Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Aš tai baltą mišrainę,o jūs kaip norit.

Man  jau ir balius😀

Atsakyti

O dėl MAMA, tai prasitestavo visi greitaisiais

Atsakyti

O dėl MAMA, tai prasitestavo visi greitaisiais

Tik kitiems testai nesuteikia jokių laisvių. Ar prasitestuoju ir galiu važiuoti pas mamą ar į Palangą? Juk ne.

Atsakyti

Aš tai baltą mišrainę,o jūs kaip norit.

Man  jau ir balius😀

Tai aš ją tik dėl mamos gaminsiu, kad nuvežt. O mes tai jos nelabai. Nudažysiu kokius 4 kiaušus, kad su krienais suvalgyt ir po kokį steiką gal išsikepsim, galvoju. Ir viskas. Preėjo silkių, vinegretų ir mėsos vyniotinių (10-ties rūšių) laikai. :)​ 

Atsakyti
Dabar labai madingas žodis "patyčios".
Tai va, M.A.M.A renginys ir buvo pats elementariausias pasityčiojimas iš žmonių. Atrodo, kad specialiai ieškoma būdų, kaip dar labiau sukiršinti, supriešinti... Nesuprantama. Bent man.
Atsakyti

madam, rasei, kad viska vyras pasisove gaminti, tai tu megaukis malonumu negaminti. :D 

As mesos smota kepsiu, darzoviu salotu prie jo, kazkiek kiausu  bus, krienu prie ju, gal  ir uzteks nesaldziam stalui. Nezinau dar, neapsisprendziau.  Pabudau kazkokia sudauzyta, tai tingiu galvoti apskritai, kol atsigausiu.  Sriaubiu didpuodi kavos. :D

Atsakyti

madam, rasei, kad viska vyras pasisove gaminti, tai tu megaukis malonumu negaminti. :D 

As mesos smota kepsiu, darzoviu salotu prie jo, kazkiek kiausu  bus, krienu prie ju, gal  ir uzteks nesaldziam stalui. Nezinau dar, neapsisprendziau.  Pabudau kazkokia sudauzyta, tai tingiu galvoti apskritai, kol atsigausiu.  Sriaubiu didpuodi kavos. :D

Tai vyras didžiąją dalį ir daro dabar, bet kiaušus jau gal nudažysiu.

O, šiaip, ir laikas pasikeitė valanda, ir pilnatis stojo. Tai nieko keisto, kad prastai jautiesi.

Atsakyti

Kokia valanda, tai kiek ten tu kibinu gamino? Kokia 15-20 minuciu pjaustau, ne ilgiau.

Tik dabar atsibudau, kavos laukiu. 

Atsakyti

Siaip tai sutinku su Rialina. Ta MAMA tai tikrai neturejo ivykti. 

Atsakyti

Greiskeli, 28 Kov 2021 - 11:09, parašė: Kokia valanda, tai kiek ten tu kibinu gamino? Kokia 15-20 minuciu pjaustau, ne ilgiau. Tik dabar atsibudau, kavos laukiu.
Nu tai kiekiai gal skiriasi.
Atsakyti

Nu tai kiekiai gal skiriasi.

25 kibinams. Visada darau tiek, kad dvi dienas kepti. 

Atsakyti
Kas nežiūrit Muzikinės kaukės, siūlau bent praeitos savaitės Roko Petrausko Shakirą pažiūrėt. Aš ką tik dar kartą pažiūrėjau. Nu talentingas tas Rokas, visose laidose gerai pasirodo, bet ta Shakira... rolleyes.gif bigsmile.gif wub.gif
https://www.youtube....h?v=pARK1Fcb6Ck
Atsakyti