Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kokia valanda, tai kiek ten tu kibinu gamino? Kokia 15-20 minuciu pjaustau, ne ilgiau.

Tik dabar atsibudau, kavos laukiu. 

Tai matyt ir sau, ir vaikams, žinai kaip moterims būna 😄 

Jo, labai svarbu nepersistengti su kiekiu. Bet ji lyg sakė, kad kilogramą mėsos pjaustė valandą. Tai žinot, kaip fantazija atšoksta taip išgirdus 😄

Atsakyti

Tik kitiems testai nesuteikia jokių laisvių. Ar prasitestuoju ir galiu važiuoti pas mamą ar į Palangą? Juk ne.

Taip. Lb.lb. čia blogai jie sumąstė. 

Toks spjūvis visiems "paprastiems" žmonėms.

Atsakyti

Dabar labai madingas žodis "patyčios".
Tai va, M.A.M.A renginys ir buvo pats elementariausias pasityčiojimas iš žmonių. Atrodo, kad specialiai ieškoma būdų, kaip dar labiau sukiršinti, supriešinti... Nesuprantama. Bent man.

Tikrai taip. 

LIŪDNA

Atsakyti

Tik kitiems testai nesuteikia jokių laisvių. Ar prasitestuoju ir galiu važiuoti pas mamą ar į Palangą? Juk ne.

Aha..ir kur kaukes?

Atsakyti

O dėl MAMA, tai prasitestavo visi greitaisiais

Taip. Lb.lb. čia blogai jie sumąstė. 

Toks spjūvis visiems "paprastiems" žmonėms.

Na tavo rytinė žinutė skamba kitaip. Labiau išsibudinai ir pakeitei nuomonę?  :)​ 

Atsakyti

Kas nežiūrit Muzikinės kaukės, siūlau bent praeitos savaitės Roko Petrausko Shakirą pažiūrėt. Aš ką tik dar kartą pažiūrėjau. Nu talentingas tas Rokas, visose laidose gerai pasirodo, bet ta Shakira... rolleyes.gifbigsmile.gifwub.gif
https://www.youtube....h?v=pARK1Fcb6Ck

Aš žiūriu, Rokas labai patinka.

Atsakyti

Na tavo rytinė žinutė skamba kitaip. Labiau išsibudinai ir pakeitei nuomonę?  :)​ 

Aš ten tik faktą parašiau. Be vertinimo.

O šiaip man šis renginys iš esmės nepatinka.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 03 28, 12:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72805757" data-time="1616922125"><div><p>Kas nežiūrit Muzikinės kaukės, siūlau bent praeitos savaitės Roko Petrausko Shakirą pažiūrėt. Aš ką tik dar kartą pažiūrėjau. Nu talentingas tas Rokas, visose laidose gerai pasirodo, bet ta Shakira... vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=pARK1Fcb6Ck'>https://www.youtube.com/watch?v=pARK1Fcb6Ck</a></p></div></blockquote><p>Aš žiūriu, Rokas labai patinka.</p>

Pirmos laidos man šiaip sau buvo. O į pabaigą taip jie visi neblogai "įsidainavo"... biggrin.gif
Rokas, Katažyna, kad ir Sipavičius ar Justė, Juozapaitytė - visi kada geriau, kada prasčiau, nu bet faini man jie.
Atsakyti

Tipo vyko Grammy apdova nojimai, tai ir jie sau leido. Bet Grammy tai vyko lauke, su kaukėm. Nors ten irgi (aš juos žiūrėjau per LRT plius) tik laimi nominaciją, iškarto kaukę lauk ir bučkiai, apsikabinimai, šalia vienas kito kalbos.

Na, žodžiu. Teks priprasti prie tos ligos kažkaip. Gal mažiau agresyvi pasidarys ji, gal susiskiepys ir padės tas vakcinavimas... Nu kažkaip gyvenimas tai tęsis. Ir turi tęstis...

Dabar gi rodo per TV3 kažkokį šou irgi ... Burbulas. Tai ten dalyviai apgyvendinti Karpynėj, uždaryti. Ir transliuoja jų gyvenimą ten. Na, kaip ir realybės šou Baras, ar Akvariumas... 

Realina, tą Šakirą pažiūrėjau. Dainuoja tikrai fainai Rokas. Judesys tai man ni ni 🤢

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 28, 12:21)
<p>Realina, tą Šakirą pažiūrėjau. Dainuoja tikrai fainai Rokas. Judesys tai man ni ni 🤢</p>

Bet ką ten iš vyro daugiau norėt biggrin.gif. Aš tai užskaičiau ir judesį. Žiūrėjau išsišiepus biggrin.gif.
Bet dainavimas, aišku geresnis.
Atsakyti

Tai viskas ok būtų, bet kaip dabar žmonėms motyvuotis per Velyjas sėdėt namie. Kaip? 

Atsakyti

Tai viskas ok būtų, bet kaip dabar žmonėms motyvuotis per Velyjas sėdėt namie. Kaip? 

Nemanau, kad pas ką nors yra kokia tai motyvacija. Dabar tik elgiamės, kad baudos negaut...

Atsakyti