Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O va kazkas su tuo tavo pykciu ir isterijom gyveno, o jei zmogus megstantis kaupti nuoskaudas ,visada gali tiketis skolos grazinimo.
Ir taip ,gailes ,amadejos ir mano istorijos rodo ,kad velyvuoju sovietmeciu del emociju higienos zmones dar nieko nedare. Jei seimoje ramus ,pusiausvyra islaikantys individai tai dar normaliau, o jei draskytis ir dauzytis megstantys ,tai blogai.
Dar graziau ,amadejos mam del zento apsiverke. Joks vaiko gynybos mechanizmas nesuveike. Jei nuosavas diedas rekia, dar gali save kaltint ,kad pati toki isigijai. Bet jau zentai tai manes nepagasdintu, vaiko gynymo mechanizmas staigiai isijungtu. O dabar dar amadejos exas kazkam patevis. Isvis kazkokia siaubo istorija gaunasi.

Na, vaikai siais laikais  nepesti :D

Vaikas sake mergaites puola mamos gint kai tas pradeda rekt ar kaltint.

Atsakyti

Man tai įdomu ką apie tIOS pykčio priepuolius galvoja amadejos exo žmonos vaikų tėvas. Sužinočiau kad vaiko pamotė staugia ir psichuoja prie jo, tai jaučiu būtų jai kapiec 😀. Bet turbūt nepapasakotų  man vaikas

Jis buvo jiems vaiku teises iskvietes, bet nieko tuo nepese.

Atsakyti

Bet kaip toms mergaitėm nepasisekė.gavo kažkokį psichą ir dar dvynukus v pridaču.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 08 26, 09:46)
<p>Bet kaip toms mergaitėm nepasisekė.gavo kažkokį psichą ir dar dvynukus v pridaču.</p>

tai jau tikrai
Atsakyti
gerai , gali but ,kad ir neinformavo.
Dabar informuoju- tevas ir motina turi ginti vaikus, kai vaikai gina motina nuo patevio tai neteisinga, netgi teisiniu poziuriu. Tai akivaizdus smurtas pries vaikus.
Atsakyti

Del nekalbadienių, tai nieko sau negaliu padaryti, turiu mintis sudėlioti, per prievartą neišeina kalbėtis. Trunka vieną ar dvi dienas, dažniausiai -vieną. Sudėlioju viską, apsiraminu, tada galiu gyventi toliau. Bet jei tuo metu mane kalbina, atsakau trumpai, nebūna taip, kad užsiraukiu visiškai.

Bet man keista, kas tuo stebisi. Na, jei įsiskaudini, kalbi ir neišeina iš žmogaus sulaukti empatijos ar atsiprašymo, tada belieka eiti dėlioti savo minčių vienam. MB tai žino ir tuo nesistebi.

Dėl Amadėjos exo šeimos. Kažkada vis kalbėjom, kad Amadėja nesaugioj padėtyje ir t.t.

O dabartinė exo moteriškė tai turbūt baisioj padėtyje, 4 vaikai (?), staugiantis  neprognozuojamas vyras.  Ir prievartiniam gydymui niekas neišveš, deja. Bet tai kaip to nesimato iki bendro gyvenimo, negi slepia ir nuslepia sėkmingai?

Atsakyti

Tai aišku,kad nuslepia.Gi klasikinis atvejis geras ir pūkuotas,kol neįsitvirtina.

Gal kažkiek ir būdavo,bet turbūt neperžengdavo kažkokių ribų.

Atsakyti

Kaip šiandien ryte buvo šalta, kaip vėlyvą rudenį.  Ne, man nelabai toks oras. O dar vasara nesibaigė. +30 blogai, bet ir +12 nelabai, kai striukių dar nevilkim. 

Atsakyti

Pinotija, 26 Rug 2020 - 10:44, parašė: Kaip šiandien ryte buvo šalta, kaip vėlyvą rudenį. Ne, man nelabai toks oras. O dar vasara nesibaigė. +30 blogai, bet ir +12 nelabai, kai striukių dar nevilkim.
Nu tai džiaukitės gaiva,vėsa,turit tam laiko iki kokios gegužės.
Atsakyti

Na, vaikai siais laikais  nepesti :D

Vaikas sake mergaites puola mamos gint kai tas pradeda rekt ar kaltint.

Bet tai vaikams koks stresas, kai mylimiausią žmogų, mamą, turi ginti nuo kažkokio svetimo diedo...gali turėt tai rimtų psichologinių pasekmių.

Nu tai džiaukitės gaiva,vėsa,turit tam laiko iki kokios gegužės.

🤣🤣🤣

Atsakyti

Tokie nesitvardantys dažniausiai ir teigiamas emocijas moka reikšti lb išraiškingai, būna dėmesingi, aistringi. Va ir paperka, atrodo Wau kokia meilė. O kol bendros buities daug nėra, konfliktų irgi nėra. Tai neišlenda ta agresija greit

Atsakyti

Tai niekas taip greit neišlenda.po truputį ir atsiskleidžia,dar gi meilė,susitvardymai,prisitaikymai iš abiejų pusių,rožiniai akinai,rtkėjimas,kad tai atsitiktinumas.viskas aiškiai aišku pasidaro,kai jau būna namai,vaikai ,viskas bendra.

Atsakyti