Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Aš tai atsimenu dar Jūros druska buvo ar kažkaip panašiai. Atsiment kas nors?  :D​ 

Atsimenu. :)​ 

Atsakyti

net neabejoju,kad vaikas taip ir pasakys,jei jo klaus.bet ką daryt dabar.

Kreiptis į vaiko teises nuolat, galbūt siųsti vaiko susirašinėjimus, įrodyti, kad mažametis terorizuojamas.

Atsakyti

Geriau nevirink, Madam yra geras nikas.

Visas, kurios pasikeitę vardus, vis tiek norisi vadinti senaisiais, pvz.selija, mona, laukinė.     Prie Lavinax nepripratau, selijos greise nevadinsiu, nes liežuvis nesiverčia. :) Karynka kažkaip dar galiu, nors  irgi..  

Teisingai sakai, bo pati senas nares vadinu senaisiais vardais. Neminėsiu čia jau jų. Bet ir Tu man Pinot, o ne Pinotija.

Atsakyti

Ką atspėtų? Ką prisipažinti? Nu gal baik tuos humorus biggrin.gif
Nesu aš iš senųjų, NESU. Bet galvoti / spėlioti / ŽINOTI biggrin.gifniekas niekam uždrausti negali.

Gerai jau gerai, būk naujokė, niekas neuždraus juk  :D​ 

Atsakyti

Karynka., 23 Kov 2021 - 10:41, parašė: Kreiptis į vaiko teises nuolat, galbūt siųsti vaiko susirašinėjimus, įrodyti, kad mažametis terorizuojamas.
Nu.ok.nežinau ir kiek tai legalu,bet visas procesas turi kažkaip užvirt.ką daryt šiandien.
Atsakyti

Teisingai sakai, bo pati senas nares vadinu senaisiais vardais. Neminėsiu čia jau jų. Bet ir Tu man Pinot, o ne Pinotija.

Tai pas mane visada figūruoja ta pati šaknis, kiek keičiau, vis tą patį, o keičiau dėl kažkokių neprisijungimų prie sm. Ar išvalius slapukus, netekau slaptažodžių automatiškai prisijungti, o aš jų neišsaugau kažkur.

Atsakyti

Pliac... as be zodziu....... https://www.delfi.lt...u.d?id=86762415

Atsakyti

Tai daba jau cekauna patapau. Kas per froilen oder frau yra Rialina? Greiss!!!

Atsakyti

Rialina yra legalizavesis suoliukas, kas neaisku.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 23 kovo 2021 - 10:52

Geriau nevirink, Madam yra geras nikas.

Visas, kurios pasikeitę vardus, vis tiek norisi vadinti senaisiais, pvz.selija, mona, laukinė.     Prie Lavinax nepripratau, selijos greise nevadinsiu, nes liežuvis nesiverčia. :) Karynka kažkaip dar galiu, nors  irgi..  

Siaip jau pagal forumo taisykles, o ir siaip, etiskai, turetum vadinti taip, kaip dabar pasivadinusi rasau.

Esu Greiskeli. 

Atsakyti

Atsimenu. :)​ 

Ir Margareta, ir Zaltvyksle, ir daug kuo. Bet siandien esu, kuo esu. 

Atsakyti

Aš tai galvoju apie ,,Supuvusį kopūstą gal."..ar ,,Pamirštą uogienę".

Atsakyti