Nu tai džiaukitės gaiva,vėsa,turit tam laiko iki kokios gegužės.
Man gaiva 22-24. Komfortiška. Bet ir 18, palyginus su 30++, visai neblogai.
Tai niekas taip greit neišlenda.po truputį ir atsiskleidžia,dar gi meilė,susitvardymai,prisitaikymai iš abiejų pusių,rožiniai akinai,rtkėjimas,kad tai atsitiktinumas.viskas aiškiai aišku pasidaro,kai jau būna namai,vaikai ,viskas bendra.
Bet šiuo atveju tai laiko buvo. Ne iškart ir vaikus pasigimdė. Negi taip ima ir meistriškai slepia. Taigi čia psichopatija. Nepavydžiu.
O Amadėjos vaikas jau ima kopijuoti. Turbūt jam ten būti nelabai sveika, kai formuojasi charakteris.
Bet šiuo atveju tai laiko buvo. Ne iškart ir vaikus pasigimdė. Negi taip ima ir meistriškai slepia. Taigi čia psichopatija. Nepavydžiu.
O Amadėjos vaikas jau ima kopijuoti. Turbūt jam ten būti nelabai sveika, kai formuojasi charakteris.
Vaikai dar ir paveldi tėvų charakterį, ne tik kopijuoja. Taip kad nebendrauti su tėvu ne išeitis.
Aš pvz savo mazylyje daug matau savęs. Tai jei sunervina, visada atsigręžiu į save 🤣. Ir ne taip pikta palieka
Del nekalbadienių, tai nieko sau negaliu padaryti, turiu mintis sudėlioti, per prievartą neišeina kalbėtis. Trunka vieną ar dvi dienas, dažniausiai -vieną. Sudėlioju viską, apsiraminu, tada galiu gyventi toliau. Bet jei tuo metu mane kalbina, atsakau trumpai, nebūna taip, kad užsiraukiu visiškai. Bet man keista, kas tuo stebisi. Na, jei įsiskaudini, kalbi ir neišeina iš žmogaus sulaukti empatijos ar atsiprašymo, tada belieka eiti dėlioti savo minčių vienam. MB tai žino ir tuo nesistebi. Dėl Amadėjos exo šeimos. Kažkada vis kalbėjom, kad Amadėja nesaugioj padėtyje ir t.t. O dabartinė exo moteriškė tai turbūt baisioj padėtyje, 4 vaikai (?), staugiantis neprognozuojamas vyras. Ir prievartiniam gydymui niekas neišveš, deja. Bet tai kaip to nesimato iki bendro gyvenimo, negi slepia ir nuslepia sėkmingai?Matai, zmones skirtingi. Ji pati impulsyvi. Jis jai tinka turbut. Vat man netiko. O nekalbejimus, nors ir nervuoja, bet galiu toleruot ir islaukt, nes man suprantama, kad zmogui zmogui gali reikt laiko
Tokie nesitvardantys dažniausiai ir teigiamas emocijas moka reikšti lb išraiškingai, būna dėmesingi, aistringi. Va ir paperka, atrodo Wau kokia meilė. O kol bendros buities daug nėra, konfliktų irgi nėra. Tai neišlenda ta agresija greit
Labai labai taikliai!
Plius su jais nenuobodu. Visada yra smagaus ekspromto, staigmenu, veiklu.
Pinotija, 26 Rug 2020 - 12:09, parašė: Bet šiuo atveju tai laiko buvo. Ne iškart ir vaikus pasigimdė. Negi taip ima ir meistriškai slepia. Taigi čia psichopatija. Nepavydžiu. O Amadėjos vaikas jau ima kopijuoti. Turbūt jam ten būti nelabai sveika, kai formuojasi charakteris.O paprasčiau galima pažiūrėt.?Moteris su 2vaikais.Gyvena,dirba,svajoja.Atsiranda jis.Kaip suprantu jai patrauklus,gerai uždirbantis,norintis kurti šeimą.ji susidomi ir viskas išsirutulioja iki šio taško.Labai dažnas atvejis. Tokių gudrių,numatančių,atsargių,į viską žvelgiančiu labai kritišku žvilgsniu mažiau nei atrodo.
Jis visada labai kopijavo, net frazes identikos budavo. Tiesiog kuri kuri to nebebuvo, o menuo beveik kartu ir vel pradejau pastebet....
Amadėja*, 26 Rug 2020 - 12:21, parašė: Nu, matai,jis ir lb.mielas, fainas moka but. Ir uzsiima su vaikais kai nuotaika. Vaziuoja kazkur, pramogu primasto. Ner zmones tik blogi.Tai joms geriau dabar gint mamą ir dar mama tuose dvynukuose paskendus?tikrai taip geriau mergaitėms?
Pinot ,gi tas dvasinis komfortas cia neseniai tapo madingas. Anksciau gi kaip jau pasisekdavo taip. Gi pacios amadejos tevams svarbiau ,kad ji viena neliktu , o ne su isterikais kad negyventu. Ir amadejai nesvarbu ,kad vaikas vel prisiziurejo pavyzdzio ir vel kopijuos, o ji gi padaryt nieko negali. Vienas isterikas gali uzterorizuot visa nedidele parapija. Nieks jam nieko padaryt gi negali.
O ka as realiai galiu padaryti? Galiu rodyti normalaus sveiko bendravimo pavyzdi, kuris, pasirodo, visai gerai veikia
Neleist negaliu, nes taip patis pazeisciau sutarti,o plius vaikas nori gi. Ten mergaites, broliukai, smagu jam