seniai, nenorit nevalgo, dzin
Kad kai užsinorės, nebebūtų ką ėst 😁
Iš tikro tai exas su vyresneliu man nervus istampydavo su savo pretenzijomis - to nenoriu, tas neskanu, bee, mee. Tai čia iš piktumo taip padarydavau 🤣.
Db jau nedarau seniai, nenorit nevalgo, dzin
Nu tai ir del maisto vel pradejo issiikalinet: tu nepaklausei ar valgysiu, sito gi nemegstu, neskanu ir pan. Nu gryn exo stiliukas.
Pakest negaliu
Tai iš pradžių, o paskui, jei jau taip priprato, tai ir atrodo, kad taip turi būti. Juk niekas nemokė, kaip teisingai turi būti, ypač kai daromas spaudimas silpnesnė pusė pasiduoda. Dabar ir aš būčiau mandri, o kaip elgčiausi jauna, neturėdama darbo, užuovėjos, nežinau... Amadėja ir nesiskundžia, tarp kitko pasakė.
Tai as jo konkreciai bijodavau... Budavo uzstaugia, tai man sirdis i pakulnes. Brrr