Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Siaip jau pagal forumo taisykles, o ir siaip, etiskai, turetum vadinti taip, kaip dabar pasivadinusi rasau.

Esu Greiskeli. 

Na, kokios tos taisyklės, Greiskeli? :) 

Ar čia kas jų paiso iš esmės. Jei būtų laikomasi, tai ir trolių nebūtų, iš info paviešinimų ir pan.

Gerai, vadinsiu kaip tu nori, bet dūšioj tu man esi ana ir vsio. :D​ 

Atsakyti

Tai prie vaiko tada lenda.gal tel nr vaikui pakeist.

Jis užmutino tėvo chatą net. Nu nenori bendraut. 

Ne variantas nr.keust. tėvas vistik..

O advokato reiks, nes reik protingai sutartį pakeist. Be to nebus ramybės

Atsakyti

Amadėja, o sutartyje parašyta, kad tu turi su juo susirašinėt, atrašinėt pastoviai? Gal bus išties kad vaikas ten nebenorės vykti,klausei vaiko teisių atstovų, ką tokių atvejų reikia daryt?

Aš privakau padaryt, kad vaikas norėtų. Negalima teisiškai nenorėt kai yra patvirtinta matymosi tvarka.

Atsakyti

Aš privakau padaryt, kad vaikas norėtų. 

Kokiam įstatyme tokia prievolė nurodyta?

Atsakyti

Kaip jis vaiką atakuoja? Ką konkrečiai daro?

Skambina, rašo, siuntinėja skyrybų sutarties ištraukas, kur parašyta kada vaikui pas jį.

Tiek, kad vaikas nuo vajar vidiųkai jį ignoruoja. 

Tada mane puola, kad nuteikiau. 

Vakar iki vajaro buvo neramu ar vėl neatvarys su policija. Šiand.ok, nes nepriklauso, o ryt tipo vėl gali, tai bus matyt. 

Atsakyti

Išmokyt vaiką, kad skųstųsi ne tik mamai, bet kai ir kalbina vt, sakyt, kad tėtis nuolat gąsdina, negražiai apie mamą kalbą, pasakytų, kad nenori pas jį būti, kad bijo. 

Vt.jį kalbino 5min.pamokos metu. Jis nieko nepasakė. Parašė, kad bebendrauha, pavargęs, nežiūri į akis. 

Man vt paaiškino, kad jie nesiaiškina kaltų, o tik pagalbą suteikia visai šeimai ir vaikui. 

Atsakyti

Kreiptis į vaiko teises nuolat, galbūt siųsti vaiko susirašinėjimus, įrodyti, kad mažametis terorizuojamas.
Kreipiausi, nusiunčiau. Lb.dėl to įsiuto 😃
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 kovo 2021 - 13:15

Skambina, rašo, siuntinėja skyrybų sutarties ištraukas, kur parašyta kada vaikui pas jį.

Tiek, kad vaikas nuo vajar vidiųkai jį ignoruoja. 

Tada mane puola, kad nuteikiau. 

Vakar iki vajaro buvo neramu ar vėl neatvarys su policija. Šiand.ok, nes nepriklauso, o ryt tipo vėl gali, tai bus matyt. 

Tegu siuntinėja. Pasakyk vaikui nekreipt dėmesio. Ir pati neatrasinek jam. 

Tikrai patariu negailėti geram advokatui. Ir vaikų psichologui. Kol vaikas nepradėjo pvz žalotis, ar vartot ką nors 

Atsakyti

Vt.jį kalbino 5min.pamokos metu. Jis nieko nepasakė. Parašė, kad bebendrauha, pavargęs, nežiūri į akis. 

Man vt paaiškino, kad jie nesiaiškina kaltų, o tik pagalbą suteikia visai šeimai ir vaikui. 

Kažkur tu ne ten dalyvauji. Gali jie uždraust net artintis prie vaikų tėvams ar kažkuriam vienam, na čia rašau info iš artimos aplinkos patirties.

Atsakyti

Kreipiausi, nusiunčiau. Lb.dėl to įsiuto 😃

Na ir kas kad įsiuto. Ignoruok. Čia ne tavo problema jo įsiutis 

Atsakyti

Kažkur tu ne ten dalyvauji. Gali jie uždraust net artintis prie vaikų tėvams ar kažkuriam vienam, na čia rašau info iš artimos aplinkos patirties.

Vt negali uždrausti. Tik teismas. Laikinai arba nuolatiniai apribojamas tėvų valdžią. Bet dėl to reikia pačiai amedejai pasamdzius advokatą kreiptis į teismą. Vt teiks išvadą procese

Atsakyti

Amadėjos vietoj, tas ex manęs su žvake nesurastų. Ale jai patinka. O ir su jo esamom bobom nebendraučiau, neskaitant, kokio mielumo žmogus.

Atsakyti