Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tu tiesiog nesugebi atsiriboti nuo tos šeimos. Gal tau vaikas daug pasakojasi, dėl to. Mano kai nieko nepasakoja, tai aš nei žinau nei galvoju, nei man rūpi ką jie ten daro

Nu tai vaiko elgesys lb.pakito i blogaja puse. Tas erzina

Atsakyti

O kam tą maistą mest? Ką jau čia nubausi? Nenori, neėsk.

Kad kai užsinorės, nebebūtų ką ėst 😁

Iš tikro tai exas su vyresneliu man nervus istampydavo su savo pretenzijomis - to nenoriu, tas neskanu, bee, mee. Tai čia iš piktumo taip padarydavau 🤣. 

Db jau nedarau seniai, nenorit nevalgo, dzin

Atsakyti

O kam tą maistą mest? Ką jau čia nubausi? Nenori, neėsk.

Ir as taip galvoju.

Kam cia del to vejus kelt

Atsakyti

Nu tai vaiko elgesys lb.pakito i blogaja puse. Tas erzina

Vaikų elgesys kinta ir tuose pačiuose namuose būnant. Brendimas, hormonai, stresas, meilės ir tt. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 08 25, 17:15)
<p>Is pat pradziu aiskiai nustatytos taisykles ir ribos viska issprendzia. Mes buvom taip apsorende, kad alimentai mokami, ka tevas sugalvojo nupirkti, perka uz savus. O jei as manau, kad kazka reikia perpus pirkti, tariuosi su tevu. Nu ir nebuvo jokiu neuviazkiu. Dviracius dejomes per puse, gimtadienio dovanas ir pan. </p>

Tai iš pradžių, o paskui, jei jau taip priprato, tai ir atrodo, kad taip turi būti. Juk niekas nemokė, kaip teisingai turi būti, ypač kai daromas spaudimas silpnesnė pusė pasiduoda. Dabar ir aš būčiau mandri, o kaip elgčiausi jauna, neturėdama darbo, užuovėjos, nežinau... Amadėja ir nesiskundžia, tarp kitko pasakė.
Atsakyti

Ir as taip galvoju.

Kam cia del to vejus kelt

O ne tu savo vaiką valanda prie sriubos bliudu laikai? 🤣

Atsakyti

Kad kai užsinorės, nebebūtų ką ėst 😁

Iš tikro tai exas su vyresneliu man nervus istampydavo su savo pretenzijomis - to nenoriu, tas neskanu, bee, mee. Tai čia iš piktumo taip padarydavau 🤣. 

Db jau nedarau seniai, nenorit nevalgo, dzin

Nu tai ir del maisto vel pradejo issiikalinet: tu nepaklausei ar valgysiu, sito gi nemegstu, neskanu ir pan. Nu gryn exo stiliukas.

Pakest negaliu

Atsakyti

O ne tu savo vaiką valanda prie sriubos bliudu laikai? 🤣

Aj cia seniau. Jau buvau beveik pamirsus :D

Atsakyti

Tai iš pradžių, o paskui, jei jau taip priprato, tai ir atrodo, kad taip turi būti. Juk niekas nemokė, kaip teisingai turi būti, ypač kai daromas spaudimas silpnesnė pusė pasiduoda. Dabar ir aš būčiau mandri, o kaip elgčiausi jauna, neturėdama darbo, užuovėjos, nežinau... Amadėja ir nesiskundžia, tarp kitko pasakė.

Tai as jo konkreciai bijodavau... Budavo uzstaugia, tai man sirdis i pakulnes. Brrr

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 08 25, 17:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="GAILE*" data-cid="72697606" data-time="1598367146"><div><p>Kad kai užsinorės, nebebūtų ką ėst 😁</p><p>Iš tikro tai exas su vyresneliu man nervus istampydavo su savo pretenzijomis - to nenoriu, tas neskanu, bee, mee. Tai čia iš piktumo taip padarydavau 🤣. </p><p>Db jau nedarau seniai, nenorit nevalgo, dzin</p></div></blockquote><p>Nu tai ir del maisto vel pradejo issiikalinet: tu nepaklausei ar valgysiu, sito gi nemegstu, neskanu ir pan. Nu gryn exo stiliukas.</p><p>Pakest negaliu</p>
[right][snapback]72697614[/snapback][/right]

Nuimk, lai neėda. Gaila? Manai visai nustos valgyti? Nu pradės, alkio jausmas vis tiek prasidės, daugiau nieko neduok, jokių užkandžių.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2020 08 25, 18:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72697611" data-time="1598367269"><div><p>Tai iš pradžių, o paskui, jei jau taip priprato, tai ir atrodo, kad taip turi būti. Juk niekas nemokė, kaip teisingai turi būti, ypač kai daromas spaudimas silpnesnė pusė pasiduoda. Dabar ir aš būčiau mandri, o kaip elgčiausi jauna, neturėdama darbo, užuovėjos, nežinau... Amadėja ir nesiskundžia, tarp kitko pasakė.</p></div></blockquote><p>Tai as jo konkreciai bijodavau... Budavo uzstaugia, tai man sirdis i pakulnes. Brrr</p>
[right][snapback]72697616[/snapback][/right]

Apgailestauju, tu pasiduoti greitai, bijai unsure.gif domėjaisi, mačiau N.P. turėjo padėt
Atsakyti

Vaikų elgesys kinta ir tuose pačiuose namuose būnant. Brendimas, hormonai, stresas, meilės ir tt. 

Gal perdaug atostogu... Laikas i mokykla :)

Atsakyti

Nuimk, lai neėda. Gaila? Manai visai nustos valgyti? Nu pradės, alkio jausmas vis tiek prasidės, daugiau nieko neduok, jokių užkandžių.
Papildyta:
Apgailestauju, tu pasiduoti greitai, bijai unsure.gifdomėjaisi, mačiau N.P. turėjo padėt

Savo laiku tikrai padejo

Atsakyti