Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

GAILE*, 25 Rug 2020 - 19:17, parašė: Tik jau nereikia fantazuoti kad niekad niekaip nepratrūkstat 😀 Aš irgi rekimo nepernešu. Bet dar labiau nevirskinu kai kažkas demonstratyviai tyli užsitraukes.
Tai gi sakau,kad aš ;ne ant manęs,tai tik jei pabando,tai gauna tiek,kas labai ilgam noras praeina.🙈
Atsakyti

Tai gi sakau,kad aš ;ne ant manęs,tai tik jei pabando,tai gauna tiek,kas labai ilgam noras praeina.🙈

Bet taviskis kitaip sugeba išnervinti tave, pvz uzsiraukdamas, tad jokio skirtumo, vistiek vienodai nemalonu

Atsakyti

O tavo ex išsiuntė antroji? Ne. Tai ir tavęs niekas neišsiųstu, nuo to negydo.

Oj, mb negali  pakest isteriju tokiu. Nesvarbu priezastis. Netoleruoja

Atsakyti

Oj, mb negali  pakest isteriju tokiu. Nesvarbu priezastis. Netoleruoja

O kaip jis pats pyksta? Kokiu būdu?

Atsakyti

Man geriau patinka pakeltu tonu issiaiskint, jei yra reikalas ir pamirst. Uzsiraukimu netoleruoju. Bet su  manuoju ir issibart tenka retai. 

Atsakyti

O kaip jis pats pyksta? Kokiu būdu?

Nekalba arba "taip"/"ne"

Dickiui tai lb.i tema toks pvz. Buvo toks geras balansas, o dabar vel issiderino :D

Atsakyti

Man geriau patinka pakeltu tonu issiaiskint, jei yra reikalas ir pamirst. Uzsiraukimu netoleruoju. Bet su  manuoju ir issibart tenka retai. 

Tai buna buna as pakeliu tona, bet nu ka as zn. As pasakau kas blogai, kodel, kaip jauciuosi.

O mano exas rekdavo, kad langai drebedavo. Budavo baisu. Mano mama yra apsizliumbus, nes ten budavo tiesiog virs ribu...

Man jau geriau pora d. nekalbejimu ar pusiau kalbejimu. Lb.norint po 1 d.galima prakalbint :D

Atsakyti

Nekalba arba "taip"/"ne"

Dickiui tai lb.i tema toks pvz. Buvo toks geras balansas, o dabar vel issiderino :D

Nekalbėti yra lygiai taip pat blogai kaip ir rėkti. 

Atsakyti

Nekalbėti yra lygiai taip pat blogai kaip ir rėkti. 
Tai vaika prakalbint as moku :) Nes jis linkes issakyt viska, tai jam lb.tinka pacioj karsciaiusioj vietoj patylet. Maziau destrukciju kyla, negu, kad rektu ir daiktus metytu.

Ir vistik maziau blogai, nes bent jau aplinkiniu negasdina, vaikams soko neivaro. 

O pokalbis visvien buna po to uzsiraukimo periodo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 rugpjūčio 2020 - 19:23

Vaikai irgi jaučia tuos nekalbadienius, įtampą namie. Man tai čia psichologinis smurtas, toks pats kaip rekimas  

Atsakyti

Vaikai irgi jaučia tuos nekalbadienius, įtampą namie. Man tai čia psichologinis smurtas, toks pats kaip rekimas  

Jaust gali jaust, bet gal geriau nei rėkimas, daiktų mėtymas, nes tai gali stipriai išgąsdint. 

Nepaslėpsi visko nuo tų vaikų. 

Atsakyti

Gaile, o kaip jus pykcius isliejat? 

Atsakyti