Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai dar klausimas, ką jos atspėja. Mane čia irgi bandė spėti - nesėkmingai biggrin.gif

Kažkaip net tokia mintis neatėjo, kad gali būt iš senųjų pažįstamų. Arba nesu gal lb smalsi :D​ 

Atsakyti

Tu tiesiog neįžvalgi. 

Atsakyti

Tai prie vaiko tada lenda.gal tel nr vaikui pakeist.

Ne, negalima, nes jie bendrauja, vaikas privalo tai daryti, nebent teismas nuspręstų kitaip. O Amadėja neprivalo, savo noru susirašinėja.

Atsakyti

Tai dar klausimas, ką jos atspėja. Mane čia irgi bandė spėti - nesėkmingai biggrin.gif

O jei atspėtų, prisipažintum?' :D​ 

Atsakyti

Tu tiesiog neįžvalgi. 

Jei tu man, tai esi teisi. Nesu įžvalgi kai kuriais klausimais. Esu įžvalgi darbiniais. O čia, na ką, vistiek bendraujam ir, jei žmogus sumano pasikavot po nauju nick'u, jo reikalas.

Atsakyti

Nu tai ką su vaiku daryt.jinai nebendrauja,jis prie vaiko kimba.

Atsakyti

Virinu naujus vardus. Tai žinokit, jei atsiras koks tai "vyras pareis po pietų", ar "kazanova pasirodys rudenį",  tai ne aš ten :D​ 

Atsakyti

Nu tai ką su vaiku daryt.jinai nebendrauja,jis prie vaiko kimba.

Išmokyt vaiką, kad skųstųsi ne tik mamai, bet kai ir kalbina vt, sakyt, kad tėtis nuolat gąsdina, negražiai apie mamą kalbą, pasakytų, kad nenori pas jį būti, kad bijo. 

Atsakyti

Virinu naujus vardus. Tai žinokit, jei atsiras koks tai "vyras pareis po pietų", ar "kazanova pasirodys rudenį",  tai ne aš ten :D​ 

Geriau nevirink, Madam yra geras nikas.

Visas, kurios pasikeitę vardus, vis tiek norisi vadinti senaisiais, pvz.selija, mona, laukinė.     Prie Lavinax nepripratau, selijos greise nevadinsiu, nes liežuvis nesiverčia. :) Karynka kažkaip dar galiu, nors  irgi..  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 23 kovo 2021 - 10:36

Karynka., 23 Kov 2021 - 10:29, parašė: Išmokyt vaiką, kad skųstųsi ne tik mamai, bet kai ir kalbina vt, sakyt, kad tėtis nuolat gąsdina, negražiai apie mamą kalbą, pasakytų, kad nenori pas jį būti, kad bijo.
net neabejoju,kad vaikas taip ir pasakys,jei jo klaus.bet ką daryt dabar.
Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 03 23, 10:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72803595" data-time="1616485400"><div><p>Tai dar klausimas, ką jos atspėja. Mane čia irgi bandė spėti - nesėkmingai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O jei atspėtų, prisipažintum?' biggrin.gif​ </p>

Ką atspėtų? Ką prisipažinti? Nu gal baik tuos humorus biggrin.gif
Nesu aš iš senųjų, NESU. Bet galvoti / spėlioti / ŽINOTI biggrin.gif niekas niekam uždrausti negali.
Atsakyti

Geriau nevirink, Madam yra geras nikas.

Visas, kurios pasikeitę vardus, vis tiek norisi vadinti senaisiais, pvz.selija, mona, laukinė.     Prie Lavinax nepripratau, selijos greise nevadinsiu, nes liežuvis nesiverčia. :) Karynka kažkaip dar galiu, nors  irgi..  

Aš tai atsimenu dar Jūros druska buvo ar kažkaip panašiai. Atsiment kas nors?  :D​ 

Atsakyti